Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Jiné > Závody a motorismus všeobecn?

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 5.2.2007   #81
windmouse
Moderator

windmouse's Avatar

no ja zas slysel neco jineho:
Quote:
add instalace po 4. 2. (aneb jak to funguje mne)
pomuze kdyz zmenite cas pri instalaci do minulosti, ale pak se jeste musi pousnout o nejaky cas dopredu, jinak to porad bestie hazi ze mate spatny cas, tzn. instalovat s casem 3., prenastavit po instalaci cas na 4. a pak enjoy
Old 10.2.2007   #82
windmouse
Moderator

windmouse's Avatar

tak ja mam naprosto odlisny problem, licence vyprsi za 0 dnu, parada,
ale hra se mi spusti asi tak na pikosekundu, nejdriv do okna cerno, pak na celou obrazovku to same a smitec

ze by nedostacujici zelezo?
Old 10.2.2007   #83
Itar
LFS Guru

Itar's Avatar

Quote:
Originally Posted by windmouse View Post
tak ja mam naprosto odlisny problem, licence vyprsi za 0 dnu, parada,
ale hra se mi spusti asi tak na pikosekundu, nejdriv do okna cerno, pak na celou obrazovku to same a smitec

ze by nedostacujici zelezo?
ad. 0 dn?... to je v pohod?, pak to zase jde p?enastavit a pokud to píše tohle, tak by to m?lo jet...
Ale jak jsem vid?l v?era to PC, na kterým jezdíš, taky bych to tak tipl.
Old 10.2.2007   #84
Spangler
LFS Guru

Spangler's Avatar

JJ, taky bych se priklanel k tomu co rika Itar, pokud dobre vim tak minimalni pozadavky jsou CPU 2 GHz, 512 mb Ram a 128 mb graf. , ale nevim co mas, jen mi obraz v Street-cafe prisel hrozne kostickatej...
Old 10.2.2007   #85
Kdo.vi
Regular Member

Kdo.vi's Avatar

min. ani doporu?ený požadavky u bety neznamenají nic, protože je strašn? špatn? optimalizovaná, takže zas tak moc nezáleží na tom, jak výkonný máš po?íta?, ale musíš mít št?stí, aby si m?l zrovna tu grafickou kartu na které to jede plynule.
Old 11.2.2007   #86
windmouse
Moderator

windmouse's Avatar

Quote:
Originally Posted by Itar View Post
ad. 0 dn?... to je v pohod?, pak to zase jde p?enastavit a pokud to píše tohle, tak by to m?lo jet...
Ale jak jsem vid?l v?era to PC, na kterým jezdíš, taky bych to tak tipl.
Quote:
Originally Posted by Spangler View Post
JJ, taky bych se priklanel k tomu co rika Itar, pokud dobre vim tak minimalni pozadavky jsou CPU 2 GHz, 512 mb Ram a 128 mb graf. , ale nevim co mas, jen mi obraz v Street-cafe prisel hrozne kostickatej...
no dovolte, já mám sv?j po?íta? rád! a budu ho bránit do poslední kapky krve, tak pozor!

a v?bec dnes je takový vzhled moderní a in
i hardware spl?uje veškeré požadavky dnešní doby
navíc ty kosti?ky tam jsou jen proto, že mám p?kn? od srdí?ka rád retro!

j/k
Old 11.2.2007   #87
Spangler
LFS Guru

Spangler's Avatar

Quote:
Originally Posted by windmouse View Post
navíc ty kosti?ky tam jsou jen proto, že mám p?kn? od srdí?ka rád retro!

Tak to potom jo

BTW me to taky nebezi, porad pise at si skontroluju datum a pak ze mam nespravny datum nebo ze licence vyprsela...
Old 11.2.2007   #88
WiRuZik
Member

WiRuZik's Avatar

no pokud vim, tak TDU vyzaduje pixel shadery 2.0, tam muze byt treba problem..
Old 1.4.2007   #89
dravgunov
Member

dravgunov's Avatar

tak váhám jestli TDU nekoupit originál za 500,- chyb je tam sice dost, ale v situaci stále bez volantu mi to p?ipadá jako dobrá volba. Chyby se stejn? ?asem odstraní a jako online by to mohlo na pár týdn?-m?síc? zahnat nudu. Tak co koupili by jste na mým míst? ?
dravgunov is offline   Reply With Quote
Old 1.4.2007   #90
Spangler
LFS Guru

Spangler's Avatar

Quote:
Originally Posted by dravgunov View Post
tak váhám jestli TDU nekoupit originál za 500,- chyb je tam sice dost, ale v situaci stále bez volantu mi to p?ipadá jako dobrá volba. Chyby se stejn? ?asem odstraní a jako online by to mohlo na pár týdn?-m?síc? zahnat nudu. Tak co koupili by jste na mým míst? ?
ne 500 je sice super cena, ale ja osobne bych s to nekoupil, LFS mi staci a pokud bych chtel jen tka enco na odreagovani, co si zahraju jednou za pul roku tak bych to vyresil jinak...
Old 1.4.2007   #91
Tommy V.
LFS Guru

Tommy V.'s Avatar

Quote:
Originally Posted by dravgunov View Post
...Tak co koupili by jste na mým míst? ?
ne
Tommy V. is offline   Reply With Quote
Old 1.4.2007   #92
Woyta
LFS Guru

Woyta's Avatar

Vim o nekom kdo se toho za 500 zbavuje. Dost premyslim jestli to mam vzit. Ale asi pockam az se opravi ty hlavni chyby.
Osobne me nejvic vadi ta dohlednost. Mazu si tak v klidu 335kmh, krasnej rovnej 4 proud, predjizdim a prede mnou se nahle znepruhlednuji auta. Sance se vyhnout neni moc velka.
Fyzika? Uvidime co bude ten hardcore mod.
Kazdopadne tech silnic jsou fakt mraky. Objet ostrov kolem dokola mi zabralo hodne casu.
Intel E7200 OC 3,8ghz a stoupá, DFI Blood Iron 2x 2GB OCZ Reaper 1066mhz, EVGA 8800GT 512mb, Hitachi T7K250 250gb, Seagate Barracuda 640gb, Creative Sound Blaster Audigy, Leadtek Winfast DTV2000H, Linksys WMP54G.EU, Logitech MX518, Logitech Driving Force PRO, Logitech VX Revolution, Ati Remote Wonder, Creative P5800, Creative Fatal1ty Gaming Headset
Vodni dilo: Laing DDC + XSPC Top, EK Supreme Acetal, EK 8800GZ FC, Alphacool Extreme II, Swiftech MCR320-QP, EK Multioption RES 250

Woyta is offline   Reply With Quote
Old 1.4.2007   #93
Ondrejko
LFS Guru

Ondrejko's Avatar

Quote:
Originally Posted by Woyta View Post
Vim o nekom kdo se toho za 500 zbavuje. Dost premyslim jestli to mam vzit. Ale asi pockam az se opravi ty hlavni chyby.
Osobne me nejvic vadi ta dohlednost. Mazu si tak v klidu 335kmh, krasnej rovnej 4 proud, predjizdim a prede mnou se nahle znepruhlednuji auta. Sance se vyhnout neni moc velka.
Fyzika? Uvidime co bude ten hardcore mod.
Kazdopadne tech silnic jsou fakt mraky. Objet ostrov kolem dokola mi zabralo hodne casu.
hodne casu znamena kolko hodin?
Ondrejko is offline   Reply With Quote
Old 2.4.2007   #94
Woyta
LFS Guru

Woyta's Avatar

Asi 2 hodiny s 350z S-tune? Je to pres 300km Jsou to vetsinou rychle cesty.
Intel E7200 OC 3,8ghz a stoupá, DFI Blood Iron 2x 2GB OCZ Reaper 1066mhz, EVGA 8800GT 512mb, Hitachi T7K250 250gb, Seagate Barracuda 640gb, Creative Sound Blaster Audigy, Leadtek Winfast DTV2000H, Linksys WMP54G.EU, Logitech MX518, Logitech Driving Force PRO, Logitech VX Revolution, Ati Remote Wonder, Creative P5800, Creative Fatal1ty Gaming Headset
Vodni dilo: Laing DDC + XSPC Top, EK Supreme Acetal, EK 8800GZ FC, Alphacool Extreme II, Swiftech MCR320-QP, EK Multioption RES 250

Old 2.4.2007   #95
Kdo.vi
Regular Member

Kdo.vi's Avatar

Já jsem si to zkusil projet kolem dokola s n?jakou Duccati (nepamatuju si ten typ) a dal jsem to za cca 3 hodiny
Kdo.vi is offline   Reply With Quote
Old 3.4.2007   #96
dravgunov
Member

dravgunov's Avatar

no na prvni pokus s neupravenym Ferrari ENZO mi to trvalo cca 43:30, chvilku to da no...
dravgunov is offline   Reply With Quote
Old 6.4.2007   #97
rostreet
Moderator

rostreet's Avatar

tak jsem tuto hru taky "zakoupil" a musim rict ze me bavi.je to vyborny relax. sice me den trvalo nez jsem nastavil volant,ale ted si uzivam projizdky po ostrove pekne manual se spojkou a je to zabava.tim jak je ta mapa velka si myslim ze me bude bavit jeste dlouho. jedina vytku mam k narocnosti...
rostreet is offline   Reply With Quote
Old 6.4.2007   #98
sonyk
LFS Guru

sonyk's Avatar

za chvilku to budu mit taky(ehm stazeno) tak doufam ze me to bude taky chvilu bavit a ze to vubec rozchodim

ALSC XRR - 33./SROC - 65./HITSKT - 45./MMHHC XFR - 24./CARDO - 59./ICGTR FXR - 32./PCOŠOC - 90.
ALTP1 - 7./ALTP2 - 9./ALTP3 - 11./ALTP4 - 5./ALTP5 - 6./ALTP6 - 7./ALTP7 WTCC - 4./ALTP8 XFR - TBA/FOX CUP - 8./EGT PGTR CUP FXR - 5./EGT WTCC 2009 FXO - 9.

sonyk is offline   Reply With Quote
Old 6.4.2007   #99
Woyta
LFS Guru

Woyta's Avatar

Nevim. Pro me je ta hra nadseni a zklamani zaroven. Spousta silnic, pekna auta, provoz. ale na druhou stranu desna UI, auta si neumeji davat prednost, chybi v grafice, chyby ve fyzice, mala dohlednost, problemy online, atd. Podle me je to jeste nedokoncena hra.
Mam odjeto 25% a uz se nudim. Zatim jsem nenarazil na nic co by me chytilo a bavilo. Je to jen honba za kilometry.
Vim o par lidech co ji par dni po koupeni prodavaji.

Old 6.4.2007   #100
sonyk
LFS Guru

sonyk's Avatar

mno tak sem to nainstaloval (hrozna hudba) pustil nastavil vybral clovicka, auto.dojel jesm na misto koupil dum pak jsem koupil alfu ajedu kam me gps vede kdyz tam dojedu zrejme nejakej zavod dam start a nic.ale jinak menu po zmacknuti esc funguje tak nevim?

ALSC XRR - 33./SROC - 65./HITSKT - 45./MMHHC XFR - 24./CARDO - 59./ICGTR FXR - 32./PCOŠOC - 90.
ALTP1 - 7./ALTP2 - 9./ALTP3 - 11./ALTP4 - 5./ALTP5 - 6./ALTP6 - 7./ALTP7 WTCC - 4./ALTP8 XFR - TBA/FOX CUP - 8./EGT PGTR CUP FXR - 5./EGT WTCC 2009 FXO - 9.

Last edited by sonyk; 6.4.2007 at 17:19.
sonyk is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules