25.4.2005 | #41 |
Administrator
|
IMHO ti tam žádnej volant nepude... bu? to vy?eš p?ídavnou deskou na st?l (osv?d?ilo se dát na desku monitor jako protiváhu) nebo vy?ízni díru v tom 6cm rámu...
25.4.2005 | #42 |
Regular Member
|
To jsme ti zas poradili, co? :-) Na tom volantu se opravdu casem udelaji vule, ale aspon u mne to neni nic tragickyho. Co se tyce pedalu, tak s nima nemam nejmensi problem a to mame psa, kterej dost pelicha a v tej skvire od pedalu mam vzdycky peknej bordel, kterej musim vysavat.
Ale i tak si stojim za tim, ze v danej cenovej kategorii je to dobra koupe. Po rovince mi ten volant taky skube, ale jak jsem psal vyse, asi je to elektronikou, protoze prevody jsou na 100% OK a potak jsem menil a urcite tam neni zadna vule. S tim stolem bych to vyresil tak, ze bych uriznul kus toho ramu. Jestli tam musi kvuli necemu bejt, stejne bych ho uriznu a v miste, kde by uz nevadil volantu, bych ho pomoci nejakyho sokliku privrtal k horni desce.
25.4.2005 | #43 |
Administrator
|
Jak rika Chaos, na takovejhle stul volant nedas, ja mam desku 7.7cm a musel jsem odstranit dorazy tech pripevnovacich pacek abych ho tam nakonec dostal a bylo to jen tak tak..
Ale v tvym pripade bych vzal kus 3cm desky, k ni prisrouboval kus 2cm desky a vsunul to do ty diry a treba na 2 srouby to heftnul k ty vrchni desce - jestli teda vis jak to myslim Code:
-------| =========****| ########| = ---| # 3 cm deska * 2 cm deska -| volant presah udelat minimalni jen kvuli packam od volantu |
25.4.2005 | #44 | |
Regular Member
|
Quote:
:up: vy?íznout... nevím pro?, ale když jsem to ?etl, tak jsem se d?sn? chechtal. :jest: no ale s tou p?idanou deskou by to snad šlo... a možná by se s tím líp manipulovalo než po?ád nandavat a sundavat volant... vždy jenom vytáhnout z podmonitoru... ale abych se s tím nedostal moc daleko od monitoru... a?koli mám 19", tak to zase nebude takovej zádrhel. jinak to "nastavení už m? taky napadlo. zaheftovat to kolem toho rámu... na n?jaký sk?ipce... nejsem truhlá?, ale znám šikovnýho :beer: n?jak to po?eším a pak holt volant po?ídím... jen po?ád nevím jestli logitech nebo ten saitek
Team: ACTUAL LINUX e-Racing Team . . . . . . Sponzor: ACTUAL LINUX s.r.o. Jabber: alert.gabel(zavinac)jabber.actual.cz . . MSN: gabelhirsch(zavinac)hotmail.com S1 + S2 since 2005-08-04 . . . . . . . . . . . . . . . . láska na první svodidla |
|
25.4.2005 | #45 |
Member
|
kazdej volant co je bezne k dostani se ti za chvili vymrvi tak stim pocitej..
Nejvice vydrzel Microsoft SideWinder da se koupit za talir, gut wheel :up: |
25.4.2005 | #46 | |
Regular Member
|
Quote:
hmm a microsoft se dá koupit kde? pá? n?jak ho nevídám v ceníkách... teda abacus ani czechcomputers ne
Team: ACTUAL LINUX e-Racing Team . . . . . . Sponzor: ACTUAL LINUX s.r.o. Jabber: alert.gabel(zavinac)jabber.actual.cz . . MSN: gabelhirsch(zavinac)hotmail.com S1 + S2 since 2005-08-04 . . . . . . . . . . . . . . . . láska na první svodidla |
|
25.4.2005 | #47 |
Regular Member
|
dodatek... tak to vypadá, že MS Sidewinder Force Feedback Wheel se snad už ani koupit nedá... tedy nedá se sehnat snad v?bec žádnej volant od MS??? co se to d?je? všude píšou jen doba neznámá...
25.4.2005 | #48 | |
Member
|
Quote:
http://www.skins.mcz-team.net/Avatars/podpis4.gif MCz. The Master Czech Team. \"The Speed is The Purpose of Our Lifes. Live For Speed.\" ......................... Wndows XP Home Edition SP1 powered by Intel Celeron D 2,8 GHz; 512 MB RAM; GeForce FX 5500; Logitech WingMan FF; S2 LICENSED (Lesza); CRC Member ......................... [ WELERY Design Studio ] [ webdesign na míru ] [ www.welery.cz ] [ info@welery.cz ] |
|
25.4.2005 | #49 | ||
Regular Member
|
Quote:
no díkes za nabídku... možná se na volant vypráším, pá? microsoft už je skute?n? p?estal d?lat a ty letadla mám taky rád... nevím fakt nevím co mám d?lat. na joystick jsem zvyklej, ale kupovat n?jakou mrchu s 20 ?udlíkama na který pak nejde dosáhnout a ergonomie jako v trabantu (m?l jsem v ruce n?jakej saitek tak p?ed p?l rokem a po hodin? se šturmovikem jsem usoudil, že na to nervy nemám)... ješt? o tom pop?emejšlím...
