Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Live For Speed > Všeobecná diskuze

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 5.10.2008   #41
Branislav
Senior Member

Branislav's Avatar

Quote:
Originally Posted by Kada View Post
Je hloupost si myslet, ze to, jak se nekdo chova v LFS (a jinde), je jakkoliv spojeny se zemi, ve ktere se narodil. Z techhle nacionalistickych reci je mi vzdycky na bl**i.
Ja som to napisal ,ale predpodkladam ,ze ste to nepobrali tak ako som to myslel . Priklad: Pravy ir sa neobide bez slovicka F**k ,poliak K**wa atd... Toto som myslel .
Branislav is offline   Reply With Quote
Old 5.10.2008   #42
Ondrejko
LFS Guru

Ondrejko's Avatar

kolko rokov maju ti "experti" ?
Ondrejko is offline   Reply With Quote
Old 5.10.2008   #43
jarmilhonda
Newbie

jarmilhonda's Avatar

Quote:
Originally Posted by Miri View Post
Bez mého p?i?in?ní dostali Sider a Jarmilhonda ban forever a to od hlavního admina Birdera
Jo bez p?i?in?ní, vždy? ?íkl, že sis mu st?žoval, jaký sme stráááááášný burani a crashe?i:-D. Jo a všichnit? podporoval?i to je pravda, a?koliv v?dí o tom dni úplný *****. jojo to si umí vytahovat triko každej.
jarmilhonda is offline   Reply With Quote
Old 5.10.2008   #44
Zdenek CZE
Senior Member

Zdenek CZE's Avatar

Miri, m?žu ti potvrdit že jarmilhonda jezdí jak, mno to si domysli, sta?lio když jezdil chvíli na Zacler FBM CZ...cht?l aby dostal ban ?ákej jezdec okolo zp?t za to že to do n?j napálil v poslední zatá?ce, a to že m? sundal v poslední zatá?ce z 1. místa mu ?ák nevadilo
Zdenek CZE is offline   Reply With Quote
Old 5.10.2008   #45
zipper
LFS Guru

zipper's Avatar

jarmilhonda & Sider: lol, už z toho chatu ?iší vaše férovost, chlap(c)i
Core2Duo T7500 2,2GHz, 2GB RAM, ATI mobility radeon HD2600

zipper is offline   Reply With Quote
Old 5.10.2008   #46
Miri
Regular Member

Miri's Avatar

Quote:
Originally Posted by Sider View Post
Já se omlouvám. I za Hondu.
neomlouval se za tebe p?ed chvílí náhodou zase Jarmilhonda?

Quote:
Originally Posted by jarmilhonda View Post
Jo bez p?i?in?ní, vždy? ?íkl, že sis mu st?žoval, jaký sme stráááááášný burani a crashe?i:-D. Jo a všichnit? podporoval?i to je pravda, a?koliv v?dí o tom dni úplný *****. jojo to si umí vytahovat triko každej.
klucí, mám neoblomný pocit, že trpíte vzácnou duální schizofrenií. Chvíli se omlouváte, že jste to p?ehnali, pak zas chvíli m?žu za všechno já. Chvíli ze sebe d?láte chudá?ky a chvíli jste ti nejv?tší kingové sv?ta.

Až si tohle vnit?n? vy?ešíte, budeme mít po problému všichni, myslím.

Last edited by Miri; 5.10.2008 at 19:35.
Miri is offline   Reply With Quote
Old 5.10.2008   #47
Agarash
Moderator

Agarash's Avatar

jarmilahondu a spanelskou inkvizici nikdo necekal
Old 5.10.2008   #48
Kdo.vi
Regular Member

Kdo.vi's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ondrejko View Post
kolko rokov maju ti "experti" ?
Pokud vím, tak je Hondovi 16, je z P?íbrami a je na n?kolika blacklistech všeho možného...
Old 5.10.2008   #49
jarmilhonda
Newbie

jarmilhonda's Avatar

Quote:
Originally Posted by Kdo.vi View Post
Pokud vím, tak je Hondovi 16, je z P?íbrami a je na n?kolika blacklistech všeho možného...
jo 16 mi vubec neni a z p?ibrami fakt nejsem:-D
Old 5.10.2008   #50
Radek CZ
Member

Radek CZ's Avatar

Aby jsem to uvedli na pravou míru. Ono je to vlastne tak ze oni jsou v podsate normalni a vsichni okolo jsou divni smejdi co maji radost s toho ze jim ublizujou.
Old 5.10.2008   #51
jarmilhonda
Newbie

jarmilhonda's Avatar

Myslim, že by sme toto téma m?li uzav?ít, všichni sme se pou?ili, a budu se snažit já i Sider nic dalšího neskazil. Jo a za ten crash na Zacler FBM CZ se ti Zdenku omlouvam, a?koliv si ho už nepamatuji,jo a ten další co m? sejmul v posledni zata?ce ban nedostal což jsem nepochopil.
Old 5.10.2008   #52
o.O|GeroX
Member

o.O|GeroX's Avatar

Quote:
Muzete si za to sami ( ma pravo na to si stezovat kdyz nekdo SCHVALNE crashuje !!! ) .. uprime je mi MIRIho lito .. narazit na lidi kteri si vylivaji zlost na nejakeho jezdce ktereho ani nenaji. Uprime ja bych vam dal ban uz jen za ten chat .. ty rasisticky hlasky .. dela se mi z vas blbe !!!! sem pro zalozeni cerne listiny nebo jakehokoliv soupisu jezdcu kteri nejezdi féér !!! to je muj nazor ...
o.O|GeroX is offline   Reply With Quote
Old 5.10.2008   #53
jarmilhonda
Newbie

jarmilhonda's Avatar

Default Konec

jo, m?l sem blbej, den, omlivili sme se aspo? tisíckrát a furt všichni jaký sme debilové atd. já ne?íkám že nejsme debilové, no prost? sme to ten den posrali a Miri to schytal. Je mi to lito, ale co se dá d?lat, Miri se hold chce mstít a d?lat zle víc než mi jemu.Jo bourali sme do n?j, psali sme mu urážející texty. Te? sem všechno p?iznal, tak myslím, že je na?ase ud?lat za tímto témate tlustou ?áru.

Všem se OMLOUV8M za Eliminators team.

Jarmilhonda a Sider
Old 5.10.2008   #54
SilverFox
Member

Quote:
jo 16 mi vubec neni a z p?ibrami fakt nejsem:-D
ne ?

Last edited by SilverFox; 5.10.2008 at 20:57.
SilverFox is offline   Reply With Quote
Old 5.10.2008   #55
jarmilhonda
Newbie

jarmilhonda's Avatar

Default OK

Nemyslíte, že už ste m? dost potrestali?Beru ten ban, ale lést n?komu do soukromí, to je už blbí. Co ješt? chcete? Co? Omluvil sem se nevim kolikrát, fakt už nevim co mám d?lat.
Old 5.10.2008   #56
Gepas
LFS Guru

Gepas's Avatar

Quote:
Nemyslíte, že už ste m? dost potrestali?Beru ten ban, ale lést n?komu do soukromí, to je už blbí. Co ješt? chcete? Co? Omluvil sem se nevim kolikrát, fakt už nevim co mám d?lat.
kdyz si udelas profil na lide.cz, musis pocitat, ze ti nekdo poleze do soukromi, kdyz ho tam vystavujes
S2 licence od 25.12.07
Radovan Geppert
30.10.1992
Czech

Gepas is offline   Reply With Quote
Old 5.10.2008   #57
jarmilhonda
Newbie

jarmilhonda's Avatar

Quote:
Originally Posted by Gepas View Post
kdyz si udelas profil na lide.cz, musis pocitat, ze ti nekdo poleze do soukromi, kdyz ho tam vystavujes
5ekn?te mi prosim vás, co po m? furt chcete??? Ježiš marja, tak sem si z n?koho ud?lal srandu. Omluvil jsem se, dostal sem ban, jooo, ale co sem udelal ted?? co???
Old 5.10.2008   #58
Kdo.vi
Regular Member

Kdo.vi's Avatar

Quote:
5ekn?te mi prosim vás, co po m? furt chcete??? Ježiš marja, tak sem si z n?koho ud?lal srandu. Omluvil jsem se, dostal sem ban, jooo, ale co sem udelal ted?? co???
V jednom kuse tady oba lžete... aha, pardon, jenom malá úprava pravdy... Být tebou, tak se tady tak m?síc dva neukážu a nechám to vyšum?t místo neustálého w&b.
Old 5.10.2008   #59
jarmilhonda
Newbie

jarmilhonda's Avatar

Quote:
Originally Posted by Kdo.vi View Post
V jednom kuse tady oba lžete... aha, pardon, jenom malá úprava pravdy... Být tebou, tak se tady tak m?síc dva neukážu a nechám to vyšum?t místo neustálého w&b.
OK, budu jen jezdit, nic sem psát nebudu a vy už si prosim vás najd?te n?koho jinýho, nechte prosím Sidera a m? na pokoji. D?kuji za pochopení. (mi tady taky nikoho z vás nehlásíme)
Old 5.10.2008   #60
Kurt_Kombajn
Member

Kurt_Kombajn's Avatar

Kluci, nikoho z nich tady neposlouchejte, jste úplne boží a p?ál bych si být jako vy. Z toho, co jsem si tady p?e?etl, vás oba úpln? žeru a lituji, že jsem vás nevid?l "v akci" na serveru. Musel to být neskute?ný zážitek.. Náhodou je to super, lé?it si sv?j špatný den na úkor jiných. A to je toho, hrstka lží a polopravd ješt? nikdy nikoho nezabila. A nau?íte m? taky tu "kh??l" ?eštinu ? A co musím ud?lat, abyste m? p?ijali do svého týmu ?

A te? vážn?.. Máte profily jak na lide.cz, tak libimseti.cz a v podmínkách užívání t?chto služeb byl jist? souhlas s ve?ejným vystavením n?kterých informací. Tak co se divíš ? A B?eznice nebo P?íbram, není to jedno ?
Nechte tomu ?as, te? už se stejn? nic zachránit nedá, maximáln? p?ilijete olej do ohn?. N?kterými (vlastn? všemi) p?edchozími p?ísp?vky jste si na sebe nechali ud?lat dostate?n? p?esv?d?ivý názor komunity a bude chvíli trvat, než se na to zapomene..
Myslím, že z ban? a i tady na fóru jste se pou?ili a víte kde zapracovat. Zatím užívejte p?edností LFS k radosti své a sou?asn? i OSTATNÍCH na serveru (jen doufám, že se brzy nepotkáme..)

AMD Athlon XP2200 (1,83 GHz), 1 GB RAM, NVIDIA GeForce4 Ti 4200, Logitech G25 Racing Wheel, S2 licence od 13.6. 2006

"D?kazem dobrého pr?jezdu jsou pro m? utíkající diváci. To si vždy ?íkám, že to bylo na brzdách akorát." - Iva Víchová
Kurt_Kombajn is offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules