25.6.2007 | #1 |
Member
|
Round 4 tiskovka div2
Quali: posledni 20. misto
Sprint: Myslim ze 14 ? Kdyztak opravim.. 1. Long: Start z posledniho mista, nacez jsem se uspesne prodiral dopredu, az me myslim v 9. kole zradilo pripojeni a odpadl jsem z pracne vydreneho 9. mista :-( Ale jet s DoNem za zady je fakt mazec. O co vice jsem se snazil neudelat chybu, o to vice jsem byl nervoznejsi.. Pak me po chybe DoN (jeste s nekym) stejne predjel, ale netrvalo dlouho a za par zatackama uz jsem zase videl jeho starou znamou sekacku na travu :-) (DoNe, nic ve zlym, jen jsem si na video v ten okamzik vzpomnel) 2. Long: Start z prvniho mista. Pak jsem cele pole mozna trochu vice pribrzdil v prvnim esicku, jestli jo, tak se omlouvam. Prvni kolo jsem tak nejak odjel a hledal jsem odkud fouka vitr, ale pripadalo mi ze odevsad :-) Pak najednou cuk, cuk, cuk nevim kolik bylo fps, ale radeji jsem pustil plyn a po pameti tocil volantem a doufal, ze to brzo prejde. To vse ale jen diky tomu, ze jsem jel prvni a mel trosku naskok. Jinak bych sel ihned do spectate. Cukani ale jen tak rychle nepreslo, takze se ozvala rana a ja byl ve svodidlech. Pak slideshow prestalo a tak jsem cekal az prejede pole a jak byla mezirka, vyrazil jsem na trat. Ale ouha, zase rana a moje auto skoro v oblacich. Nevim kdo to byl a odkud se vzal, ale hrozne moc se mu omlouvam a i vsem, kterym jsem v tom zavode zneprijemnil zivot. Protesty a nasledne tresty samozrejme bez okolku prijmu. Hned po incidentu jsem radeji odstoupil.