3.3.2007 | #1 |
Regular Member
|
FireBird Racing Team (pouze S2)
FireBird Racing Team
V týmu zatím jsem jen já sám a hledám nové ?leny.. Upozorn?ní Toto je S2 team.. takže jen pro hrá?e s licencí S2 ) Také ale hledám webmastera, který by vytvo?il (a? už samostatn?, nebo pomocí n?jakého systému - phpbb, php - nuke, phprs redakcni system apod..) webové stránky teamu a staral se o n? (webmaster by byl samoz?ejm? také ?len týmu). A možná také n?koho kdo by mohl ud?lat n?jaký lepší skin než jsem vytvo?il já (úpln? dole je náhled) Mimochodem hodil by se ?lov?k s ve?ejnou IP adresou, abychom v p?ípad? pot?eby mohli založit vlastní server . Cht?l bych ješt? ?íct, že pro vstup do FireBird Teamu nemusíte být n?jaký extra dobrý jezdec nebo n?co podobného, ale zase také ne úplný lama? .. Já sám také nejsem žádný mistr sv?ta Hlavní je asi slušn? se chovat na zavodní dráze, pokud se p?ihodí nehoda a vy ji zaviníte, omluvíte se apod. ?lenové teamu by m?li být také aktivní. Nevím v jakém p?esn? m??ítku, ale párkrát za týden by si mohl zahrát ) Kontakt ICQ: 218-022-201 E-mail: M1k3@email.cz |