21.1.2008 | #1 |
Regular Member
|
Týmová bitva FBM @ FE green tiskovka
Na tento závod jsme poctiv? trénovali cca 150 kol, ale bohužel to nesta?ilo na elitu.
po shlédnutí replaye si dovolím pár poznámek. kvali: 6. místo - moje maximum - spokojenost sprint 1: v 5. kole vylet?l za šikanou Krpas a bohužel mi p?i vyjižd?ní a p?ejížd?ní trat? vjel p?ímo do cesty. Vid?l jsem sice žlutou vlajku p?ed šikanou, ale bylo tam ješt? jedno auto a jakmile se doty?ný p?epnul do spectate, tak žlutá zmizela, tak jsem neubíral a když jsem uvid?l Krpase, tak jsem se snažil vyhnout zprava, kam mi bohužel najel. Z replaye je vid?t, že ses ani nerozhlídl. Stálo m? to n?kolik pozic a neplánovanou zastávku... Holt sm?la. sprint 2: v prvním kole v nájezdu na most zasmykoval Megin a bohužel p?ímo do mne, jelikož jsem byl vedle n?ho. Hodiny a propad na chvost. Holt sm?la long: postupn? jsem nechával p?edjížd?t rychlejší a snažil se neztrácet kontakt. Po zastávce jsem se dotáhl na ToFire o kolo zp?t, ale díky jeho stylu jízdy uprost?ed trati jsem ho nabral... O pár kol pozd?ji jsme se potkali podruhé a naposledy, kdy v šikan? p?edemnou rozrazil pneu a sebe, na?ež jsem už nem?l kam uhnout. Asi bych zvažoval protest, ale o kolo pozd?ji jsem se sám vy?adil. Holt sm?la. Dnes mám poprvé co jezdíme TB dost smíšené pocity, snad si píšt? zase fér zazávodím.
|
|