26.6.2007 | #81 |
Newbie
|
Nepochybne, hlavne zmena peppo na peteracers (nebo jak) jako realne jmeno, chytre A nejde videt jak se pripojuje do hry sam
comm cz Last edited by comm; 26.6.2007 at 17:48. |
26.6.2007 | #82 | |
LFS Guru
|
Quote:
edit:kdyz sem jel prvni ligu nemit na sluchatkach xedoxe asi bych dopadl stejne
ESCARGOT Racing Team ?len skup. "W2SX"používám nastavení voz? a se?ízení motocyklu od XEDOX engineering ALSC XRR - 33./SROC - 65./HITSKT - 45./MMHHC XFR - 24./CARDO - 59./ICGTR FXR - 32./PCOŠOC - 90. ALTP1 - 7./ALTP2 - 9./ALTP3 - 11./ALTP4 - 5./ALTP5 - 6./ALTP6 - 7./ALTP7 WTCC - 4./ALTP8 XFR - TBA/FOX CUP - 8./EGT PGTR CUP FXR - 5./EGT WTCC 2009 FXO - 9. |
|
26.6.2007 | #83 |
LFS Guru
|
Comme, já žasnu nad tím, jak jsi v 1. postu popsal event. P?itom práv? ty bys m?l radši zalézt n?kam do rohu a styd?t se. Ze všeho, co jsem tu ?etl mi p?ipadá, že propozice si ne?etl práv? ty...
26.6.2007 | #84 |
Administrator
|
Tuhle ligu jsem bohužel z ?asových d?vod? nemohl jet, ale i tak napíšu to co jsem už napsal snad 10x d?íve: dokud to bude ve stavu "kluci, ale od p?íšt? za to kecání už fakt budou tresty" tak na serverech bude furt bordel a admin se bude jen doprošovat klidu. Na n?který lidi zkrátka nic jinýho neplatí.
1 v?ta = -1bod 2 v?ty = -5 bod? 3 v?ty = ban na daný ve?er a -10 bod? (m?j návrh do Pr?b?h ve?era / CHAT, vypustit ?ást o napomínání a toto napsat ?erven?.. to kecání na serveru se ?eší po?ád a je nejvyšší ?as s tím n?co opravdu ud?lat). IMO jediný ?ešení je napsat konkrétní p?ísný tresty do pravidel a d?sledn? je uplat?ovat. Adminovi sou?asný pravidla v podstat? nedávají páku na kecálky, maximáln? je pot?estat až poté, proto bych toto ustanovení p?epsal. Jinak každý po p?e?tení logu od Kady si ud?lá obrázek sám, kdo d?lal nejv?tší bordel.. |
26.6.2007 | #85 |
Member
|
To je to pro? celou dobu píšu, že já stojím za rozhodnutím admina... dle m? d?lal co mohl... a rozhodn? mu nelezu do sedínky, jak mi bylo nazan?eno na ICQ ... Ješt? bych se cht?l omluvit za dv? v?ci... jedna je ta trapná poznámka p?i ?azení na sprint, kdy jsem se ptal Peetra nebo jak kde bydlí (docelal jsem se bavil a byl vážn? p?ipraven, pokud by byl blízko k n?mu zajít a p?ed?lat mu to ) opravdu to bylo nevhodné, ale ta rozjetá situace m? k tomu vybídla... když jsem pak ale vid?l co se d?je, tak jsem se umírnil a necht?l adminovi p?idávat práci. Další m?j proh?ešek byl na konci LONGu2 pá? jsem si nevšiml, že všichni nedojeli a n?kte?í již psali... ale je to samo moje chyba... Pokud se bude ve?er po?ítat, jako že by se m?l podle m? (s tím, že pokud se n?kdo cítí uk?ivd?n a? podá protest - to taky píšu po?ád) tak jsem p?ipraven za tyto dva proh?ešky p?íjmout trest.
26.6.2007 | #86 |
Senior Member
|
+1
|
26.6.2007 | #87 |
Administrator
|
nechapu jak nekoho muze vubec napadnout v ligovym zavode spustit hlasovani o udeleni banu, nemluve o tom toto podporit... to ze nekomu neco trva, ze neni zbehly v menu v lfs nebo ma jinej duvod, rozhodne neni duvod pro ban! Ja jsem pro bodove potrestani vsech co se na tomto podileli (jak spustenim hlasovani, tak hlasovanim samotnym)...
