27.4.2008 | #1 |
Member
|
InSeRT zavody 2
Auto: FXR
Trat: FERN BAY GOLD Datum: Streda 7.5 server MINI CUP Priebeh: Start o 20:00 20 min kvalifikacia sprint 16 kol a hlavny pretek 32 kol vietor: slaby alebo ziadny platia pravidla zavodu na http://www.in-sert.php5.sk 1. start podla kvalifikacie a 2.podla vysledku 1. preteku-start bude priamo z hry teda ziadne stavanie rostu. Heslo bude na http://www.in-sert.php5.sk a fore 3 hod pred pretekom. Tentokrat az po IGTC, dako bolo malo casu na trening, ale po tom co Megin predviedol az neuveritelnu formu by sme si radi este na tejto trati zazavodili potvrdenie ucasti sem do fora (lfsnick): BIGMAN Megin MM I FOX-cz Putnik Mino Last edited by Bigman; 6.5.2008 at 21:07. |
30.4.2008 | #2 |
Newbie
|
?au tak ja se ur?it? zu?astnim
|
30.4.2008 | #3 |
Newbie
|
jo sory muj nick je MM I FOX-cz
|
7.5.2008 | #4 |
Member
|
Pojdeme bez vetra
server MINI CUP heslo GOLD |
7.5.2008 | #5 |
Member
|
I p?ez malou ú?ast jsem si dob?e zazávodil.
Kvali: bouda, takže jsem nezajel jediné ostré kolo a start z posledního místa. V prvním závod? jsem kolo od kola zlepšoval PB (nem?l jsem nic natrénováno) a dojel 4. Odpadlík? ale bylo v?tšina, takže nás dojelo myslím 6 V druhém závod? jsem m?l taky dobrou pozici, ovšem po 10 kolech odd?lal zadní pneu a už jsem klouzal jak na led?. Chladit se mi necht?lo a radši odstoupil. |
8.5.2008 | #6 |
Senior Member
|
Vzhladom na ucast nebol kvalifikacny vysledok az takt dolezity. Ale 3. miesto potesilo.
V prvom preteku to celkom slo, drzal som si tempo a mal som nadohlad Kida a Radeka. Po Radekovej chybe som chvilu jazdil za kidom, kym som nemal 2 kola krizu. Potom to uz neslo a dobehol ma Miri. Nasledovala jeho stihacia jazda a pekny suboj. Druhe miesto sa mi podarilo udrzat. V druhom preteku prva kriza prisla trocha skoro takze som konecne asi odspuntoval skupinu za kidom Dalsia kriza a ja som skupinu za kidom stratil z dohladu. Ku koncu som este myslel ze Lukiho dobehnem ale rychlo odkontroval aj on so PBckami. V poslednom kole ale hodil strechu tak sa mi to vlastne podarilo . Pekne preteky. Ufonsky vykon Kida ani nekomentujem v druhom preteku - pekne si sa rozjazdil Musim len poznamenat ze nikto z Vas by sa na IGTC nestratil. Ked tam my nie sme poslednym timom.... Dakujem za fajn preteky a najskor sa uvidime na Angel GTR cupe. Last edited by Megin; 8.5.2008 at 15:25. Reason: opraveny koment k prvemu preteku |
8.5.2008 | #7 | |
Regular Member
|
Quote:
1. nevim co znamená po slovensky "zadekovej" asi si myslel Radkovej 2. v prvním závod? jsem T? dojížd?l na konci já a ne Luky z mého pohledu vyda?ené závody a i bez tréninku jsem si báje?n? zajezdil. Závod?ní jsem si užíval zejména v longu a to nejd?íve s Meginem, a po té parádní souboje s Polym za což mu d?kuji. Díky Inser?ák?m za super závody a zase n?kdy p?íšt? na trati.
8.5.2008 | #8 |
Moderator
|
Ja jsem do toho vcera sel na posledni chvili, bez treninku a setu, ktery jsem postupne vyladil z jednoho stareho.
V kvali jsem se postupne zlepsoval az na 2. misto. Prvni zavod se mi libil vic, dohanel jsem Radka, mozna by to byl dobry souboj, kdyby nevyjel v T1 ven. Potom hotlap mode. Druhy zavod uz byl bohuzel dost jednoznacny, tak jsem se aspon soustredil na zajeti co nejlepsiho casu. Nakonec jsem rad, ze jsem se zucastnil, s FXR se mi jezdilo vzdycky nejlip.
8.5.2008 | #9 | |
Senior Member
|
Quote:
1. "zadekovej" malo byt '''Radekovej' chybe'', sorac za preklep 2. ano uz si spominam v prvom preteku si to bol ty a v druhom som si naivne myslel ze ku koncu dozeniem Luki-ho takze to som uz opravil |
|
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|