12.12.2007 | #781 |
Regular Member
|
také souhlas, n?co by se s tím m?lo ud?lat - bu? n?jak osmdesátku zvýraznit, nebo ud?lat ?iteln?jší grafiku analogového p?ístroje. psal jsem to i na irc, dost lidí te? bude v boxech koukat jen na tachometr a bude karambol, nebo p?ekro?í rychlost. ruku na srdce, pro jistotu v boxech jezdit šedesát asi nikdo nebude. celkov? ale viva la x30
Team: ACTUAL LINUX e-Racing Team . . . . . . Sponzor: ACTUAL LINUX s.r.o. Jabber: alert.gabel(zavinac)jabber.actual.cz . . MSN: gabelhirsch(zavinac)hotmail.com S1 + S2 since 2005-08-04 . . . . . . . . . . . . . . . . láska na první svodidla |
12.12.2007 | #782 |
Newbie
|
Takze se tp teda da jezdit i s tlacitkem na spojku jo? Ja se furt nejak nemuzu rozhodnout jestli si nepockat az na final nebo stahnout tendle test...
|
12.12.2007 | #783 | |
LFS Guru
|
Quote:
EDIT: btw ten rychlom?r ve FBM je fakt dobrej, nej?ív jsem si ho ani nevšiml, natož pak ho p?e?íst...
12.12.2007 | #784 |
Regular Member
|
ješt? dodatek k úprav? rozhlížení v aut?. mám trackir a v lfs se dalo koukat jakkoli, bylo to super, pravda, p?i pohledu ingame zp?t má ?lov?k hlavu vyto?enu na 45 °, je to malonko nepohodlné, p?eci jen o?i máte kontra (logicky horší vnímání obrazu a koordinace jako takové), ale v reálu když se otá?íte zp?t, tak to také není žádný med. nicmén?... mohla z?stat volba "nový mód pohledu" a "starý mód pohledu". jak jsem již mnohokrát ?ekl, x30 je krok správným sm?rem, jen vychytat pár mušek (subjektivn? upravit ?itelnost analogového rychlom?ru a možná zap?emýšlet nad volností pohledu) a bude to jedni?ka s hv?zdi?kou.
Team: ACTUAL LINUX e-Racing Team . . . . . . Sponzor: ACTUAL LINUX s.r.o. Jabber: alert.gabel(zavinac)jabber.actual.cz . . MSN: gabelhirsch(zavinac)hotmail.com S1 + S2 since 2005-08-04 . . . . . . . . . . . . . . . . láska na první svodidla |
12.12.2007 | #785 |
Member
|
Spangler +1
A idem svoj nazor napisat na oficialne forum, kedze toto asi vyvojari necitaju |
12.12.2007 | #786 |
LFS Guru
|
12.12.2007 | #787 | |
Member
|
Quote:
12.12.2007 | #788 |
LFS Guru
|
Mmm, tuhle volbu jsem nevid?l, díky za tip. I tak ale, pevn? danej ?as je taky v zásad? nevyhovující
12.12.2007 | #789 |
LFS Guru
|
Software na automatické premenovanie setupov z verzie X10 do X30 s?ahujte tu >>> Download
Skopírujte ho do LFS adresára a spustite ho.
13.12.2007 | #791 |
LFS Guru
|
co se tyce rychlomeru, tak proc ne , akorat bych na osmdesatce udelal rysku(treba cervenou).
a jeste bych uvital, kdyby slo pres volant(ten virtualni, mam ho zaply, nejak sem na to zvykly) videt na zarazeny kvalt u vsech aut, u nekterych je to hruza.. jinak taky se mi nova fyzika hrozne libi, a rallycross mi pripada snad jeste zabavnejsi, otazkou zustava, jak to bude vypadat v ligach, az se budou hobbydriveri setkavat s ufonama |
13.12.2007 | #792 |
LFS Guru
|
od noveho patchu je mozne upravit pohlad v kokpite (to znamena, ze si mozes dvihnut sedadlo, sklopit pohlad a potom budes mat dobry vyhlad na pristrojovu dosku)
13.12.2007 | #793 |
Member
|
|
13.12.2007 | #794 |
Member
|
Jinak zda se mi to, nebo je to s tou novou fyzikou mene rozlitane a ma to lepsi grip? Me osobne se s tim jezdi fakt dobre... akorad u rallycrossu standartne varim spojku, ale uz se pomalu ucim odjet i 5 kol! Musim si koupit G25, ty plastovy pedaly se pri vyslapavani silene ohybaji...
No a ten tachometr me fakt silene vadi! Mam LFS na nejnizsi grafiku co to jde, mam 12 snimku, kdyz jedu sam a nevidim skoro nic ani na virtualnim analogu Navic se proste v zatackach kouknu na rychlost a hned vim jestli jsem to prehnal a mam si jeste pribrzdit nebo jedu naopak moc pomalu... At mi nekdo netvrdi ze se orientuje podle pocitu... 5 km/h rozdil v rychle zatacce proste nepoznate! Ale mantinel ano! Jinak drift v demu si myslim nevymre, uz jsem videl pokusy o drift s formulkou... s tou spojkou spis vymre rallycross (moje oblibena disciplina), ale mam pocit ze v X31 uz to neni tak hrozny, nebo jsem se s tim uz naucil jezdit A vyslapavani plynu bych nechal, kvuli levnejsim volantum a zacatecnikum, mate videt moji pritelkyni, se ji LFS zalibilo, ale ma zatim problem aspon radit v X10. Myslim si, ze to neni az takova vyhoda, protoze s pedalama se spojkou jezdim rychleji nez s automatickym vyslapavanim. Navic jak jsem zvyklej na ten pohyb s nohama v realnym aute, tak ted mam desnej problem synchonizovat svuj prst a jednu nohu abych nevaril tu spojku, uvazuju ze si jako docasny reseny vyrobim pod stul nejakou nefunkcni atrapu spojky aby mi to slo lepe |
13.12.2007 | #795 |
Newbie
|
X 31 se mi taky celkove libi, prevodovky urcite cesta vpred, spojka udela urcite spoustu zavodu dramatickejch.....
Jen mi nejak lezi v zaludku ten tachometr (na kterej se asi zvyknout da, ael porad to bude asi jeno odhadu) a ta idealni stopa po ctyrkou v online hrani :-( (-jestli to ma bejt kompenzace za to ze musi clovek delat vic veci u razeni??) -snad by to mohlo jit aspon na nekterych serverech jit zakazat -doufam. Kazdopadne krok kupredu a motivace poridit si G25 nebo aspon pedaly se spojkou. |
13.12.2007 | #796 |
Administrator
|
To ti klidne tvrdit budu a nebudu sam... Proste vim kde brzdit a vim kdy jsem to prosvih a budu mit v zatacce problem... Navic k pocitu se pridava i zvuk motoru v urcitejch otackach a podle toho to lze pri trose cviku poznat...
13.12.2007 | #797 |
Member
|
Ja se tedy pridavam... ani by me nenapadlo kouknout na tachometr kdyz mam auto na hrane. proste to citim jestli je to ok nebo uz v haji (v LFS samozrejme mnohem hur nez v realu)
13.12.2007 | #798 | |
Member
|
Quote:
Ale ze se to jinak chova pekne...? |
|
13.12.2007 | #799 | |
Administrator
|
Quote:
stopa je na ACTUAL LINUX #4 serveru, ktery jede na X3x, zakazana. Zakaze se totiz soucasne s pouzitim volby force copkit view, ktery je konecne diky moznosti nastavit si sedacku v aute pouzitelny. Takze sbohem pri ostrych zavodech vsem, kteri jezdi lfs z pohledu za autem, nebo jinak nerealisticky. Soupere z pohledu za autem samozrejme sledovat lze, ale ridit vlastni vuz nikoliv. budiky: asi jsem divny, ale ani v realu nesleduju rychlomer, ridim se podle zvuku auta, zarazene rychlosti a celkove spis pocitove. Imho jedno z nejvetsich nebezpeci soucasneho provozu jsou lide nalepeni ocima na tachometru, aby neprekrocili povolenou rychlost, ale jeli tesne pod ni. A v lfs proste nestiham hypnotizovat budiky, pokud mam pred zatackou stihat i sledovat deni kolem sebe, abych jel skutecne zavod s vedomim zavodniku kolem sebe a ne jako tank, ktery si jede svoji stopu bez ohledu na okoli.
Team: ACTUAL LINUX e-Racing Team . . . . . .Sponzor: ACTUAL LINUX s.r.o. . . . . . . Jabber: tairo(zavinac)jabber.actual.cz Last edited by Tairo; 13.12.2007 at 12:07. |
|
13.12.2007 | #800 | |
Senior Member
|
Quote:
az to bude takto fungovat aj v Y patchi tak je to super, ja by som ale siel dalej a mal by som to zakazane pri online defaultne |
|
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|