17.9.2007 | #1 |
LFS Guru
|
Pedaly s Hallovym cidlem
Po dloooouhe dobe jsem se dostal k vyfoceni svych pedalu. Neni na nich nic svetobornyho, jen potenciometry jsou nahrazeny Hallovym cidlem, detaily jsou v tomhle pekne vousatym threadu.
Pouzivam +- rok, jsem maximalne spokojen. Chybi tam pridat zesilovace, abych mel plny rozliseni 256 kroku na pedal. S moji rychlosti to tam tak do roka dam. Ted mam jen cca 65 kroku, s potakama sem mel cca 120 kroku. Je to dany hlavne tim, ze elektronika z Wingmana, kterou pouziva, dava Hallum jen 2.5V, misto idealnich 5V. Pouzity jsou tyhle Hally, jinde je u nas neprodavaji (mozna se za ten rok neco zmenilo). Staci je bodnout misto potenciometru, akorat spravne polaritu. Pokud byste to chteli udelat na DFP, musite si do pedalu privest zemi z elektroniky dalsim dratem (a nebo premostit jeden odpor na desce). Za ten rok jsem ani jednou nekalibroval, porad vse funguje stejne. Tyhle magnety jsou naprosto bezne k sehnani. Jak vidno z fotek, s konstrukci jsem si hlavu moc nelamal, sekundove lepidlo prilepi vse . Pedal jsem teda trosku opiloval, aby tam vznikla ploska na prilepeni magnetu. Udelal jsem teda mensi chybku a magnet na plynu prilepil naopak, takze mam plyn invertovanej, je dobry na to dat pozor, kdyby to melo vadit. Abych tedy nezapomel, tu mate me umelecke fotos. Enjoy. |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|