Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Závody > Další závody a ligy

View Poll Results: V ktory den by ste chceli jazdit?
Stvrtok 9 28.13%
Piatok 4 12.50%
Sobota 8 25.00%
Nedela 24 75.00%
Multiple Choice Poll. Voters: 32. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 26.7.2010   #281
Popelka
Member

Popelka's Avatar

Quote:
Originally Posted by GothaR View Post
aby som svojimi chybami niekomu neuskodil,
M? jsi poslal hned po startu z 10. pozice na 17. (poslední) To jsi nezaregistroval?
Quote:
Originally Posted by Kid222 View Post
Popelka: Škoda tebe, doufal jsem, že t? chytím trochu pozd?jc.
Myslíš T1? Kdybych jí projela bez úhony, tak bys stejn? moc práce se mnou nem?l.

D?kuju Zdenkovi v posledních kolech za parádní fair play souboje o 3. místo
Old 26.7.2010   #282
K0Z3L_43V3R
Member

K0Z3L_43V3R's Avatar

Quote:
Originally Posted by Substance242 View Post
Jo jedna vec ma trochu iritovala - tie modro/žlté (?) hlášky na tri riadky asi ke? mal niekto modrú, a raz ke? som mal modrú ja tak to za?alo nie?o dokola naliehavo vypisova? ako keby som mal pusti? sanitku, hovorím že "JA VIEM že mám modrú, do riti sklapni, hne? za touto zákrutou sa uhnem, ešte nie je úplne za mnou!" Blbý server. ;-)
to nebol server ale kolega Quinn som mu vravel nech prestane ale jeho to tak bavilo
Old 26.7.2010   #283
Substance242
Senior Member

Substance242's Avatar

Pozrel som si pár vecí z replayu a Popelko Zden?k, ten záver ste mali perfektný, vrátane kolízie a po?kania. :-)

Tož, neviem kde sa uvidíme nabudúce, zatia? v?aka všetkým za pretek aj za po?asie (jupí!).
Old 26.7.2010   #284
GothaR
Senior Member

GothaR's Avatar

Quote:
Originally Posted by Popelka View Post
M? jsi poslal hned po startu z 10. pozice na 17. (poslední) To jsi nezaregistroval?
Prepac, ten start bol taky zmateny, ale mal som pocit, ze pri svojom prebrzdeni(sposobene klasicky tym, ze som namiesto brzdy sliapol na spojku a az po chvilke som pravackou dupol na brzdu) som sa niekoho len lahko dotkol a nikoho neposlal mimo trate
Ale dufam, ze mi odpustis, na starte 2 hodinoveho zavodu snad strata niekolkych miest nevadi (teda za predpokladu, ze nebolo nejake dalsie poskodenie).
GothaR is offline   Reply With Quote
Old 26.7.2010   #285
Zdenek CZE
Senior Member

Zdenek CZE's Avatar

Q: V kvalifikaci jsem zajel 7. ?as s tím, že jsem si vylepšil PB - takže spokojenost v té konkurenci.

Race: Závod pro m? za?al klidn?, prvních 40 minut bylo v pohod?, ale pak se na m? dotahoval Fast Jarda, ale když byl za mnou, tak zajel do box?. Já jsem jel do box? o kolo pozd?ji, ale kdybych m?l více paliva, tak bych mohl na trati z?stat ješt? déle. Po pit stopu jsem se vrátil p?ed Popelkou, která m? b?hem kola p?edjela, ale pak zajela do box?. Po odstoupení soupe?? jsem jezdil na 3. míst? a cca 45 minut p?ed cílem jsem za?al p?emýšlet, jak to dojedu (v tu dobu jsem m?l p?ed 4. Popelkou náskok kolem 16 sekund). To vedlo k tomu, že jsem p?edvedl krásný smyk, po kterém m? Popelka bez problém? p?edjela. Já si ale ?ekl, že o 3. místo ješt? budu bojovat. Popelky v?z byl mnohem rychlejší na rovinkách a na výjezdech ze zatá?ek, takže jsem zatá?ky projížd?l na samý hranici fyzikálních zákon? a n?kdy i za nimi. 2x jsem m?l p?knou krizovku p?i sjezdu na most, ale pokaždé jsem to ustál (a pokaždé jsem nesundal nohu z plynu). 5 minut p?ed cílem jsem se dostal na vytoužené 3. místo, ale Popelka m? na rovince minutu p?ed cílem p?edjela. T?zko ?íct, pro? byl její v?z o tolik rychlejší, nejsem si v?dom, že bych n?kde p?eto?il motor p?i pod?azování. V jedné zatá?ce jsem jí to tam ješt? cht?l poslat, ale místo toho jsem jí poslal do hodin a ve smyslu fair-play jsem na ni po?kal a nechal ji vrátit se na 3. místo. Do cíle jsem dojel na 4. míst? a byl jsem lehce zklamaný.

Quote:
D?kuju Zdenkovi v posledních kolech za parádní fair play souboje o 3. místo
Také d?kuji a gratuluji ke 3. místu po p?l hodinovém boji.

Quote:
Pozrel som si pár vecí z replayu a Popelko Zden?k, ten záver ste mali perfektný, vrátane kolízie a po?kania. :-)
V záv?ru jsem vid?l rud? a došlo i na pár nadávek.

Last edited by Zdenek CZE; 26.7.2010 at 01:28.
Zdenek CZE is offline   Reply With Quote
Old 26.7.2010   #286
Substance242
Senior Member

Substance242's Avatar

Quote:
Originally Posted by Zdenek CZE View Post
ale Popelka m? na rovince minutu p?ed cílem p?edjela. T?zko ?íct, pro? byl její v?z o tolik rychlejší
Nemohlo to by? jej pozmenenou aerodynamikou? ?i toto LFS neráta? Ani neviem.

Ozaj, a opä? si zaslúžim bonusový bod za odjazdenie cool down lap - ke? mne sa to tak pá?i! Ma? to úspešne za sebou, máva? nadšeným divákom... ehm, asi idem radšej spa?. ;-)
Old 26.7.2010   #287
JENDAN
LFS Guru

JENDAN's Avatar

hruza. Prisel jsem o osm minut pozde. Komp se sekal, protoze si instaloval aktualizace. Pak se vsichni rozhodli, ze mi zavolaji a kdyz uz se zdalo byt vsechno ok a ja se mohl zacit soustredit na jizdu, tak mi dosel benzin

Jinak, taky jsem myslel, ze se zacina kvaldou.

16 Jan Širl
JENDAN is offline   Reply With Quote
Old 26.7.2010   #288
Popelka
Member

Popelka's Avatar

Quote:
Originally Posted by Fast Jarda View Post
Vyjíždím z pitu a vidím - Zden?k o minutu p?edemnou, Popelka o 45s, Awaj zamnou o 20s.... Zkusil jsem aspo? stíhací jízdu. Bylo k dispozici asi 14 kol. No, Popelku a Zdendu jsem stahoval velice slušn?, zajel jsem si skv?lé PB (2:52.24) ale ani to nesta?ilo. V cíli jsem m?l na n? ztrátu kolem 5s.
Dohán?l jsi nás p?kn?, to je pravda a k tomu ti ješt? dopomohla naše kolize se Zdenkem v posledním kole, ?ekal na m? než se oto?ím. Kdybych byla až v tráv?, asi by jsi nás p?edjel, ale nestalo se
Quote:
D?kujeme za uznání, snažili jsme se
Quote:
Originally Posted by GothaR View Post
Prepac, ten start bol taky zmateny, ale mal som pocit, ze pri svojom prebrzdeni(sposobene klasicky tym, ze som namiesto brzdy sliapol na spojku a az po chvilke som pravackou dupol na brzdu) som sa niekoho len lahko dotkol a nikoho neposlal mimo trate
Ale dufam, ze mi odpustis, na starte 2 hodinoveho zavodu snad strata niekolkych miest nevadi (teda za predpokladu, ze nebolo nejake dalsie poskodenie).
Nene, start v?bec nebyl zmatený, jen ty jsi byl zmatený a brzdil pozd? a já let?la do trávy
Ale budiš ti odpušt?no
Quote:
Originally Posted by Zdenek CZE View Post
5 minut p?ed cílem jsem se dostal na vytoužené 3. místo, ale Popelka m? na rovince minutu p?ed cílem p?edjela. T?zko ?íct, pro? byl její v?z o tolik rychlejší, nejsem si v?dom, že bych n?kde p?eto?il motor p?i pod?azování. V jedné zatá?ce jsem jí to tam ješt? cht?l poslat, ale místo toho jsem jí poslal do hodin a ve smyslu fair-play jsem na ni po?kal a nechal ji vrátit se na 3. místo.
Musel jsi n?kde zni?it motor, koukala jsem na záznam a na za?átku závodu jsi dosahoval na konci rovinek bez problém? rychlosti p?ez 200 km/h (jako všichni ostatní) a ke konci už jen asi 190 km/h. A to m? pomohlo jinak bych ti nestíhala.
Ješt? jednou d?kuju za adrenalin ve?era a zvlášt? za projev fair play v posledním kole, to se cení
Quote:
Originally Posted by JENDAN View Post
hruza. Prisel jsem o osm minut pozde.
Jinak, taky jsem myslel, ze se zacina kvaldou.
Není p?ez to, p?e?íst si p?ed závodem ?asy kvalifikace a startu závodu

Jen je škoda, že ze 17 startujících dojelo jen 6
Old 26.7.2010   #289
Kid222
Moderator

Kid222's Avatar

Quote:
Jen je škoda, že ze 17 startujících dojelo jen 6
Popravd? jsem ani ne?ekal, že by na téhle trati mohlo dojet víc.
A proto každej, kdo dojel, si zaslouží:
Reply

Posting Rules