|
View Poll Results: kterému týmu budete fandit v sezón? 2008? | |||
Ferrari | 27 | 45.76% | |
McLaren | 15 | 25.42% | |
Renault | 2 | 3.39% | |
BMW | 11 | 18.64% | |
Williams | 0 | 0% | |
Honda | 1 | 1.69% | |
Toyta | 0 | 0% | |
Red Bull | 0 | 0% | |
Toro Rosso | 0 | 0% | |
Force India | 3 | 5.08% | |
Voters: 59. You may not vote on this poll |
|
Thread Tools | Display Modes |
30.9.2008 | #481 |
Member
|
Ok, nejspíš ud?lal chybu ale pokud jste vid?li záznam z kabiny tak se tam zelená mihla a hned potom tam byla zase ?ervená, z toho soudím že chybu neud?lal ten kdo ovládal semafor, ale ten kdo m?l na starost tankovací za?ízení...
|
30.9.2008 | #482 |
LFS Guru
|
Trochu pro odleh?ení situace ->
"Testovací a záložní pilot Hondy Alex Wurz se v Singapuru nenudil. A?koli nemusel zaskakovat ani za Jensona Buttona ani Rubense Barrichella, na okruh se b?hem závodu p?eci jen dostal. Pravidelného ?idi?e medical caru totiž postihly v pátek zdravotní problémy. Mezinárodní automobilová federace oslovila testovacího jezdce McLarenu Pedra de la Rosu, ale jeho smluvní povinnosti k týmu mu v záskoku zabránily. A tak se za volant Mercedesu C63 AMG Estate s motorem o výkonu na 550 koní na doporu?ení ?idi?e safety caru Bernda Myländera dostal Alex Wurz. A nez?stalo jen u ?ekání. P?i havárii Nélsona Piqueta ml. se na okruh dostal. Ovšem k havárii jel tak rychle, že se hlavní léka? FIA Gary Hartstein pozvracel... Inu, závodnické instinkty sou?asného spolukomentátora ÖRF Wurze zcela jist? neopustily."
30.9.2008 | #483 |
Member
|
A já se divil že ten medicalcar byl rychlejší než Mylander...
|
30.9.2008 | #484 | |
Senior Member
|
Quote:
|
|
30.9.2008 | #485 |
Regular Member
|
m? sta?ilo, když mne Masterful provezl po mosteckém okruhu v mizerné Octavii RS... . Dodnes mu vd??ím za to, že si další takovou možnost velice pe?liv? rozmyslím.
S tím Medical Carem je po?ád n?co, v pond?lním Sv?t? Motor? je o SC a MC celý ?lánek a v postraním sloupku je jsou tyto perly, cituji: V roce 2001 Brazilec Alex Ribeiro rozbil Medical Car používaný v F1 p?i p?edvád?cí jízd? v Monte Carlu. Stejný v?z zni?il v Brazílii po nárazu do svodidel Enrique Bernoldi. Zkázu dokonal Nick Heidfeld, který trefil medical car do dve?í (video). V sou?asné dob? ?ídí MC francouz Jacques Tropenat a oficiálním léka?em je ameri?an Gary Harstein. Ze sv?ta SC: Unikátní historka se vztahuje na ú?astníka sedmi závod? F1 Joachima Winkelhocka (47) a jeho start v závod? 24 hodin Nurburgring. B?hem dvou hodin p?i jízd? za SC na úseku dlouhém 23 kilometr? si u jednoho tra?ového maršála vyžádal cigarety. Mechanici pak p?i st?ídání vymetali z jeho vozu popel a nedopalky. tohle video je také p?kné
none Last edited by Miri; 30.9.2008 at 23:08. |
1.10.2008 | #486 | |
LFS Guru
|
Quote:
analogue rulez!
1.10.2008 | #487 |
LFS Guru
|
abyste se z tech svejch lizatek neposrabili.. tak jak tak tam musi bejt clovek, kterej bud zmackne cudlik, nebo zvedne placacku a imo je uplne jedno jestli tym pouziva to ci ono. vzdyt vzpomente na lonskou sezonu kdy albers taky urval hadici a to tam meli to vase super analogovy (wtf?) lizatko.
1.10.2008 | #488 |
Senior Member
|
Cíl Ferrari pro zbytek sezony: 3x double
Sorry, ale ?ák jsem se tomu musel zasmát (fandim Ferrari, jen pro info). P?ed dv?ma lety bych ne?ekl ani slovo, ale letos to považuji za velmi povedený vtip. |
1.10.2008 | #489 |
LFS Guru
|
http://www.formule.cz/formule/index....d_clanku=12564
tohle se mi vubec nelibi. Jestli to nevyjde tak snad poslu Frankovi nejakou malou injekci a zalozim sbirku na zachranu. Jak je mozny ze wiliams, kterej ma takovou historii je za redbullem, kterej je jenom komercni zm*d s ani spetkou smyslu pro motorsport. Jediny to zachranujou italove v bejvalim minardi, ale to je tak vsechno.
1.10.2008 | #490 | |
LFS Guru
|
Quote:
ESCARGOT Racing Team ?len skup. "W2SX"používám nastavení voz? a se?ízení motocyklu od XEDOX engineering ALSC XRR - 33./SROC - 65./HITSKT - 45./MMHHC XFR - 24./CARDO - 59./ICGTR FXR - 32./PCOŠOC - 90. ALTP1 - 7./ALTP2 - 9./ALTP3 - 11./ALTP4 - 5./ALTP5 - 6./ALTP6 - 7./ALTP7 WTCC - 4./ALTP8 XFR - TBA/FOX CUP - 8./EGT PGTR CUP FXR - 5./EGT WTCC 2009 FXO - 9. |
|
1.10.2008 | #491 |
Moderator
|
Minardi -> Torro Rosso = Red Bull
1.10.2008 | #492 | |
Moderator
|
Quote:
Navic Red Bull je byvaly Jaguar, takze jde jen o zmenu jmena a majitele.
1.10.2008 | #493 |
LFS Guru
|
ja se nevstekam jen mi neni jasne, jaktoze ti, co by meli mit nejmene zkusenosti jsou proste pred temi, kteri tu byli celou vecnost.
Kidd: nepochopil jsem na co narazis. Pokus se prosim vysvetlit vice polopaticky.
1.10.2008 | #494 | |
Moderator
|
Quote:
Proto nechápu tvoje tvrzení, že slávu soukromých tým? zachra?uje ex-Minardi, když jediný, co z n?ho zbylo, jsou možná n?kte?í lidi v týmu a zárove? tvrdíš, že Red Bull (= Torro Rosso = ex-Minardi) je komer?ní ****. Doufám, že už je moje pointa jasná.
1.10.2008 | #495 | |
LFS Guru
|
Quote:
Pletky kolem prevzeti si pamatuju a disponuju vedomostma, kdo pod koho patri a uz nejakou dobu umim dve italsky slovicka. Ale rekapitulace pro upresneni myslenky se zde hodila, protoze jsem mel namysli ze Torro Rosso (= ex-Minardi) zachranuje nadseni (ne slavu. Do te doby nez ted v Italii vyhralo na to kazdej davno zapomnel) pro motorsport a vlastne celou historii redbullu. A deje se tak jenom diky tomu ze v TR zustalo par nadsencu. Krome tehle par prezivsich v exminardi je celej redbull jenom lacina fraska. Jediny co Mateschitz dokazal, bylo ze vsechno koupil (auta, teamy, lidi, lidi z jinych teamu) a kdyz to srovnam s napr. uz zminovanym Frankem Williamsem, tak musim zatlacit slzu. Zase pisu sloh, ale ted me napadnul dalsi priklad. Fakt nechapu proc skoncilo Super Aguri. Vzdyt vetsinu minule sezony si vedlo nekonecne krat lepe nez Honda a to s minimalnim rozpoctem, s testovanim v kvalifikaci protoze nemeli ani na pneumatiky. Tam byli lidi, kteri do toho byli zapaleni. Kdyby Honda trochu premyslela tak Hondu mela zahodit a soustredit sve sily na Aguri, protoze potencial tam byl. Potencial totiz delaj lidi a ne penize. Jenomze ty prachy nepochopitelnym duvodem vzdycky vsechno prevalcujou. No nic. Vim ze placu nad spatnym hrobem a ze svet je skazenej ale aspon to musim trochu ventilovat. PS: z lidi, co berou jenom vysledek v zavodech(sampionatu) bez prihlednuti k dalsim okolnostem, je mi na bliti.
1.10.2008 | #496 |
LFS Guru
|
ty ses klabej, ja myslim ze i RB jsou lidi co to zerou bez toho to snad ani nejde. a proste se smir s tim ze F1 je o penezich cim vic penez tim vic potencialu(pokud koupis spravny lidi)
ESCARGOT Racing Team ?len skup. "W2SX"používám nastavení voz? a se?ízení motocyklu od XEDOX engineering ALSC XRR - 33./SROC - 65./HITSKT - 45./MMHHC XFR - 24./CARDO - 59./ICGTR FXR - 32./PCOŠOC - 90. ALTP1 - 7./ALTP2 - 9./ALTP3 - 11./ALTP4 - 5./ALTP5 - 6./ALTP6 - 7./ALTP7 WTCC - 4./ALTP8 XFR - TBA/FOX CUP - 8./EGT PGTR CUP FXR - 5./EGT WTCC 2009 FXO - 9. |
1.10.2008 | #497 |
Member
Location: ?eská Rybná, okr. Ústí nad Orlicí, východní ?echy :)
|
Help!!!!
Máte n?kdo záznam no?ního závodu? Já jsem si blbec špatn? nastavil TV kartu, a mám jen zvuk, bez obrazu
1.10.2008 | #498 |
LFS Guru
|
ja jo ale v blby kvalite a strasne velkym souboru. Mam to na DVD tak az se nekde potkame tak ti to muzu prinest. Jestli nechces cekat tak bych zkusil vyhledat grand prix na torrentz.com
2.10.2008 | #499 |
LFS Guru
|
aniz bych cetl cokoliv dal od treti jendanovy vety, bo su ospaly jak cip...
chtel bych jen dodat, ze redbull<jaguar<stewart, tak nevim, kdo tu zachovava zavodni smysly.... jinak williams za posledni roky hodne zmenil strategii obsazeni tymu, zatimco driv nebyl frank ochotny preplacet mistry sveta, dnes se mu tam vyhriva mlady rosenberg... |
2.10.2008 | #500 |
LFS Guru
|
Z ?eho jsi tak unavený, smím-li se ptát? Že zrovna tohle jméno...