Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Live For Speed > Všeobecná diskuze

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 18.9.2008   #17
Branislav
Senior Member

Branislav's Avatar

Quote:
Originally Posted by revEn View Post
Souhlasim... az na jeden malinkatej detail... 24£ nejsou v zapadnich zemich temer zadny penize... takze si muzou rozmazleny decka kupovat licence ve skole k svacine
nemozem plne suhlasit .Suhlasim s tym ,ze 24£ neni vela ,ale maju skolaci (myslim zakladne skoly ,cize elementar school) pristup na vlastny ucet? a pochybujem ked bude niekto chciet od rodicov alebo pribuznych ,ze kup mi to este a este raz .... dufam ,ze sa chapeme

Dalsia vec ,bezneho mladeho cloveka urcite viac uchvati hra typu GTA a NFS ,LFS len vyskusa ,popripade len driftuje na deme atd...

Spat k chovaniu. Kazdy clovek je iny ,kazdy kraj je iny ,kazdy narod ma inu vychovu ,vlastne kazdy ma neake to svoje ja. Cize to treba brat aj s rezervou ,preto niekedy funguje aj blokovanie sprav
Je pravda ,ze hlavne demari pri ich ligach atd ked si urcia pravidla ,vzdy sa najde zopar jedincov ktorym jednoducho nedojde to ,ze teraz pojdeme vazny zavod ,kde niektori to beru dost vazne a potrebuju sa sustredit aby podali co najlepsi vykon/vysledok. A tym sa dostavam k jadru veci . Ano CHAT pocas zavodov .Niekedy to moze niekomu ujst ,popripade preklep a spustenie rychleho makra v lfs (preto mam vsetky hlasky radsej v ligovom LFS zmazane) a to sa da aj prepacit ,ale ked to prekroci urcitu hranicu tak uz to je na "zabitie". Dalej sa mi nepaci verejne nadavanie voci druhym priamo na servery ,xy ludi take malickosti ,ako sa maju dvaja radi po kontakte , absolutne nezaujma a povecsinou si utvoria hned mienku o znizenom iq o odosielatelov nehanebnej spravy.
Dalsia slusnost na serveroch co som si vsimol ,ze sa skoro vobec nedodrziava je masivne nadobudnutie lepsieho miesta v T1 popripade este par dalsich zakrut kde je vela aut a hura ide sa race . Nehovoriac nahodou o endurance ked niektory nepochopia ,ze longy sa nevyhravaju v T1 !
Dobre spravanie je aj chovanie na trati k druhym. Niekedy dost potesi situacia "modrej vlajky" ,kde viditelne ,alebo otrocha pomalsi jazdej peknym gestom a bezpecne prenecha miesto na bezpecne predbehnutie.

Sakra ale som sa rozpisal Dufam ,ze ste pochopili co tym chcel autor povedat

Ja prajem kazdemu co najmenej zazitych nadavok a narazok ,co najmenej crasherov a vlastne aj dobry pozitok z jazdy a hlavne dobre vysledky.
Branislav is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules