9.11.2006 | #1 |
Member
|
Projekt "1st CzechLFS.net League Broadcasting"
Uvodem:
na irc se rozvedla diskuse o STCC reportech a tak nas napadlo, ze bychom mohli neco podobneho udelat pro nasi 1. ceskou lfs ligu... napad se mi zacal libit, tak jsem nad tim zacal premyslet a skladat si v hlave podrobnosti.. co je treba .. co treba neni a kdo to vsechno udela.. takze vize je nasledovna INTRO: melo by byt jednotne pro vsechny sezony nasi ligy ( mozno pri prechodu do jine sezony zmenit ). melo by obsahovat jakesi logo ( prace pro grafika ), vlastni hudbu ( takze nekdo, kdo ma vlastni kapelu, nebo se zabyva elektronickou hudbou na pc ) a potom nejake klasicke akcni video ( dejme tomu, ze se udela konkurz ). vysledna delka 30s - 1min. TEASERY: pro kazdou sezonu bude novy teaser, ktery bude obsahovat vyse zminovane intro + predstaveni sponzoru, teamu a jezdcu + strucne shrnuti trati se statickymi screenshoty. predstaveni sponzoru mozno statickou formou loga.. fotek + komentare primo od komentatoru, nebo nejakym kratkym klipem, ktery si sponzor sam doda.. prestaveni teamu abecedne ( predpokladam, ze se pravidla budou drzet tech stavajicih, takze bude vzdy team o dvou jezdcich ) tak, ze bude vzdy render vozu se skinem toho jezdce v teamu, ktery ma nizsi cislo + staticka grafika se startovnim cislem, jmenem... mozno i foto a kratkym infem + par slov od komentatoru. predstaveni trati formou screenshotu ... jen prostredi .. nemusi byt primo dana konfigurace + obecne info o trati od komentatoru ( podrobne info pri warmup kole primo v reportu ze zavodniho vecera )... cele by se to melo vejit dejme tomu do 5 - 10 minut a melo by to byt cele podkreslene nejakou hudbou, takze opet prace pro muzikanta... ZAVODNI VECERY: vyjednavam s chaosem nova pravidla... jista predstava uz je - coming soon POSEZONNI SHRNUTI: podobne jako teaser akorat obsahem bude komentar k cele sezone + zajimave zabery... crashe atd... + pokud bude.. tak i video z vyhlaseni Funkce potrebne pro fungovani celeho projektu: ( v ostre [] zavorce .. strucne vysvetleni funkce .. v kulate () zavorce budou mnou navrhovani lide na danou funkci ) Organizace projektu []: (revEn) Rezie [nastudovani replayu vyber zaberu + mozno rozmisteni kamer kolem trati]: Komentator/i []: Hudba []: Staticka grafika [vysledkove listiny.. pop-up v zavode.. celkova designova uprava]: (DoN) Intro []: Kamera [ripovani zaberu z jednotlivych kamer podle pokynu rezisera]: (revEn) Publishing [audio+video mastering, vyroba titulku / rendering]: (revEn) Preklad do AJ []: (Chaos) etc. [navrhnete]: Zaverem: jakymkoliv pripominkam a napadum jsem otevren a doufam, ze se najdou lide, kteri budou mit chut se na tomto projektu podilet stejne tak velkou jako ja Funkce na ktere jsem navrhl sam sebe jsou samozrejme volne pro kohokoliv. |