Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Závody > Další závody a ligy

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 9.6.2008   #81
MikeCZ
Regular Member

MikeCZ's Avatar

Licenci má už objednanou, abys v?d?l. A tra? a auto mohl vid?t u kamaráda, co má S2, nebo na oficiálním webu, p?ípadn? v n?jakém videu.
MikeCZ is offline   Reply With Quote
Old 9.6.2008   #82
Vazli
Regular Member

Vazli's Avatar

Quote:
Originally Posted by MikeCZ View Post
Licenci má už objednanou, abys v?d?l. A tra? a auto mohl vid?t u kamaráda, co má S2, nebo na oficiálním webu, p?ípadn? v n?jakém videu.
tak nejde o to ji videt ale mit na ni neco odjeto preci jen kdyz dejme tomu zejtra dostane licenci tak asi toho moc nenajezdi do soboty takze si vod toho moc kvalitni zavody neslibuju...
Old 9.6.2008   #83
sonyk
LFS Guru

sonyk's Avatar

az takhle jo tak to je pecka

ALSC XRR - 33./SROC - 65./HITSKT - 45./MMHHC XFR - 24./CARDO - 59./ICGTR FXR - 32./PCOŠOC - 90.
ALTP1 - 7./ALTP2 - 9./ALTP3 - 11./ALTP4 - 5./ALTP5 - 6./ALTP6 - 7./ALTP7 WTCC - 4./ALTP8 XFR - TBA/FOX CUP - 8./EGT PGTR CUP FXR - 5./EGT WTCC 2009 FXO - 9.

sonyk is offline   Reply With Quote
Old 9.6.2008   #84
bavorak
LFS Guru

bavorak's Avatar

Quote:
Originally Posted by Vazli View Post
to bavorak: to je zajimavej postup privne zacit organizovat zavod a pritom si nikdy nevidel trat ani auto(predpokladam ze nemas crack)
neboj sa auta aj trat som si pozrel na kamosovej licencii a aj tak co na tom sa zmeni....no len dufam ze mi ta moja licencia dorazi kym zacne zavod...rad by som uz siel na svojom....
to Vázli: neboj sa pripravujem sa svedomito...uz som sekundu aj nieco od svetoveho....zas hadam posledny neskoncim
bavorak is offline   Reply With Quote
Old 9.6.2008   #85
Megin
Senior Member

Megin's Avatar

Quote:
to bavorak: to je zajimavej postup privne zacit organizovat zavod a pritom si nikdy nevidel trat ani auto(predpokladam ze nemas crack)
ako som napisal u nas na stranke...

Megin is offline   Reply With Quote
Old 9.6.2008   #86
Miri
Regular Member

Miri's Avatar

a u nás v shoutboxu www.kxr.cz

Last edited by Miri; 9.6.2008 at 22:47.
Miri is offline   Reply With Quote
Old 9.6.2008   #87
Vazli
Regular Member

Vazli's Avatar

Quote:
Originally Posted by bavorak View Post
neboj sa auta aj trat som si pozrel na kamosovej licencii a aj tak co na tom sa zmeni....no len dufam ze mi ta moja licencia dorazi kym zacne zavod...rad by som uz siel na svojom....
to Vázli: neboj sa pripravujem sa svedomito...uz som sekundu aj nieco od svetoveho....zas hadam posledny neskoncim
njn ale tady nepude ani zdaleka vo HL ale o to jezdit stabilni casy s plnou nadrzi... a hlavne zavod se neda natrenovat...
Old 10.6.2008   #88
bavorak
LFS Guru

bavorak's Avatar

Quote:
Originally Posted by Miri View Post
a u nás v shoutboxu www.kxr.cz
do tohodle já nep?jdu, nelíbí se mi, když to organizuje n?kdo, kdo nemá licenci a jen škemrá co za n?j kdo ud?lá - pravidla, sport. komisa?, atd. Ten ?lov?k je offline-cracker a ješt? se tím chlubí, na fóru to sleduju, ale nemám chu? se do toho míchat.
dobre tvoj nazor ja to neorganizujem aby som zatazil inych ludi...to s pravidlami som nepochopil...dobre mali tie pravidla na zaciatku nedostatky a diery no niektori ma na to upozornili a snazil som sa pravidla zdokonalit
sport.komisar...chcel som ist zavod aj ja a preto som chcel mat niekoho kto by ten zavod riadil....ak sa nikto na to nenajde tak to budem ja....co sa da robit...no myslim ze je lepsie ked je to niekto kto nejazdi.....no vyhodnocovat to budem cele ja....alebo chces aby som tym zatazil teba? ked uz otravujem vsetkych
offline-cracker? licenciu mam pozicanu zatial a moja je in progress....ako nikto ta nenuti sa do toho zapajat no ako vidim ty si si len precital par prispevkov a mas negativny nazor.....organizujem nieco prvykrat nie je to lahke a neprajnikov ako ty je vela no dufam ze nakonec si to uzijeme a bude to dobry zavod....
(trosku dlhe ale nedalo mi nevyjadrit sa)

