7.5.2005 | #1 |
Administrator
|
Hromadí se mi dotazy ohledn? toho jak je to vlastn? s t?ma licencema... Abych to nemusel pokaždý dokola vysv?tlovat, je tu tenhle thread.
Pokud jste v LFS noví a nemáte žádnou licenci, tak stojíte p?ed volbou co si vlastn? koupit. S1 licence (666,-) - možnost už te? jezdit online se všemi auty na všech tratích co S1 nabízí. Až vyjde S2 budete moci použít S1 licenci k odem?ení, ale pouze aut a tratí co jsou obsahem S1 (tj budete moct jezdit na t?ch samých tratích co te? (dostupných než vyjde S2), ale až S2 vyjde, tak budete mít k dispozici fyzikální model S2 (palivo, opot?ebení pneu, atd.)) Upgrade S1 -> S2 (666,-) - pouze pokud už vlastníte S1, odemkne (až vyjde S2) S2 auta a trat?. S2 licence (1332,- (666,- + 666,-)) - pokud nemáte S1, odemyká vše dostupné. Co je obsahem které licence
7.5.2005 | #2 |
Administrator
|
ono je to vlastne i odpovezeno ve FAQu
7.5.2005 | #3 |
Administrator
|
ja si ?ikal že jsem to n?kde vid?l, ale nemoh sem to najít... je to v CO JE LFS?
7.5.2005 | #4 | |
Administrator
|
Quote:
Edit: no v posledni dobe se zas tak nedivim tem, kteri pred dlouhou dobou zaplatili a jsou uz trosku nervozni
21.6.2005 | #5 | |
Member
|
Quote:
Takže, zaplatil jsem 1322,- CZK bankovním p?evodem, ?trnáct dn? je fu? a nic se ned?je. Jsem nervózní nikoliv proto, že se nic ned?je, pouze mám obavu zda peníze dorazily tam kam m?ly, jestli m?la platba správné údaje (VS) .... Te? jsem nakonec zjistil, že rozesíláním voucher? a objednávání licencí v zahrani?í zabývá n?jaký neš?astník (stále BloodyMary ??) ve svém volnu a chvíli to holt trvá. Možná by sta?ilo k informacím o objednávkách p?idat poznáme?ku, že to ob?as m?že chvilku trvat a bude klid. Zdraví Petr CGY |
|
21.6.2005 | #6 | ||
Regular Member
|
Quote:
Nedostatek slušnosti bychzde v?bec nevyjad?oval, jelikož zde nikde žádnou takovou skute?nost nevidím. O nedorozum?ní se v tomto p?ípad? též nejedn, jelikož je vše podle psaných norem. Podotýkám, že bloodymary není neš?astník, ale náš bloody kterej vše d?lá ve svým volným ?asu a když n?co trvá déle než pár dní tak není problém na jeho stran? ale na stran? vývojá?? LFS kte?í neposlali vouchery v?as. pokud máš obavy o správnost vypln?ných údaj?, není nic jednoduššího nežli si to p?ekontrolovat aby se v p?ípad? chyby dalo dále ve v?ci postupovat. V sou?asné dob? by bylo i vhodné sledovat TENTO thread..... Na bloodyho nám nešahejte nevíte z kým máte tu ?est a mohli by jste litovat ! !§! BUBUBUBU |
||
21.6.2005 | #7 |
Moderator
|
Ravenak: To je sice vsechno hezky, ale jednou se dal na prodavani licenci (jmenem mozna sve firmy) a podle me je kvalita poskytnutych sluzem vic nez zalostna. Hraci tu o licence primo zebraji a pokud jsem si stacil vsimnout, tak se tu nekolikrat dlouho cekalo i na zverejneni duvodu spozdeni. To, ze to dela ve svem volnem case a prispiva k tim lepsi dostupnosti ceskych hracu k teto skvele hre je od nej moc hezky, ale vysledek je mozna opacny. Myslim, ze je dulezity tohle vsechno zduraznit v nakupnim formulari, pac ja osobne bych pri nakupu jak je ted cekal uplne neco jinyho.
