Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Závody > Další závody a ligy

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 11.6.2008   #21
Bigman
Member

Bigman's Avatar

server MINI CUP heslo WORLD start o 20:00

Independent Slovak eRacing Team | www.in-sert.php5.sk

Bigman is offline   Reply With Quote
Old 11.6.2008   #22
MikeCZ
Regular Member

MikeCZ's Avatar

Quote:
Originally Posted by Bigman View Post
...teda dufam ze nas bude aspon 15...
Je, je. Dobrej odhad .
MikeCZ is offline   Reply With Quote
Old 11.6.2008   #23
MikeCZ
Regular Member

MikeCZ's Avatar

Díky za závod :-). Koukal jsem, že to p?ežilo (alespo? do 13. kola) jen 7 lidí, mezi kterýma jsem byl p?ekvapiv? i já. No ale lead?i už byli daleko a nebyl jsem dost rychlej, takže bych už stejn? nic nedohnal. Ve 13. kole jsem to vzdal a skon?il :-). P?íst? by to cht?lo zase n?co na víc kratších závod? b?hem jednoho ve?era.
MikeCZ is offline   Reply With Quote
Old 11.6.2008   #24
sonyk
LFS Guru

sonyk's Avatar

ja se omlouvam ale z toho nestastneho zapasu nasi repre sem to nestihnul

ALSC XRR - 33./SROC - 65./HITSKT - 45./MMHHC XFR - 24./CARDO - 59./ICGTR FXR - 32./PCOŠOC - 90.
ALTP1 - 7./ALTP2 - 9./ALTP3 - 11./ALTP4 - 5./ALTP5 - 6./ALTP6 - 7./ALTP7 WTCC - 4./ALTP8 XFR - TBA/FOX CUP - 8./EGT PGTR CUP FXR - 5./EGT WTCC 2009 FXO - 9.

sonyk is offline   Reply With Quote
Old 11.6.2008   #25
Pútnik
Newbie

Pútnik's Avatar

Zavod po niekolkych mesiacoch iba velmi sviatocneho jazdenia. Som totalne z formy, tak v cistej rychlosti ako aj stabilnej jazde. Podla toho to vyzeralo. V najblizsich tyzdnoch, to urcite napravim a potom uz budete sledovat iba moj naraznik. Uz sa tesim na tymovu bitvu.
Old 11.6.2008   #26
Kid222
Moderator

Kid222's Avatar

Kvali: 5. Nechytal jsem se, vypadalo to tak. V zavode jsem jeste v prvnim kole preskocil Polyho a nekoho z Insertu (ted si nevzpomenu, koho). Pak ctvrt hodiny paradni souboj s Radkem a bohemianem. Akorat hned, jak jsem se dostal pred Radka, ten za mnou ztratil pritlak, vyletel a odstoupil. Zacal jsem stradat naskok, ale udelal jsem i jednu velkou chybu, po ktery jsem musel odrazet utok bohemiana, na kteryho se mezitim dotahl Poly. Jak spolu bojovali, tak jsem jim odjel a i pres par chybek jsem dojel prvni. Zavod dobrej, priste bych ale bral nejake LX.
Old 11.6.2008   #27
Poly
Regular Member

Poly's Avatar

Quote:
Originally Posted by Kid222 View Post
V zavode jsem jeste v prvnim kole preskocil Polyho
Ja jen dodam ze me v prvnim kole preskocilo skoro cele zavodni pole, protoze jsem uplne zaspal na startu.
Takze po startu propad z 1. asi na 10. a prvni polovinu zavodu celkem dobre zavodeni a postup vpred. Ta druha polovina spis takove hotlapeni. Trochu me prekvapilo ze nas dojelo tak malo, tak priste to snad bude lepsi...
Old 11.6.2008   #28
Bigman
Member

Bigman's Avatar

Dakujem vsetkym za ucast, uvidime sa najblizsie v septembri v trochu zmenenej podobe. Vysledky a statistiky zajtra na nasej stranke.