||
25.4.2005 | #50 |
Member
|
A tady jeste fotecka...
http://www.skins.mcz-team.net/Avatars/podpis4.gif MCz. The Master Czech Team. \"The Speed is The Purpose of Our Lifes. Live For Speed.\" ......................... Wndows XP Home Edition SP1 powered by Intel Celeron D 2,8 GHz; 512 MB RAM; GeForce FX 5500; Logitech WingMan FF; S2 LICENSED (Lesza); CRC Member ......................... [ WELERY Design Studio ] [ webdesign na míru ] [ www.welery.cz ] [ info@welery.cz ] |
25.4.2005 | #51 |
Regular Member
|
jezdí n?kdo na joysticku nebo jsem exot? v okolí všichni mastí klávesnici nebo volant a s klackem si nev?dí rady... pokud bych šel do joye tak vybírám z:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30709 http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=21783 http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30702 dodatek... tohle byl ten saitek co jsem z n?j m?l deprese... ale t?eba bych si zvykl nemáte n?kdo zkušenosti jak jsou na tom s autama? protože n?který držet v ruce je nap?ed k ortopedovi a pak na rehabilitace..
25.4.2005 | #52 |
Member
|
Tak s joystickem musi byt LFS fakt hardcore zalezitost, se priznam ze me jeste nenapadlo to hrat s joystickem.
Ja osobne bych to teda radsi ani nezkousel, protoze musi byt dost problem si poradit s plynem a brzdenim...
25.4.2005 | #53 | |
Administrator
|
Quote:
25.4.2005 | #54 | |
Regular Member
|
Quote:
budeš se divit, ale není to zlý... když si zvykneš a po?ídíš si na to páku tak je to docela dobrý. já jezdil na starým QuickShotu (dv? tla?ítka a cena byla 700.....). ten m?l tu výhodu, že uchycení páky je ve dvou "válcích" (tj jeden kýve levá prává a v n?m druý dop?edu dozadu) takže po 4 letech ješt? funguje, jen kolem st?edu fakt citlivej (úpln? jsem ho ohobloval...) a chce to n?co novýho. pá? na rovince mám plný ruce práce udržet auto na silnici o pruhu ani nemluv?. edit: jedinej joy kterej m? zklamal byl digitál od geniusu... nemožnost dát plná výchylka vp?ed i do strany... jedin? idiot to mohl vyrobit o životnosti a prapodivném chvání ani nemluvím. doufám, že nové joisticky (c cenou kolem 1500) už makají jak mají... z toho plyne další ponau?ení, že cokoli má na sob? etiketu genius (krom repro 5.1 de luxe) je záruka brzké popelnice. nejradši bych šel do MS, mám jejich klávesnici a myšku (bezocasej explorer) a nenašel jsem jedninou chybku....
|
26.4.2005 | #55 |
LFS Guru
|
asi budu vypadat jako hnidopich ale taky mam mysku od mikro-mekky a docela mi leze krkem, reklamoval jsem ji a zase se zacina dojebavat, stejna zavada, vynechava leve tlacitko.. je to ms intellimouse 4.0
26.4.2005 | #56 |
Administrator
|
kdyz mysku, tak logitech MX510 a ted cekam, az se zacne prodavat 518
26.4.2005 | #57 | |
Regular Member
|
Quote:
to je divný já ješt? neslyšel o jediný reklamaci (v plzni), možná ty s ocáskem n?jak kravnou, ?ert ví. každopádn? ta moje je nádherná a docela drží... už mi asi 3x slet?la ze stolu a nic... hlavn? výdrž! to je to hlavní. d?ív jsem m?l A4Tech a každej tejden nový baterky... asi si umíš p?edstavit jak jsem miloval, když mi uprost?ed hry zdechla... MS mám už 3 m?síce a baterka po?ád full!
|
26.4.2005 | #58 |
Regular Member
|
Gabelhirsch: jestli ses z PM a chces i ten Wingman osahat, muzem se domluvit a muzes se na nej prijit podivat.
Tairo: MX518 se uz prodava: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31149
26.4.2005 | #59 | |
Administrator
|
Quote:
26.4.2005 | #60 | |
Regular Member
|
Quote:
díky za nabídku, dneska jsem se byl juknout v datartu... moc m? neuchvátil (teda v porovnání s MOMO ) a koukal jsem na ty joysticky (nem?ly tam s FF) a byl jsem znusen... ergonomie b?s... cyborg má sice stavitelný ?udlíky, ale i tak... jo ješt? jsem si vzpomn?l... GP má to uchycení... jen takový dv? malý packy že? a žádnej šroub dole? sakra já pitomec si to n?jak v hlav? pos.... m?žeš mi to vyfotit? to upínání? jestli se to upev?uje skrze ty dva šrouby naho?e na volantu... to bych pak p?ece do toho mého stolu ndostal ne? podívej se na stránku p?ed, tam je foto mého stolu a ?ekni jak to vidíš... já si vybavuju, že GP má jen takové dv? packy ... takové to || tady ten šroub ======== ======== tohle je vše volant (t?lo) ======== || packy || === "hák" je to tak? pls ud?lej mi to foto... a napiš tam rozm?ry. abych nemusel zase zp?t do datartu... bože jsem to pitomec
|