26.6.2007 | #88 | |
Moderator
|
Quote:
btw pokud nekdo dela takovy kokotiny tak jako ten fesak co dostal kick,podporim hlasovani zase...zrovna tak si vypnu prijem zprav...me totiz nezajima,ze nekdo jede do depa,z depa nebo blbe odstartoval... tohle je dopad totalni nepripravenosti...pokud chci delat neco a urovni,tak pro to musim neco udelat a ne jen sehnat bomba ceny atd. kdyz uz se jede o celkem dosti spickove ceny je treba byt spickove pripraven...sice je hezky,ze se lide ve svem volnem case venuji ostatnim,ale preci jen,kdyz uz neco delam tak poradne.chyba je jak na strane organizatoru tak i na strane jezdcu... kde je to pohodovy jezdeni,kdy se vsichni znali,pak se sesli,pokecali,zasmali se svejm chybam a bylo to.zaslo to moc daleko...tohle megalomanstvi nema smysl...zdejsi komunita neni dle meho mineni jeste pripravena na takoveto akce... osobne uvazu dost vazne zda se dalsich podniku ucastnit,pac jezdeni,kde slo predevsim o zabavu je zrejme v nedohlednu... jo a klidne me strhnete milion bodu,pac tohle je celkem kvalitni komedie a za ty body me to stoji |
|
26.6.2007 | #89 | |
Newbie
|
Quote:
26.6.2007 | #90 | |
LFS Guru
|
Quote:
Mluvis opravdu o divizi 3? |
|
26.6.2007 | #91 |
Moderator
|
|
26.6.2007 | #92 |
Member
|
Jen bych podotknul, že já jsem jel t?i ve?ery a t?ikrát v divizi 3 a pouze v jediné byly n?jaké problémy... nebo teda davová nekáze? nebo si to nazv?te jak chcete
26.6.2007 | #93 |
LFS Guru
|
Souhlasim s Pablem o zavedeni trestu za chat. kdyby nebyl chat, nebo v nejake omezene mire, tak vse slo zvladnout dobre, nebo alespon lepe a nemusel by z toho byt thread jak svina.
Trochu me mrzi lidi, co tu rozhazuji, ze si je mame vyskrtnout z ligy,co takhle ten jeden vecer jen tak prehlednout? Osobne sem asi vic v pohode, protoze bych to presel a doufal, ze to priste bude lepsi. A kdyz ne, proste nepojedu,kolik je lidi, kteri nejedou a jsou prihlaseni ? Vzdy nejaci byli. novacci by si meli zvykat, ne vzdy a vsude je vse idealni a podle planu a to i v 1. CZ lize Tot muj nazor na vec, nezastavam se nikoho, jen se panove zamyslete nad svojim chovanim, nebot tam prameni tento megauberhardcorebig thread. V D3 jsem nebyl, ale dovedu si vse predstavit. Jeste posleni vec, adminovani velke ligy neni sranda, ale to uz tu receno bylo a rozvadet to nebudu .
Last edited by Spangler; 26.6.2007 at 20:54. |
26.6.2007 | #94 |
Member
|
hmm kebyze ja som administrarator tak zakazany chat:
porusenie 1x kick 2x ban v ligovom zavode davat BAN hlasovanim bez administratora to snad ani neni mozne vsetkym co hlasovali okamzite BAN ano OKAMZITE aj kebyze na tom serveri ostanu 5 ludia... co sa tyka noveho rozradovania pri 3 starte v 2 longu je to vec administratora moze aj nemusi to urobit ja by som to urobil ale s upozornenim ze toto je posledne rozradovanie a dalej moze byt max admin restart Inak vsetkym co sa pohorsuju nad zlou organizaciou nech nabuduce nejdu a zorganizuju si vlastne ligy ono je to hrozne jednoduche... |
26.6.2007 | #95 | |
Senior Member
|
zaujimave citanie... doteraz som ani len netusil, ze je nieco take mozne v ligovom zavode :/
ciastocne suhlasim s vyrokom Quote:
som za tvrde trestanie akychkolvek ofenzivnych vyrokov a za hlasovanie o bane nehovoriac...
27.6.2007 | #96 |
Member
|
Celý den jsem byl v tahu a co nevidím ve?er - p?kn? se to tu pohlo.
