16.7.2007 | #14 | |
Member
|
Quote:
Byl u nás n?jakej Kryštof ?i co a prý stáli na každým rohu. No já o tom samozd?ejm? nev?d?l a tak, když mi volali z práce, že je tam problém, sedl jsem do auta a bylo to! O 28km/hod > v obci, 2500,- a n?jaký ty body. Ani nevím, kolik t?ch bod? to je . Kdyby to alespo? nebylo v ned?li a kv?li práci! Jinak si dávám sakra pozor. Je tu u nás objíž?ka a kamiony jezdí p?es d?diny. V jedné m??ili a ješt? stáli asi jen metr za za?átkem. Já brzdil, ale kdo má metr za zna?kou 50ku. No a tam byla kv?li té objíž?ce dokonce 40 . Když tam v týdnu potkám kamiony, jedou jak prasata, ješt? se p?edjíždí (je tam zákaz a silnice s bídou 5m široká) a policajti nikde. Posledn? jsem drzdil na za?átku té vesnice na t?ch cca 40 a autobus za mnou m? málem projel kufrem. No ale autobusáci samozd?ejm? m?žou (teda tady u nás - i když vás autobusák nabo?í, m?žete za to vy!) No a pak sem jel do Brna, další policajti, tentokrát jen kontrola a dechová zkouška (už jsem si dával v?tší pozor!) a kolem nás jen prolítly dv? motorky! Mohli jet tak 150 a to v d?din?! Policajti se jen oto?ili zády k nim, a d?lali, že je nevidí. Co je tohle za spravedlnost. |
|