12.4.2009 | #11 |
Senior Member
|
Naprostá spokojenost, nejlepší závod co jsem kdy jel
Q: Prach a bída, n?kde až 14. místo mám ten dojem. Sprint: Ješt? horší než Q, míchalo se to hodn?, na za?átku 3. kola menší kolize s Jakubem a propad na poslední místo, ?íkám si no neva... poda?ilo se mi p?edjet Sh!na a nakonec souboj až na cílovou ?áru s GothaRem. Nakonec myslim že to bylo 16. místo. Long: Tak start z 2. místa, ?ekl jsem si že p?jdu na 1. místo, jezdec p?edemnou vracák trochu probrzdil a já šel do ?ela. ?íkal jsem si, Kur?a, já vedu, super, ale za jak dlouho m? dojedou..???. No poda?ilo se mi všem odjet na n?akejch 5-8s, byl jsem v 7. nebi. No, v 16. kole p?išlo to, ?eho jsem se bál nejvíc, v zrdcádách jsem vid?l r?žové XRG a kdo jiný než Robot [d9], ani jsem se moc nesnažil, 2. místo paráda, tak jedu dál. V 29. kole je za mnou dvojce Poly a Radek, Poly m? p?edjel a já se snažil ho držet, tak jedno kolo se mi to povedlo. Radek cht?l jít p?ede m? ve vracáku, já neustoupil a do šikany jsem nenajel ideáln? a do Radka jsem str?il, po?kal jsem na n?j a následn? ho i pustil. Tak si ?íkám, už bych tak moch dojet... Daleko nebyl Chaos a 2 kola jsem se hezky p?edjížd?ly, ale gumy už byly proti, no neva, kolo do konce, ?íkám si, už to nezvorat, za mnou M.Pavlik, jedem kolo na kolo a sekla se mi hra, takže docela divoký manévr v šikan? p?ed 2. mezi?asem, hurá do bariéry a propad o 3 místa, nakonec "až" 8. místo. Dojem z Longu naprosto super, ne?ekal jsem to v?bec že pojedu tak vep?edu. Byl to nejlepší závod co jsem kdy jel, i když trochu s ho?kym koncem |