Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Soubory > Média

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 19.6.2012   #11
bavorak
LFS Guru

bavorak's Avatar

@Substance: ano soft ma databazu najznamejsich trati...tak som pred jazdou nacital nordschleife. no mozes si vytvorit aj vlastne trate s vlastnymi medzicasmi ale to som neskusal...len viem za ak ides na nejakej neznamej ceste tak ti vytvori presnu mapku toho ako si isiel...dokonca to mozes potom aj cez google maps exportovat ze vies presne kade si isiel aj na mape...
co sa tyka bluescreenu tak ano aj toto je rovnako urobene...video a ta telemetria su dve rozlisne videa vlozene do jedneho...takze mozes natacat kvalitnou kamerou a potom to vlozit do videa lenze ja zial inu kameru nemam...ma to len jednu nevyhodu ze tie "budiky" to exportuje ako png obrazky 25fps cize pre toto 10 minutove video to bolo vyse 15000 obrazkov a to zas potom sony vegas nevie spracovat na jedenkrat tak som sa s tym dost dlho babral kym to bolo hotove
krabicku nemam...ale bolo by zaujimave mat aj rychlostny stupen, poziciu pedalov, otacky a dalsiu telemetriu...vsetky tieto veci vie ta app merat len ju treba sparovat s autom
Co sa tyka pamatania okruhu tak ano viem ho uplne naspamat...hral som BMW M3 Challenge a tam som nejako neoficialne narval nordschleife... je to len propagacna hra pre BMW M3 ale ma to relativne realne spravanie...Ta nordschleife nie je uplne najpresnejsia...celkom stary model ale zaklad sa clovek nauci a potom som cumel na onboard videa a odtial som sa to naucil presne...no vlastne uplne presne som sa to naucil az na samotnej trati...nestaci vediet len kedy co pride ale aj aky je kde asfalt a najhorsie je ze clovek musi furt pustat rychle auta...chcem tam ist niekedy s niecim aspon 300konovym nech som tam taky priemer ze aj ja niekoho predbehnem

@Lagger: Ja tam tych motorkarov tiez nenavidim... bolo by dobre to oddelit ako napr na Masarykovom okruhu...viem v jednom momente v tej pomalej zakrute pred vysielacom som bol asi pol metra za nim ale isiel tade extra pomaly ze som to necakal a uz som ho chcel predbehnut lebo ma vzdy v zakrutach brzdil...no nevyslo...
Na brzdach som bol opatrny lebo to bolo uz druhe kolo v rade a nechcel som ich uplne odrovnat...a vzdy si radsej nechavam rezervu...neviem presne brzdne body a napriek tomu ze mam uplne nove brzdove platnicky tak mam pocit ze to nebrzdi nejako uzasne...ale som mozno len z lfs zvyknuty...i ked ono to zalezi aj od miesta na trati...furt je tam iny asfalt a to tiez clovek musi poznat... napr pred tou pomalou lavotocivou zakrutou tesne pred Adenau Brücke je ten asfalt extremne klzky a treba brzdit s velkym predstihom a vzdy ked podradim tak sa zadok štorcuje
bavorak is offline   Reply With Quote

Posting Rules