4.6.2007 | #1 |
Moderator
|
Round 1 tiskovka div 2
Tohle jsem jeste nezazil a to ligu jezdim uz nejkay ten rok. Naprosta neukaznenost behem razeni i behem zavodu. Pripada mi, ze propozice, krome me, dona a mozna tech co mlceli, necetl nikdo vcetne admina. Porad se nekdo na neco vyptaval a tim se vsechno jen protahovalo.
Q: nic moc, nedostal jsem se do tempa. Nakonec 14. pozice Sprint: v T1 me pan Banislav Goga napalil zezadu a tlacil me tak dlouho pred sebou az se mu konecne podarilo me totocit na bok - konec (podavam protest) Race1: v T1 me Novas napalil zezadu, tentokrat jsem nesel na bok, ale pouze do protismeru. Nevidim v tom problem, proste chytil travu a nedalo se s tim nic delat. Krouzeni na predposlednim miste. Stacil jsem jen sledovat jak pan Bronislav Goga vsechny kolem sebe prasi. V predposlednim kole byla nejaka bouracka takze nakonec 11. Race2: projel jsem T1 !!! \o/\o/\o/\o/\o/ ovsem pri vyjezdu jsem dostal od nekoho tafku z boku a to me rozhodilo a mel jsem co delat, abych se vesel do sikany. To se povedlo, ale na rovince byla bouracka a tim padem i zluta vlajka, coz znamena davat pozor a opatrne se vyhnout a ne na to slapnout a urvat co nejvic pozic. Takze jak se tak vyhybam proslo nevybiravy delo zezadu, hodiny, jeste hodiny a poskozeny auto (zadna strecha, to se divim). To uz jsem videl fakt dost rude. Dojel jsem do boxu opravit zadni zaveseni. A ponevadz jeste ted mam misto krve penu, tak jsem se vubec nesoustredil a dal jsem strechu - konec. Fakt budu hodne premyslet o tom jestli budu pokracovat, protoze jsem dost nasranej a az se dostanu k replayum, tak se budou podavat protesty. EDIT: hotlapit umite, rychli jste dost, ale spousta z vas o zavodeni nic nevi.
I used to live for speed. Now iRace. www.nfinityesports.eu Last edited by Agarash; 5.6.2007 at 00:40. |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|