Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Závody > Další závody a ligy

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 26.7.2011   #24
bavorak
LFS Guru

bavorak's Avatar

Quote:
Originally Posted by Awaj12 View Post
Ale tak to je tak všude... Ud?lá to jeden druhý nechce ztratit ud?lá to taky a tak dál, já si opravdu n?kdy ?íkám jestli já nejsem úplný ocas, když si dávám pozor a ra?i ty st?elce pustím
ja si nepamatam zavod v ktorom by som po starte ziskal pozicie...vzdy stratim a potom ziskavam ale nikdy nie v prvom kole...ja sa vzdy nejako bojim ist prilis na plechy a vyuzivat kazdy centimeter volneho miesta ktory vidim lebo mi to nepride bezpecne tak si radsej necham rezervu...a niekedy z toho aj vytazim ked sa niekto iny vyseka kvoli svojej agresivite a ja idem dalej...ale udrzat alebo vylepsit si poziciu po T1 je pre mna nonsens

inak Hanziku...ja neviem ze sa stale tvaris taky nevinny a najviac bezpecne jazdiaci fair play zavodnik...keby ti tu povedali dvaja ludia ze si prasa na trati tak to este moze byt len ich subjektivny nazor ale ked sa cele forum zhodne ze to co predvadzas nie je ani ohladuplne ani bezpecne ani vramci pravidiel tak by som radsej nad sebou porozmyslal ako bezhlavo obhajoval neobhajitelne
bavorak is offline   Reply With Quote

Posting Rules