28.3.2010 | #29 | |
Newbie
|
Quote:
Kam ji umítím ... ješt? nevím, kokpit zatím nemám ... ale objednal jsem nový st?l, takže se zm?ní celkov? umíst?ní všeho. Koukám ješt? po "kokpitech" které by m?ly závodní seda?k?, jendoduchý, ale tuhý rám a p?itom byly skladné ... už jsem n?co vid?l, ale to bylo docela prostorné ... mám tak malý pokoj, že bych to musel stále p?esouvat ... nebo minimáln? netá?et do stran, abych se hnul .... mám bohužel strašn? úzkou nudli (pokoj ...) takže kdybych to dal na ší?ku, tak se neprojde na druhý konec pokoje a to rodi?e nerozchodí .. takže kokpit asi až budu bydlet sám (leda že bych našel n?co skladného a mobilního - za rozumnou cenu). Uvidíme. Nicmén? o té ru?ce mi pov?z více, funguje ti tedy proporcionáln? - plynule podle toho jak za ní zatáhneš tak ti auto brzdí více/mén?? Nebo to tak zcela neodpovídá?
S pozdravem, Aleš CPU: Intel i5-750 (2,66GHz), MB: Gigabyte P55-UD3R, RAM: Kingston 2*2GB DDR3 2000MHz, VGA: GeForce BFG GTX 260 OC 896MB, PSU: Fortron AX550, HDD: WD Caviar Green SATA II 32MB 500GB, OS: Win 7 Pro 64bit + Samsung SyncMaster T220, Logitech G27 |
|
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|