16.3.2008 | #1 |
Newbie
|
Koupit S2
Zdravim,
když jsem si koupil volant tak sem si ani nevim jak vzpom?l, že existuje jakysi LFS a že prý to mám být hodn? dobrý, našel sem a zkusil sem. A ono to je. Zatim mam naježd?no málo a s vlastím nastavením sem dal osobní rekord 1:17:97 a když sem si stáhl z netu, i když sem necht?l, tak se mi povedlo 1:15:92 asi po pul hodin?. LFS je fakt n?co, ale bojím se online hraní. V demu to stojí za prd a ja nevim jak to bude, když si koupim S2, je to p?ece docela dost penez? Jak to funguje s banováním a bouráním? jasn?, nehoda se stane, ale dneska sem si cht?l zahrát, p?ijdu na n?jaky ma?arsky a tam už hlasují pro bann ani sem nevyjel, jiní, zase ma?a?i, m? vyhodili když sem na konci té dlouhé rovinky šel na první místo. Já sem byl viditeln? rychlejší (220km/h) a on m? vytlá?el, že sem ho p?edjížd?l až po tráv?, p?ed zatá?kou sme se vrátili vedle sebe a on do m? žduchl, navalili jsme se oba. A ve?er na Antiku nebo jak to je to samy. Byl sem druhy, p?edemnou n?jaky pomalik tak op?t bez problém? jsem ho na konci té dlouhé rovinky p?edjel a v druhym kole už tam stál a bum do m?. Tak sakra kde sme? D?je se tohle i u S2 nebo jenom v demu? Last edited by PzKpfw VI Tiger; 16.3.2008 at 00:15. |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|