Independent Slovak eRacing Team | www.in-sert.php5.sk

Bigman is offline   Reply With Quote
Old 12.6.2008   #29
dravgunov
Member

dravgunov's Avatar

Quote:
Originally Posted by Poly View Post
Ja jen dodam ze me v prvnim kole preskocilo skoro cele zavodni pole, protoze jsem uplne zaspal na startu.
Takze po startu propad z 1. asi na 10. a prvni polovinu zavodu celkem dobre zavodeni a postup vpred. Ta druha polovina spis takove hotlapeni. Trochu me prekvapilo ze nas dojelo tak malo, tak priste to snad bude lepsi...
To mi nedelej ja mel chvilku strach ze si zahraju na Hamiltona Jinak celkem sranda, nebylo natrenovano (max 5 kol v hotlapu s minimem paliva) a setup na rychlo pred startem. Vymena pneu za studene R4 ktere se ne a ne ohrat se nevyplatila. Chvilku jsem vzdoroval, ale tak nejak jsem po desatym kole pochopil ze jaksi nestiham takze jsem krotil zmrzle R4 a krouzil. Spis jen takova pekna vyjizdka, zavod to byl jen par kol.

http://forum.czechlfs.net/image.php?type=sigpic&userid=256&dateline=12137154  20

C2Q Q6600@3.0Ghz / Gigabyte P965 DS4 / 2x2GB 1066Mhz DDR2 / 8800GT 512MB

dravgunov is offline   Reply With Quote
Old 12.6.2008   #30
Motto
Member

Motto's Avatar

Pro me to nebyl vubec spatny zavod, zacatek jsem si hodne uzival. Nebyla nouze o zajimave situace pekne jsme se preli o 5. misto se dvemi slovenskymi jezdci, nakonec jsem se pred ne dostal, ale nekdo do me zezadu tuknul. Dostal jsem smyk a prava zadni pneumatika byla velice zahrata, s vozem se temer nedalo pokracovat. Navic se ke slovu hlasily rodicovske povinosti, tak jsem to vzdal

Kazdopadne fajn skusenost na to ze jsem se rozhodl ke startu asi 6h pred zavodem tak to celkem slo
Old 12.6.2008   #31
G4nd4lf
Newbie

Quote:
Originally Posted by Motto View Post
Pro me to nebyl vubec spatny zavod, zacatek jsem si hodne uzival. Nebyla nouze o zajimave situace pekne jsme se preli o 5. misto se dvemi slovenskymi jezdci, nakonec jsem se pred ne dostal, ale nekdo do me zezadu tuknul. Dostal jsem smyk a prava zadni pneumatika byla velice zahrata, s vozem se temer nedalo pokracovat. Navic se ke slovu hlasily rodicovske povinosti, tak jsem to vzdal

Kazdopadne fajn skusenost na to ze jsem se rozhodl ke startu asi 6h pred zavodem tak to celkem slo
Za ten tukanec se velmi omlouvam. Zacal jsem brzdit tak, jak jsem byl zvyklej, ale ty jsi to zaslapnul o chloupek driv. Moje chyba. Jinak celkem peknej zavod. Dotahoval jsem se na 4 misto v poslednich 10 min. ale udelal jsem chybku, tak jsem se spokojil s 5...
G4nd4lf is offline   Reply With Quote
Old 12.6.2008   #32
Megin
Senior Member

Megin's Avatar

Z mojho pohladu skoda toho prveho kola. Najprv som si myslel ze Bohemian v T1 moc brzdi a tak som brzdil aj ja, ked tu zrazu bol opat vedla Radka. Cize to bol hnusny LAG. To uz ale nezareagoval na moje prilisne brzdenie Bigman a uz sme boli v prdeli. Este do mna napalil tusim Jakub. Takze totalna smola pre nas troch. Zadny tlmic a poloos bola poskodena ale celkom to islo, ako som po par kolach zistil. Postupne som sa preluskal za Motta a Gandalfa. To bola najzaujimavejsia cast pretekov. S Motom sme si prehodili dva krat poziciu kym sme sa posunuli tesne za Gandalfa. Tam mal Moto s Gandalfom kontakt a ja som sa vydal stihat Bohemiana. Najviac sa mi podarilo k nemu priblizit na 6 sekund ale viac mi moje pneu nedovolili.
Takze nakoniec podla mojich moznosti celkom slusne umiestnenie. Z predu vypadol len Radek, ostatnych spom popredbiehal vlastnymi silami kym to vzdali alebo havarovali.

BTW: ja len nechapem ako mohli ist ufoni na R3/R2...

Last edited by Megin; 12.6.2008 at 14:51.
Megin is offline   Reply With Quote
Old 12.6.2008   #33
Megin
Senior Member

Megin's Avatar

Vysledky pretekov, statistiky ako aj celkovy pomer Cesko vs Slovensko najdete v clanku u nas na webe.

Megin is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules