Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Závody > Archiv > InterCars GTR series

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 4.6.2007   #1
eraser007
Senior Member

eraser007's Avatar

Default Round 1 tiskovka div 1

qual - 29 km/h vietor, totalne ine spravanie auta, ustreloval mu zadok, jedno jedine kolo spravene... 11. miesto :/ skusal som spravit posledne, split bol velmi pekny, avsak po rovinke obrubnik...
sprint - 8. miesto, akceptovatelna pozicia vzhladom na qual
long1 - katastrofa... od zaciatku az do konca, sama chyba, crash a problemy... 20. miesto, radsej ani nekomentujem
long2 - dostal som sa na 2. poziciu hned za R.Mullera / nie toho spevaka /... a drzal si ju, pripravoval sa na neskorsi utok na 1. miesto avsak pana Hlavacla asi neucili, co je to modra vlajka a kludne na mna zacal utocit, vliezol mi do stopy a ja som nemal na vyber, len skrtnut to cez obrubniky.... tym som stratil jednak cas, ked sa ku mne priblizil M.Hruby a uz to bolo na drafty, ale drzal som sa... nakoniec pri vyjazde na rovinku sa voz zachoval nedotacavo a ja som spravil akrobaticky kusok a este trochu pridal tlmicom... vratil som sa az na 4. miesto a drzal si poziciu... avsak pri vyjazde na cielovku prisiel sok - po zatoceni zadok ustreli a vo vrchole zatacky zrazu z nicoho nic totalna nedotacavost auta, ako keby som drzal volant rovno... myslel som si,ze jazdecka chyba, ok, ale naslednych 10-15 kol to iste, kde som na tychto vyjazdoch stratil spustu casu a stabilitu auta... nakoniec ma v poslednom kole v chybovej zatacke predbehol aj Jet, coz 9. miesto :/
toz mam podozrenie, ze som sa stal obetou bugu, odporucam pozriet replay, okolo 18. kola, vyjazd na rovinku... zaujimave bolo, ze v sikane pri vyjazde na 1. split sa takato nedotacavost nekonala a vsetko bolo normale... nebyt toho bugu, som 4., a nebyt kolizie s panom Hlavackom (zvazujem protest), mozno aj...
a celkovo, v spolocnosti niektorich jazdcov som sa citil ako na destruction derby...

ps : sorry Diablo za tu koliziu pre poslednou T, predtym som pozeral so prava a nikto tam nebol.... asi jeden z dalsich lagov :/

// tak ci tak, bl1 mi prijde s GTRkami dost masaker, snad to bude na WE a KY lepsie... bojim sa FernBayu
>> last.fm music profile

Last edited by eraser007; 4.6.2007 at 23:44.
eraser007 is offline   Reply With Quote

Posting Rules