Ad BAN: pokud dostanu trest za podporu hlasování, p?ijmu ho, jak jsem už psal (ruka byla rychlejší než hlava). Je p?kné se zastávat nová?ka. Já jsem jím taky a tak se na to snažím dívat i z jeho pohledu. Sonyk psal "nechat admina vše vysv?tlit" - to myslím bylo ud?láno - pochopil jak si zm?nit jméno a to taky ud?lal, i když z Peppo na Peterracers. Pak jsem 3x vid?l, jak nám to všem sko?ilo z menu do závodu a on vystartoval z boxu => nesnažil se znovu jméno zm?nit! A ?ekalo se a ?ekalo a ?ekalo!!!! Ty ?asy by to do toho výpisu fakt cht?lo (tím se nezastávám comma - chatoval a to furt). Trp?liv? jsem pozoroval (m?j chat najdete až po konci 2longu) co se d?je a opravdu jsem si v první chvíli pomyslel, že to hlasování dal Admin a už jsem to fakt ?ekal!!! Bylo to opravdu neúnosné!!! A to i na nová?ka!!! Nereagoval na výzvy, nenapsal ani že nechápe, že chce pomoct, ... . Jako nová?ek se m?l tím spíš snažit, aby vše probíhalo korektn? a ne se pokoušet odstartovat, když na n?j ostatní ?ekají. Co se týká trest? za chat - uvítám je s otev?enou náru?í! Vše se tím zp?ehlední a zrychlí. Co se týká Admina - nezávidím mu situaci. Ale dle mého jednal správn?. Jediné co mu vytknout je P?EHANANÁ TRP?LIVOST. Na záv?r bych ješt? dodal, že pro takovéto spory by u toho ?lov?k, který je chce posuzovat, m?l být!!! Last edited by ToFire; 27.6.2007 at 01:12. |
27.6.2007 | #97 | |
Member
|
Quote:
Myslím, že pro p?íští sérii by bylo dobré ukládat i replaye z lag strat?, lecos by se vysv?tlilo. Last edited by ToFire; 27.6.2007 at 01:14. |
|
27.6.2007 | #98 | |
Newbie
|
Quote:
docela mne bavi jak tady nekteri pisou ze to byl novacek...tak asi taky neumel cist nebo nevim....tohle by pochopilo i 10lete dite... ty reci o tvrdem trestu jsou fajn ale kdo tam necekal asi tezko pochopi...navic mi unika trochu vyznam nejakych bodu kdyz vlastne zadne nejsou... nekteri by si meli uvedomit ze jsou lidi co si chcou proste v klidu zazavodit! a nejde jim za kazdou cenu ziskat body popripade cekat na nekoho 10 minut nez si nastavi jmeno...
27.6.2007 | #99 | |
Member
|
Quote:
Jak to tu pozoruju, tak si n?kte?í myslí, že ten BAN jsem vlastn? podpo?il jen tak, možná z netrp?livosti, možná z hecu, možná jsem cht?l vyskoušet, zda to funguje, ... . Ve skute?nosti jsem toho m?l fakt už dost, ?ekat a ?ekat, jak si n?kte?í p?es zákaz chatují a jiní se snaží startovat, a jiní nereagují na admina, ... a tak jsem ?ekal ... a ani v telce taky nic nebylo .... Už jsem byl zakouslej do stolu klidn? se p?i?te podívat, jak hluboko!!! Jo, vobesral to jeden nová?ek! Pak m? to taky mrzelo! Hlasovat jsem nem?l, když to nebylo na admin?v popud, ale ta nervozita byla všude kolem a už se to fakt nedalo vydržet. Byl to impuls a ješt? jednou se budu opakovat, prvn? jsem odhlasoval a pak si všiml, že to neza?al admin!!! |
|
27.6.2007 | #100 |
Newbie
|
P?esn? jak píše ToFire. Jak já se t?šil na další závod. Nejd?ív jsem byl vyšokovanej, protože jedu na divokou kartu a heslo nakonec dostal n?co málo p?ed osmou hodinou. Kvaldu jsem zazdil, ale v??il si do závod?. Jel jsem vlastn? druhý závod ligy a v prvním jsem se musel taky p?ejmenovat . Hlasoval jsem pro ban, trest p?ijimám, a? jakýkoliv (tak n?jak jsem se domníval, že hlasování m?že vyvolat pouze admin, což mne samoz?ejm? neomlouvá). Chat byl opravdu velký a osobn? mám pocit, že kluci z ?ela kvalifikace (první dva) m?li pocit, že nám to žaba??m co jezdí 2:18 musí ukázat i mezi závodama.
Navrhuji, abychom se všichni hodili do klidu a normáln? si pokecali, t?eba skute?n? v hospod?. Jsem z ?B, tak se ozv?t? |