14.8.2011 | #11 | |
Newbie
|
No já m?l tady na tom FXO ješt? 1dni?ku dost dlouhou, protože jsou tu dv? místa kde se na ní rozjíždím, když by byla krátká, moc by to hrabalo a dvojka by byla moc t?žká ... :/ takže tedy ten problém start? p?i tomhle setupu byl ješt? markantn?jší ... ale s FXO umím startovat, i když tady ten záod se mi ani jeden start moc nepovedl ...
Každopádn? jezdil jsem s tím v pohod? v Q ?asy 1:36 a v závod? jsem m?l vyzkoušeno v pohod? na 1:37-1:38 takže si myslím že to byl dobrej set, škoda že jsem nedostal možnost závodit ... 1Race telefon a 2Race st?elec D4No .... Quote:
já to nevzdávám, m? to jen p?estává bavit, protože když ?lov?k závodí jak se má, protože je, byl a bude to kontaktní sport, je to špatn? ... a když se snaží tomu kontaktu vyhnout a jede až absurdn? opatrn?, aby tady m?li n?kte?í radost, je to taky špatn? a dostane na budku ... LFS je pro m? zatím velké zklamání, vyzkoušel jsem drtivou v?tšinu závodních her (arkády i simulace) co v posledních 15 letech vyšla v mnoha z nich jsem najezdil tisíce a tisíce závodních kilometr? online, ale tady v LFS to n?jak postrádá tu závodní š?ávu. Fakt nevím v ?im to je p?itom m? to celkem zez?átku bavilo a tenhle typ her m?žu ... ale to závod?ní je tu n?jaký divný.