Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Jiné > Offtopic

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 13.5.2009   #11
Chaos
Administrator

Chaos's Avatar

Moje babi?ka si po?ídila internet. B?hem dvou m?síc? jí do e-mailové schránky p?išly dva maily. První „Vítejte nový uživateli“ a druhý „Studentské slevy do kina s ISIC kartou“.

Po n?kolika dalších týdnech babi?ka zapomn?la heslo, a tak se již na e-mailovou adresu nedostala. Po dvou hodinách úmorné práce, kdy jsme na papír o velikosti A0 rozpracovali všechny varianty možného hesla, jsme kone?n? p?išly na to, že heslo babi??ina e-mailu je: rucni prace-pleteme a sijeme.

Vysv?tlila jsem babi?ce, že je mnohem lepší zvolit heslo jednodušší. Babi?ka i p?es nezpochybnitelná bezpe?nostní rizika p?istoupila na tento názor a nové heslo již tvo?í pouze jedno slovo. Je to slovo o šestnácti písmenech, které pojmenovává jednu sou?ástku pletacího stroje.

Babi?ce te? chodí e-mail? více než dost. Objednala si pravidelné zasílání reklam ze sv?ta cyklistiky, turistického ruchu a internetových aukcí. Minulý týden babi?ka op?t zapomn?la heslo. Škoda, že se v pletacích strojích nevyznám. M?j d?da si taktéž po?ídil internet. D?vodem je, že si rád píše p?es Skype s Jardou Jelínkem, sousedem, který bydlí ve stejném ?inžáku jako on, jen o patro níže. Když se d?de?kovi po?íta? zasekne, zajde za Jardou osobn? a ?ekne mu, a? chvíli po?ká, že musel restartovat.

Moje prababi?ka si po?ídila mobil. Denn? od ní dostávám kolem padesáti prázdných zpráv. A n?kolikrát denn? mi i zavolá. Vždycky to zvednu a slyším, jak babi?ka volá na slepice a mobil má v zást??e. Chvíli do telefonu mluvím a vychutnávám si atmosféru venkova a pak to vzdám a položím.

Kone?n? m?j prastrýc z mamin?iny strany, který zažil konec druhé sv?tové války, se p?ihlásil k on-line h?e na internetu. Se svým týmem Zdivo?elých zeber obsazují vesnice a m?sta a bojují za záchranu planety.

Kdykoli strý?kovi zavolám, vypráví mi o tajné operaci G-23, která zni?í celý Mars, a potenciálu chemicko-biologických zbraní, které vyvíjí území Rudých sekyrek. Prastrýc mi vše do telefonu šeptá tak tajemným hlasem, že pokud ho n?kdy bude n?kdo odposlouchávat, zcela jist? ho okamžit? zav?ou.

Technická vybavenost naši rodinu jasn? postr?ila kup?edu.
Chaos is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules