24.11.2007 | #1 |
Newbie
|
Naucim se nekdy jezdit?
Zdravim, ani nevim jestli jsem jeste zacatecnik. Jezdim docela dlouho ale porad se mi nedari jezdit nejak slusne. Nemam ani volant&pedaly ani licenci, takze kdyz jezdim online tak jedine demo. Az se naucim(jestli se naucim), chci kupit licenci.
No, rovnou k tematu: Blackwood uz jsem odjel asi 1000x s XFG a presto to malokdy dam po 1:40 (rekordy na demo serverech byvaji o 6-7 sekund lepsi). Sice jsem se trosku zlepsil(driv jsem daval 1:44) ale zda se mi ze uz se moc nezlepsuju a ze se to nikdy nenaucim a ze me to prestane bavit. Jak dlouho trvalo vam, co si davate rekordy nez jste se to naucili jezdit? Ja LFS znam uz opravdu hodne dlouho(prvni setkani v roce 2003, tenkrat jeste demo kde byl jen blackwood a 3 auta a fyzika neco mezi aktualni LFS a NFS(fuj)). Od ty doby jsem se nenaucil porad jezdit. Uz jsem tu par threadu procetl(skola zavodeni ap. ) presto si myslim ze mi to nejak moc nepomohlo, snazim se jezdit tak jak je napsano ale vetsinou akorat drhnu v zatackach gumy. Diky za podporu a rady predem |