Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Závody > ALTP

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 25.1.2010   #18
Rodo
Regular Member

Rodo's Avatar

Thumbs up

Quote:
Originally Posted by Pedropan View Post
Pohledem "Cumiciho invalidy":

1. Gratulace Franckovi. Receno s nadsazkou, ty nemas v ALTP co delat. A vlastne nejen ty. Ale o tom pozdeji. Jinak, tak hezky a vyzraly jezdecky styl s minimem chyb a premyslenim se nevidi kazdy den. Takze, ac souperi, drzim palce v dalsich zavodech...
2. Sonyku, nenech hnev cloumat svym majestatem. A uz vubec se nenech znechutit. Neznalost propozic proste chladnokrevne "odmenuj".
3. ALTP, pokud si pamatuji z historie, je prilezitosti prave pro mlade a "neotriskane" virtualni piloty. Ze to jejich otriskani bude neco stat ty jiz otriskane je nabiledni. Co si budeme vykladat, proto tam jsou ti Masterfulove, Agenti, TeeDeeti, Peppove i Pachove, aby tem mladym ukazali, jak se to ma vlastne delat. Proto bych i Francka prosil o trochu zdrzenlivosti. Vim ze to nastve, ale oni se nekteri mnohdy sotva drzi volantu. Plesknout nekde solo HL jeste nic neznamena. To je jen dukaz, ze se udrzi na trati.
4. Ma-li byt naplnen smysl ALTP, je potreba tem novym misto spilani vysvetlit, co delaji za kraviny. Jen tak se neco nauci. Konstatovat, ze je nekdo vul, vec nevyresi...
5. Vzdy si uvedomte, ze jde o hru na pocitaci, pri ktere hrozi riziko do urovne volantu utrzeneho od stolu. V realu je to ponekud horsi.
6. TeeDee nesaskuj. No tak dals dvakrat budku, no. Poprve proto, ze LFS to s tou fyzikou nekdy nemysli az tak vazne, podruhe sis o to rekl sam.
A zaverem: Novacci se poradne nauci propozice, kdyz neco podrbou, budou se ptat v cem, ti co nejsou ti TP (ti pomalejsi), jim to vyvetli, hodime si nohy do ledu a prestaneme si nadavat a bude to zase pohoda...
moje rec
Rodo is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules