Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Jiné > Hardware, software

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 20.8.2006   #33
Speder38
Newbie

Speder38's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ghost_CZ
Zdravim,
p?ed 2 dny jsem dostal volant Wingman Formula EX s FF. S pedálama jsem absolutn? spokojnej, jen moc ne s volantem. Je to po dlouhé dob? volant (dote? jsem kombinoval joy + pedály vlastní výroby, d?ív jsem volant m?l, ale nehrál jsem s ním LFS) a fakt nic moc. Když s nim otá?im, nemá to plynulý pohyb, ale škubavý (jen lehouce, ale znát je to. Když s nim otá?im v nastavení, vidím, že to není plynulé, ale že se to posunuje po malých kouscích. Když pomalu otá?im na jednu stranu, tak to celkem jde. Ale když zastavim a jenom ani ne o milimetr zato?im na druhou stranu, ud?lá to takový "škub"). Rovn? se s tim nedá skoro v?bec jet, vandruje to - to bude tim, že má volant uprost?ed v?li a potenciometr reaguje celkem prudce i na sebemenší pohyb. Ono už jen když si jen tak otá?im volantem, cítim, že se to pohybuje po n?jakých zubech, takže úpln? plynulého a p?esného zatá?ení asi nebude možné dosáhnout v?bec (když chci lehce zato?it a akorát to je na hranici n?jakého tohu zubu, tak to sko?í o jeden dál). Fakt nevim jak bych to líp popsal... Nevim co s tim, ?ekal jsem že to bude lepší než joy, ale zatim to vypadá že ne.
1) Co s tim? Nemohl by mi n?kdo poradit n?jaké tipy k nastavení?
2) Jak je na tom DFP? Holt bych tenhle dárek zkusil rychle vrátit a doplatit.

Díky
Tak presne to samy me dela Saitek R440 ,zkousel sem ruzne nastavovani dokonce sem ho i rozebral ale nic sem nevykoumal asi se s tim neda nic delat.

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules