Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Live For Speed > Všeobecná diskuze

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 10.11.2006   #1
NEXT
Regular Member

NEXT's Avatar

Default Sraz v Brne

Zdravim, coz takhle usporadat nekdy sraz(y) LFS pozitivnich dusi v Brne? Prazaci se nam schazeji temer kazdou chvili Muzem si taky zajezdit na motokarach nebo zajit jen tak na limo
Primo z Brna nepochazim, takze si spis necham poradit kde, co a jak.

2Mark Novys: dik za podnet

EDIT: motokary:
BOBYCENTRUM
M-Palac KART ARENA

no a hospody moc projity nemam.. znam to treba ve Steak Baru na Grohove, maj tam asi 10 druhu piva

Last edited by NEXT; 10.11.2006 at 22:37.
NEXT is offline   Reply With Quote
Old 10.11.2006   #2
Kada
LFS Guru

Kada's Avatar

Jsem jednoznacne pro, motokary vitam, i kdyz jsem straslive dlouho nebyl (naposledy na boby v garazich, nez to zrusili). Hospody projity mam :-).
Kada is offline   Reply With Quote
Old 10.11.2006   #3
Agarash
Moderator

Agarash's Avatar

Kdyby to melo byt nejaky vetsi a hodilo by se mi to casove tak bych rad prijel!
Agarash is offline   Reply With Quote
Old 10.11.2006   #4
zipper
LFS Guru

zipper's Avatar

Se mnou po?ítejte, motokáry jsou nej v mod?icích, ale v zim? nejede -> nekrytá dráha. V Bobycentru se nedá p?edjížd?t, tra? je úzká, ale p?kná, cena bezkonkuren?ní (80,-/10min), v M-paláci to nemám rád, tra? se mi tolik nelíbí, hlavn? povrch, kde ta motokára drží jak p?ibitá Hospodu bych doporu?il Modrou r?ži (na Kounicov?), výb?r piva obrovský, ceny p?ív?tivé, najíst se tam dá taky dob?e.
Core2Duo T7500 2,2GHz, 2GB RAM, ATI mobility radeon HD2600

zipper is offline   Reply With Quote
Old 10.11.2006   #5
Mark Novys
Member

No clovek napise 1 PM a uz to jede.
Jinak motokary v boby jsou na houby, je to nuda. A co se tyce Modric tak mam strach, ze uz nebudou ani na jare. Naposledy co jsme tam byli tak majitel rozprodaval motokary a misto drahy chce udelat auto bazar, takze i kdyz je M palac nic moc, tak je to bohuzel to nejlepsi co v Brne je.
Predbezne bych zacal domlouvat nejakej termin at se to da sladit pro co nejvetsi pocet lidi.

Last edited by Mark Novys; 10.11.2006 at 15:38.
Mark Novys is offline   Reply With Quote
Old 10.11.2006   #6
Itar
LFS Guru

Itar's Avatar

Do Brna bych se eventuéln? taky mohl dostat, akorát nevím, kolik budu mít financí na motokáry :/
Old 10.11.2006   #7
Spangler
LFS Guru

Spangler's Avatar

Juj tak od Brna sem mooc daleko
Old 10.11.2006   #8
NEXT
Regular Member

NEXT's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mark Novys View Post
No clovek napise 1 PM a uz to jede.
jo jo
Quote:
Predbezne bych zacal domlouvat nejakej termin at se to da sladit pro co nejvetsi pocet lidi.
Ja muzu prakticky jakykoliv vsedni den, tedy pokud se mi poradi prohodit smena v praci, takze se podridim, soboty mam ale volne vzdy a v nedeli vetsinou nemuzu, ale snad by to taky nebyl problem. Jeste taky uvidim co na to moje draha polovicka, ale kdyztak ji necham doma

Predpokladam ze to asi bude nekdy o vikendu. Takze pokud se dohodnem jestli Mpalac nebo bobynahouby + delka konani motokarove akce, tak se tam muzu poptat (nebo jiny dobrovolnik ;-) ) jak tam maji volno a pripadne tam hodit rezervacku.

2zipper: no podle komentaru na netu ta Modra ruze vypada slusne, ale obrazky, jak to tam vypada, se mi nepodarilo najit, tak to tam pujdu asi omrknout :-)
Old 10.11.2006   #9
Kada
LFS Guru

Kada's Avatar

Modra ruze (pomistni oznaceni "U Kurev") je v poho, akorat tam byva dost plno a pomala obsluha. Rezervace urcite nutna.
Old 10.11.2006   #10
NEXT
Regular Member

NEXT's Avatar

Quote:
Originally Posted by Kada View Post
Modra ruze (pomistni oznaceni "U Kurev") je v poho, akorat tam byva dost plno a pomala obsluha. Rezervace urcite nutna.
a co znas dalsiho ? Treba i nekde pobliz motokar aby sme se nemuseli presouvat nekolik desitek minut, ale asi to je jedno kde
Old 10.11.2006   #11
zipper
LFS Guru

zipper's Avatar

Poblíž motokár jedin? n?co p?ímo v M-paláci, jinak široko daleko nic není, afaik. A tam to bude docela drahý :/ Ad motokáry v Boby - holt je to tam hlavn? hotlapení

EDIT: plno sem tam nežažil, z t?ch pár návšt?v pokaždé skoro prázdno

Old 10.11.2006   #12
NEXT
Regular Member

NEXT's Avatar

Quote:
Originally Posted by zipper View Post
Poblíž motokár jedin? n?co p?ímo v M-paláci, jinak široko daleko nic není, afaik. A tam to bude docela drahý :/ Ad motokáry v Boby - holt je to tam hlavn? hotlapení

EDIT: plno sem tam nežažil, z t?ch pár návšt?v pokaždé skoro prázdno
hmm, no tak muzem zkusít jednou to a pak to.. Navrhuju teda nejdriv levnejsi Boby a pak Mpalac. Jinak s tim pozavodnim obcerstvenim uvidime no. Ale zase asi ne zahulenou nalejvarnu ani predrazenou snobskou kavarnicku Stejkace se mi libej (co sem koukal na netu na foto), kamos jich taky par prosel a prej vsude OK, se ho zeptam. Jo v Pardubicich bych vedel hned kam..
Old 10.11.2006   #13
zipper
LFS Guru

zipper's Avatar

Já bych v Brn? asi neváhal s tou r?ží... Zahuleno tam afaik není, vodárnu nechám doma

Old 10.11.2006   #14
dmichl
Member

dmichl's Avatar

to ani nevim ze na Boby se jeste jezdi. byl jsem tam naposled tak pred 8 rokama, vim ze to bylo dost neprehledny, kamos tam utrpel pohmozdeni patere a druhej zlomeninu nohy, protoze se tam na par mistech brzdilo do mista kam nebylo videt a baholt kdyz tam stala jina kara, bylo bum...

pokud by byla chvile, skocil bych si na par kolecek do MPalace. nemam to daleko, jen pres cely Brno :-)
Old 10.11.2006   #15
ThorR
Senior Member

ThorR's Avatar

Kdybychom se domluvili co nejd?íve, tak bych se taky mohl stavit

ThorR is offline   Reply With Quote
Old 10.11.2006   #16
NEXT
Regular Member

NEXT's Avatar

OK, tak pockam jeste par minut nez vypadne vedouci z prace a obvolam to a neco pozjistuju
Old 10.11.2006   #17
Mark Novys
Member

Quote:
Originally Posted by dmichl View Post

pokud by byla chvile, skocil bych si na par kolecek do MPalace. nemam to daleko, jen pres cely Brno :-)
nevymlouvej se to mam ja taky
Mark Novys is offline   Reply With Quote
Old 10.11.2006   #18
NEXT
Regular Member