to Vázli: ano je treba jazdit konstantne kola v zavode a bez chyb len ked ty si ma tak hned odsudil ako keby som to tam mal brzdit
Old 10.6.2008   #89
Superobo
Newbie

Quote:
njn ale tady nepude ani zdaleka vo HL ale o to jezdit stabilni casy s plnou nadrzi... a hlavne zavod se neda natrenovat...
Vazli neboj sa. Bavorak ma odjazdenu furu zavodov. Este ked fungoval CSFT tak sa jazdili dva zavody tyzdenne 4 mesiace v kuse. Jazdili sa kratke aj dlhe zavody. Najdlhsi bol na 80 kol tusim. Takze iste skusenosti so zavodenim ma, sice s inym autom a na inej trati, ale urcite je to lepsie ako keby nemal skusenosti ziadne. A podla mojho nazoru, ako som mohol vidiet s tychto zavodoch, tak Bavorak je vinikajuci a ohladuplny jazdec, ktoremu stacia aj tri dni trenovania s novym autom na to, aby teba nechal za sebou.
Superobo is offline   Reply With Quote
Old 10.6.2008   #90
bavorak
LFS Guru

bavorak's Avatar

napriek tomu ze sa to asi stretne s vlnou nesuhlasu tak som sa po dokladnom zvazeni rozhodol povolit odskok do garaze pocas kvalifikacie bez akychkolvek trestov...
dovody su: predpokladam ze kazdy pojde kvalifikaciu na hotlap setupe ktory vydrzi tak jedno kvalifkacne kolo, ale v skutocnosti musi spravit 3 kola aby opustil boxy a presiel prve kolo...isiel kvalifikacne kolo a potom siel kolo aby dosiel do boxov...
tym padom by bolo mozne zajst pocas 30min. kvalifikacie asi 6 kvalifikacnych kol co sa mi zdalo dost malo
druhy dovod je ze by bol problem zistit ci niekto odskocil do garaze z pitov alebo z trate takze kedze nemame sportoveho komisara tak by sa to nedalo ustriehnut a cas na pozretie si zaznamu nemame za tu 15-minutovy prestavku medzi kvalifikaciou a zavodom

dufam teda ze prezijete tuto miernu nerealnost zavodov
Old 10.6.2008   #91
Chaos
Administrator

Chaos's Avatar

Quote:
druhy dovod je ze by bol problem zistit ci niekto odskocil do garaze z pitov alebo z trate takze kedze nemame sportoveho komisara tak by sa to nedalo ustriehnut a cas na pozretie si zaznamu nemame za tu 15-minutovy prestavku medzi kvalifikaciou a zavodom

dufam teda ze prezijete tuto miernu nerealnost zavodov
tohle muzes ohlidat i kdyz jedes, staci sledovat co se pise v LFS... kdyz skoci do garaze z trati, tak se vypise samotny ze ten a ten skocil do boxu, kdyz to udela z pitu, tak tam nejdriv je ze ten a ten proved zastavku v boxu a hned potom je ze vlez do garaze...
Chaos is offline   Reply With Quote
Old 10.6.2008   #92
bavorak
LFS Guru

bavorak's Avatar

neviem ako ty...mozno ty si fakt dobry ale mne trosku robi problem citat kazdu spravu a este aj sa plne sustredit aby som zajazdil co najlepsie kolo...
Old 10.6.2008   #93
Vazli
Regular Member

Vazli's Avatar

to bavorak: skakani do garaze bych fakt nepovoloval kazdej furt chce aby to bylo co nejrealnejsi a pritom jim povolis skakat do garaze? to je kravina... a dobrymu jezdci staci jedno nebo dve kvalifikacni kola na zajeti rychliho casu nevidim duvod povolovat skakani do garaze jen kuly tomu ze zajedes jen 6 rychlejch kol behem kvaly nikdo nikoho nenuti aby mel set kterej vydrzi 1 rychli kolo my mame treba kvali set kterej vydrzi i deset kol a je rychlej...
Old 10.6.2008   #94
Chaos
Administrator

Chaos's Avatar

Quote:
neviem ako ty...mozno ty si fakt dobry ale mne trosku robi problem citat kazdu spravu a este aj sa plne sustredit aby som zajazdil co najlepsie kolo...
no to je holt tezky udel poradatele... me to taky na rychlosti a soustredenosti nepridava...
Old 10.6.2008   #95
Itar
LFS Guru

Itar's Avatar

Když se chceš soust?edit, tak sta?í uložit replay z kvalifikace, pak ho zrychlen? projet a zapsat si provinilce.
Old 10.6.2008   #96
bavorak
LFS Guru

bavorak's Avatar

Quote:
Originally Posted by Itar View Post
Když se chceš soust?edit, tak sta?í uložit replay z kvalifikace, pak ho zrychlen? projet a zapsat si provinilce.
a davat im trestne kola este predtym ako zacne zavod? blbost nie? alebo ako si predstavujes trest?
jednoducho pravidlo je dane komu sa nepaci ja za to nemozem...neriesim uz viac....
Old 11.6.2008   #97
Chaos
Administrator

Chaos's Avatar

Quote:
alebo ako si predstavujes trest?
+30s k casu dosazenemu v quali?
Old 13.6.2008   #98
bavorak
LFS Guru

bavorak's Avatar

zavod sa pojde co nevidiet a preto by som vas chcel upozornit na par veci:
- pozorne si precitajte pravidla, pretoze ich neznalost neospravedlnuje (az do zavodu sa pravidla menit uz nebudu, resp. ich zmena bude riadne oznamena)
- parkrat si vyskusajte so svojim teamovym kolegom vymenu jazdcov v pitoch aby ste to nerobili v zavode prvykrat a nestracali tak cas keby to nahodou nefungovalo tak ako ste si mysleli ze to funguje
- vytvorte si spolocne skiny....kedze sa pojde na jednom aute tak spolocny teamovy skin ...aby mal kazdy jazdec svoj skin to zial z logickych dovodov nejde
- ak ste este netrenovali tak trenujte trat aj auto o sto sest aby ste nezostali zahanbeni a odjazdili fakt kvalitny zavod

- trenujte na rovnakych setoch pretoze tie si tiez v pitoch nevymenite....i ked daju sa v boxoch mierne prestavit pocas zastavky

resp este sa niekto prihlaste to by tiez dost pomohlo

Last edited by bavorak; 13.6.2008 at 00:54.
Old 13.6.2008   #99
sonyk
LFS Guru

sonyk's Avatar

jen dodam ze druhy jezdec bude mit nastaveni prvniho cili jak skin tak byrvy kol tak setup vozu. to se nemeni pdole jezdce. proste jak se zavod rozjede tak se dojede. pri stridani se meni jen jezdci jinak nic. pokud prvni jezdec nenastavi nejakou zmenu pres f12

ALSC XRR - 33./SROC - 65./HITSKT - 45./MMHHC XFR - 24./CARDO - 59./ICGTR FXR - 32./PCOŠOC - 90.
ALTP1 - 7./ALTP2 - 9./ALTP3 - 11./ALTP4 - 5./ALTP5 - 6./ALTP6 - 7./ALTP7 WTCC - 4./ALTP8 XFR - TBA/FOX CUP - 8./EGT PGTR CUP FXR - 5./EGT WTCC 2009 FXO - 9.

sonyk is offline   Reply With Quote
Old 13.6.2008   #100
bavorak
LFS Guru

bavorak's Avatar

vzhladom k tomu ze momentalny pocet teamov je taky ze nevidim zmysel v tom aby sa zavod konal tak som sa rozhodol ho presunut na 21.6.08 a dufam ze niektori ludia, ktori sa nezucastnili kvoli wtcc tak ze sa zapoja a zvysia ucast preteku...
ak sa ucast nezvysi tak sa zavod nepojde (zial pre prihlasene teamy)
Reply

Posting Rules