Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Závody > Archiv > InterCars GTR series

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 27.6.2007   #24
sonyk
LFS Guru

sonyk's Avatar

Quote:
Originally Posted by Tommy V. View Post
ano budu, ale ne z nejakeho kamaradickovstvi, ale protoze jsem presvedcem, ze je plne v pravu. obcas by vam neskodil na vec trosku nezaujaty pohled.

ono je pekne, ze napisete, ze zavod je fraska, ale proc? protoze porad nekdo keca pri razeni? protoze nekdo neumi dat pozor na kick pri lagstartu? protoze je nekdo kicknut a vybanovan za nadavky adminovi? protoze ze polovina lidi odpoji na protest?...

a opet se musim omluvit xedoxovi..
v prvni rade prestan rejpat do Xedi

v druhy rade neodsuzuju zavod ze je fraska ale nemumoznit jezdcum se pripojit do zavodu je podle me pochybeni.de mi jen o to.to co bylo v rozrazeni je opet vec admina, to prameni z neuplnosti pravidel.To ze pak banoval Legolema je plne v pravu. i kdyz myslim ze zena co to dela za prachy nela smerovana na admina ale jako nevhodne zdurazneni vahy te vety, ale ano na sklo to nepatri kort pri startu zavodu.furt si stojim ze admin to podelal

btw : co jsem chtel jsem rekl a dale uz se ktomu nebudu vyjadrovat.Byl bych rad kyby to nezavisli lide proresili a vydaly stanovisko a rad bych taky videl stanovisko od admina.uz sem psat nebudu aby zas nekdo nerikal ze nabiram prispevky ze se snad zanima honim ci co.

Preju pekny prazdniny a dovolene

edit:ano co udela admin je svate i kdyz je to blbe.ale kdyz se ve dvou totoznych situacich zachova pokazde jinak a ani to neoduvodni nenapise nic nepocka je to dost nepochopitelne.Zdrzeni se nabralo diky tomu ze si admin neumi zjednat respekt a ze k tomu nema nikde zadna prostredky (pravidla a propozice) .jako rozhodci co rekne plati i kdyz nema pravdu.jenze pak muze taky bejt potrestanej .ted uz fakt konec

ALSC XRR - 33./SROC - 65./HITSKT - 45./MMHHC XFR - 24./CARDO - 59./ICGTR FXR - 32./PCOŠOC - 90.
ALTP1 - 7./ALTP2 - 9./ALTP3 - 11./ALTP4 - 5./ALTP5 - 6./ALTP6 - 7./ALTP7 WTCC - 4./ALTP8 XFR - TBA/FOX CUP - 8./EGT PGTR CUP FXR - 5./EGT WTCC 2009 FXO - 9.

Last edited by sonyk; 27.6.2007 at 15:42.
sonyk is offline   Reply With Quote

Posting Rules