Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Závody > Archiv > KOVODEMONT Endurance 2011

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 27.1.2011   #11
bavorak
LFS Guru

bavorak's Avatar

Quote:
Originally Posted by kremilekcz View Post
ale disconnect se muze stat kdykoliv a komukoliv kord za 6 hodin a plno lidi to muze odradit , kdyz pak treba 5 hodin jezdi a pak endešlus ... ja bych pak asi vyhodil volant
ja som vsetkymi desiatimi za tracker ale nie za SC po disconnecte niekoho...to nedava najmensiu logiku... a ako Zabii napisal akurat sa zhusti pole co niekomu moze vyhovovat a niekomu nie ale vnesie to nespravodlivost pre tych vpredu ze sa ti za nimi dotiahnu bez akejkolvek namahy a ich ziskany naskok bude uplne zniceny...tymto sposobom sa moze stat ze jazdec po disconnecte nebude mat ziadnu stratu a to sa nerovna technickej poruche pri ktorej vzdy nejaka strata je...
disconnect je pre mna v lfs nahrada malych poruch ktore lfs nevie simulovat a ktore si vyzaduju cas na opravenie a tym padom sposobia jazdcovi (teamu) stratu...SC obycajne nevychadza pretoze auto je aj s poruchou schopne dojst do boxov...
a v tejto teorii spolahlivost pripojenia odpoveda spolahlivosti techniky v reale
bavorak is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules