Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Závody > Buggyra Zero Mileage GTCUP

View Poll Results: Máte zájem o 1. CZ LFS ligu?
Mám zájem a chci jet ligu s LX4 43 86.00%
Mám zájem a chci jet ligu s jiným autem, up?esním v postu 21 42.00%
Nemám zájem 3 6.00%
Multiple Choice Poll. Voters: 50. You may not vote on this poll

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 19.1.2013   #14
JackCY
Regular Member

JackCY's Avatar

LX4 ?i jiná zadokolka mi vyhovuje, preferuji open trat? a nové v?ci, klidn? i ten tweak, slickmod.
Tweak jsem si zkoušel už n?kolikrát a je s tím docela sranda ob?as. Servery jsem také už vid?l ale na to se musí p?esn? sehnat tweak nastavení pro v?z aby se tam dalo p?ipojit tuším.

Co se tý?e formátu, vidím tu op?t otá?ení pole, zajímalo by mne ?ím toho chcete dosáhnout? Co je cílem toho oto?ení pole pro vás.

Já p?edjíždím rád a rád mám auta p?ed sebou. Ale p?edjížd?t 10-20 pomalejších aut, zábava tedy není. P?edjížd?t 3 auta která jsou rychlá je ale n?co jiného. To otá?ení roštu je defakto jen blokování rychlejších aut ve snaze ud?lat to zajímav?jší pro virtuální diváky a možná nahrát body slabším jezdc?m na dané trati.

Bodování, p?edem definované, bu? podle n?jaké ligy, nebo odstrup?ované po 1 bodu, nap?íklad je plán pro 30 aut a tím pádem první má 30, druhý 29, atd. 30. má 1 bod (aby ne?ek že na n?j nic nezbylo )
Malým odstup?ováním se tak dá zmenšit náskok t?ch co dojíždí v top 5, kdy obvykle top 5 má znateln? více bod? a skoky za každé další místo jsou v?tší.

Formát typu, Q, Sprint, Endurance by nebyl špatný asi. Pole nechat podle toho kdo jak dojede do cíle. Jenže nevím jaký zde bude zájem o 1-3h endurance závody. Takže bych to stejn? vid?l alá BTCC na 1 nebo 2 kratší.

Pokud se otá?í celé pole do závodu pak by m?la být bodována i kvalifikace a závod by m?l být dostate?n? dlouhý alespo? hodinu p?i 20-30 autech.

Co se tý?e plánu a ?asu, bylo by dobré nejd?íve se kouknout na ostatní ligy a události typu F1, hokej atd. kdy p?lka lidí to vzdá a jde radši ?um?t na telku nebo se jim to kryje s jinou ligou.

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules