17.2.2008 | #1 |
Regular Member
|
Tlacovka ANTIK BMW Cup - FE3 - D1
Trénink: Ješt? p?ed kvali jsem nem?l moc ?as trenovat a když jsem p?išel na posledních 15 minut tréninku, vzpomn?l jsem si, že ješt? nemám na skinu povinné prvky... Stihl jsem ješt? deset minut trenál.
Kvali: Na m? to bylo asi slušný. V kvali jsem se umístil n?kde 10.-15. tušim, hned za Radkem... V 4.-5. kole menší kolize na rovince... Moh sem dát lepší ?as, ale asi po 10 minutách jsem se zasek na tráv? za šikanou a ?um?l sem do zdi. Sprint: Nejvíc jsem to dotáhl k 8. místu, ale tam jsem chyboval a p?edjel m? Radek a ješt? n?kdo, takže 10. místo. Long1: Startoval jsem 16. Byl bych asi 7., ale v posledním kole vyjel Kid z box? a t?sn? p?ed nájezdem do šikany sem to do n?j ?umákem lehce napral, mírn? jsme ztratili kontrolu, ale hned jsme se vzpamatovali - OMLUVA KIDOVI! Sta?il nás p?edjet Masterful. Toho už jsem nedohnal a t?sn? p?ed cílem jsem pustil Kida, což bylo jediný, co sem pro n?j moh ud?lat. Long2: Lag start, ostrý start - n?co se tam, asi to zavinil Radek, já nevim, dostal sem se do ?ela (stejn? bych tam byl jen chvíli) a jaksi sem se nestaral co je za mnou a pak byl restart. Pak si tuším n?kdo st?žoval, že je špatn? postavený... Super, takže závod ukon?ený, vy?ešilo se to a OndrejKo snížil po?et kol na 16, kv?li zdržení. Tak tedy další start, už jsem se nedostal do ?ela, pak m? ješt? p?edjel Kid... V n?jakém dalším kole se za mnou objevil i Harad. P?i vjezdu do zatá?ky na krátkou rovine?ku, po které následuje dlouhá rovinka jsem tedy v té zatá?ce najel na obruvník, dostal jsem smyk, oto?il sem se, Harad se taky vyflákal a pak už jsem slyšel jen m*d mr* *rd .. bum bum bum .. co nejrychleji do spectate... Omlouvám se všem . EDIT: Nemáte n?kdo replay z prvního startu Long2? Chci vid?t tu hromadnou bombu. Last edited by MikeCZ; 17.2.2008 at 23:09. |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|