NEXT's Avatar

Quote:
Originally Posted by NEXT View Post
OK, tak pockam jeste par minut nez vypadne vedouci z prace a obvolam to a neco pozjistuju
no tak sem prakticky nic nezjistil, ale ptal sem se hlavne na obsazenost a Kart Arena narvana, ale pry neco by se tam mozna po zadani presnyho terminu naslo, no a Boby je skoro porad volny, takze sem v podstate zjistil to co sem chtel, ale nic konkretniho

takze aby jsme nejak popojeli, tak jak to vidite:
- datum - patek, sobota, jindy?
- cas - hned po oteviracce nebo na vecer (od 1600 nebo 1700), jindy?

ohledne prachu jsem ochoten rezervacku dopredu zacalovat, vyrovname se na miste cash

EDIT: 18.a 19.11. nemuzu

Last edited by NEXT; 10.11.2006 at 23:33.
NEXT is offline   Reply With Quote
Old 10.11.2006   #19
Galahet
Member

Galahet's Avatar

Takže... zajímavé je, že i když next bydlí asi 30m od mne dozvím se o tom na fóru

Boby vs. M-palác ... v Boby jsme jezdili, ale na závod?ní to není a na hotlapy pouze za p?edpokladu že pojedem všeci na jedné mašin?, protože byli nevyrovnané. Problémy s možným zran?ním jsou op?t, protože tam je stoupa?ka pak 180 zatá?ka a jde to po most? dol?, ALE p?i nájezdu na most je místo pouze na motokáru tak plus cen?ák na každé stran?, takže pokud se netrefíš blokneš to. Závažn?jší je co se stalo nám, že na tom most? je malej skokánek na kterém kámoš dostal smyka a blokl se nap?í?, za ním s odstupem jsme se dva p?edjížd?li a já byl zrovna ten druhej ten p?edemnou to stihl ubrzdit já tak tak a taky jsem sko?il bloklej zešikma no a pr?ser byl že jel další kámoš kterej už nem?l prostor a neslyšel jak jsme na n?j ?vali... narval to do m? a já do nich p?edemnou... záda m? bolely a m?l jsem moncla na noze... ale tak byla sranda M-palác znám jen s vypráv?ní, ale ty prachy...

Rezervace... sta?í brnknout dne p?edem mají tuším od 14 do 23 takže bych navrhoval zabrat to mimo ve?er kdy mají normál návštevy aby byli vst?ícn?jší a t?eba i nevadilo, že budeme jezdit po jednom a né po 5ti... jo a alepo? my jsme za rezervaci prachy dávat nemuseli....

Mod?ice furt fungují, aspo? ješt? minulej m?síc jsem tam vid?l jezdit v p?kné klem?e týpky s bundama.

Co dodat, jsem pro a už aby to bylo... jen né p?íští víkend, to plánuje všeci n?co

EDIT: když se mrknete na odkazy co dodal NEXT popsaná situace se stala v míst? jak je focena ta sle?na na malé rovince zaní kde jsou pneu na dv? patra - horní jsou žluté

S2 Licence od 31.7.2006

Last edited by Galahet; 10.11.2006 at 23:41.
Galahet is offline   Reply With Quote
Old 11.11.2006   #20
Kada
LFS Guru

Kada's Avatar

Quote:
Originally Posted by dmichl View Post
to ani nevim ze na Boby se jeste jezdi. byl jsem tam naposled tak pred 8 rokama, vim ze to bylo dost neprehledny, kamos tam utrpel pohmozdeni patere a druhej zlomeninu nohy, protoze se tam na par mistech brzdilo do mista kam nebylo videt a baholt kdyz tam stala jina kara, bylo bum...
Na Boby uz se nejezdi v garazich. Presunuli to primo do arealu Bobycentra. V tech garazich bylo dobry, ze tam bylo nekolich ruznych povrchu, nekde klouzacka, nekde to drzelo. Zase sloupy uprostred drahy + to, ze nebylo videt za zatacku....

Muzu i pres tyden, ale jen ve vyzanceny dny. Co treba 25.11. (sobota)?
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules