Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Závody > ALTP

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12.1.2010   #20
Jigr
Newbie

Jigr's Avatar

Baby,bomba popis
To máš za to,že si se p?edemn? nacpalhned po startu
Ale ne,vážn?.Je mi to líto,co se stalo,však taky m? ten pánb?h potrestal.
Q: no,co ?íct,moje asi maximum,nebyl jsem poslední.Ale cítil jsem,že by to možná šlo ešt? líp.
R1: Ješt? te? civím na replay a nechápu,co se stalo a trhám si vlasy.P?ed T1 jsem to trošku chytil od Syky.Jen takovej ?ukanec ale docela m? rozhodil.Pak jsem vlet?l do T1 a kuknu na to,co se tam d?je.Hmm,vezmu to radši zeširoka,tam je mela.Jenže,jak jsem se soust?edil,a ?um?l na bouráky v p?edu ,pozd? sem si všim,že deš na brzdy a už se s tím nedalo nic d?lat(skin je fakt p?knej).Omlouvám se.Další v?c je,že sem nepo?kal.Jenže myslel jsem,že to neni až tak dramatický(zmizel jsi mi z o?í) a necht?l jsem se tam plantat,protože za mnou bylo ješt? dost vl?ák?,a já to taky chytl ze zadu hned vzáp?tí.Proto jsem radši koukal zmizet.pak sem se n?jak dostal vejš,držel se pár aut a postup? jsem dohnal dv?,Pacha a ješt? n?koho .Ten ho ud?lal a já další dv? kola studoval,kde ho vrznu,až se to poda?ilo a já mu za?al ujížd?t,s tebou nebezpe?n? za prdelí.Dlužno podotknout že vlivem r?zných kolizí,náraz? do rozst?elených kol auty p?edemnou a horkejma gumama už to nejelo tak,jak bych cht?l.P?i bržd?ní se auto to?ilo do leva a já m?l co d?lat,abych ho zkrotil.Až do 21 kola a nájezdu do šikany p?ed cílem.Najel jsem na barevný obrubník,kola se zk?ížily a já šel na budku.Našt?stí tu se mnou v kokpitu nikdo nebyl,protože Bohušu,Kur...wa se ne?íká,natož pak ne?ve....

R2: No,to už bylo utrpení,start ze zadu prom? znamenal množství bourák?,?ukanc?,nedání p?edností,atd,takže s nabouraným autem sem byl rád,že jsem tentokrát alespo? dokroužil do konce.
Takže se t?ším na p?íšt? a ješt? jednou se omlouvám,Baby,jménem celé naší rodiny až do sedmého kolena.

Last edited by Jigr; 12.1.2010 at 18:59.
Jigr is offline   Reply With Quote

Posting Rules