21.6.2005 | #8 | |
Regular Member
|
Quote:
ja nijak tento problem nebagatelizuju jen podotykam ze vsichni breci na spatnym hrobe... v soucasne dobe se upravuje zneni nakupniho formulare ..... Nemyslim si ze by se melo hazet vse spatne na bloodyho vzdyt nejvetsi problemy delaji sami vyvojari....s trochou pochopeni se da dojit dal a da se i neco delat... |
|
21.6.2005 | #9 |
Senior Member
|
No, ale on bloody zase není tak úpln? bez chyby. V mailu, kterej mi p?išel po objednání S1 se píše, že v p?ípad? dotaz? se mám obrátit na obchod@liveforspeed.cz, jenže z tý adresy chodí akorát podmínky platby za licenci, ale na maily došlý na tuhle adresu už nikdo neodpovídá. Tak jsem pak napsal p?ímo bloodymu a ten mi teda odpov?d?l. Nic to ale nem?ní na faktu, že oficiáln? nikdo nedal nic v?d?t! Až po stížnostech n?kolika lidí na fóru se ?lov?k do?kal jakýhosi vysv?tlení.
21.6.2005 | #10 | |
Regular Member
|
Quote:
je jasné když bude komer?ní projekt tak bude ?lov?k kterej bude tyto v?ci vy?izovat a bude za to placen ale v našem p?ípad? se jedná o nevýd?le?nou službu proto se to d?je jak se to d?je. ty bys taky asi necht?l denn? ?ešit n?jaké maily, když ani není chba na tvé stran? a nemít z toho profit... zamysle se nad tím, jestli bys to ty sám d?lal ze své vlastní iniciativy a zadara.... máš to jako když vyhraješ v sout?ži sbírání krabi?ek od cigaret a pak ?ekáš rok na dárek kterej ti slíbili do 1ho m?síce.. Takže chce to strpení nic není na za?átku na 100% a o to mén? je li to služba za kterou si nikdo ne??tuje provizi. zkus n?kde d?lat n?co zadarmo... ^^ |
|
21.6.2005 | #11 |
Senior Member
|
No, já teda nevim, ale když už se n?kdo rozhodne n?co d?lat, tak by to m?l d?lat po?ádn?. A? teda do objednávkovýho formulá?e p?ipíšou, že to n?kdo d?lá ve svým volným ?ase a nem?že zaru?it bezproblémovej pr?b?h transakce. A a? taky smažou to slovo obratem, na to jsem za?al být lehce alergickej.
Pokud jde o to, že z toho není žádnej zisk, tak to je dost relativní. P?epo?ti si, kolik je 12 liber v korunách, p?ipo?ti poplatek za p?evod a musí ti vyjít, že to bude po?ád mí? než 666 K?. A to nemluvím o sou?asným zdražení na 749 K?. To, že se ze zisku financuje provoz serveru je v?c jeho provozovatel?, ne moje. V?bec bych se nedivil, že po t?chhle zkušenostech už si nebude nikdo chtít koupit licenci p?es lfs.cz. A z ?eho se bude financovat pak?
21.6.2005 | #12 |
Member
|
Abych to tu zase nevypadalo ze si bloody dela co chce tak to tak opravdu neni . Kdyz sem si objednaval S1 tak sem sel nejdrive pres kredit kartu , jenze mi to pri vyplnovani udaju porad hazelo nejakou chybu jako ze transakce nemuze byt prijata. Jeste tyz den sem si teda licenci objednal pres lfs.cz a poslal penize na ucet .
Druhy den mi vsak prisel mail , ze transakce pres kreditni kartu probehla v poradku a dlasi den uz sem mel voucher key. jenze tim padem sem poslal pnize dvakrat , tak sem si sehnal kontakt na bloodyho , zavolal sem mu vysvetlil co se stalo . a do tydne sem mel penize zpet . Taky se na me mohl vybodnout a rict at si pak tu licenci nekde prodam sam . Myslim ze se snazi platbu zpristupnit i lidem kteri nemaji moznost platit kartou do ciziny. Je fakt ze mohl po tom co se tu delo podat nejake vysvetleni okamzite a ne stim otalet , ale presto bych ho nazatracoval.
21.6.2005 | #13 | |
Regular Member
|
Quote:
To že se "n?kdo" rozhodl tuto službu poskytnout potencionálním zájemnc?m o koupi licence na LFS je jen jeho dobrá v?le. Je s tím spojeno dost problém?, které nejsou na první pohled ?lov?ku nezasv?ceném zcela z?ejmé. Nepopírám, že když se n?co d?lá má se to d?lat po?ádn?. Vím kolik je 12? a vím taky, že když jsem si objenával S1 licenci p?es sv?j ú?et zaplatil jsem skoro 14?, protože se k cen? licence musí ješt? p?ikalkulovat pohyb pen?z na ú?et vývojá?? LFS. Ano, to že se ze ?zisku? dofinancovává provoz serveru je v?c jeho provozovatel? , ale nebyl to p?vodní zám?r. Zkušenosti vznikají z nep?edvídatelných problém? resp. jejich ?ešení a na základ? kterých se obstarávají opat?ení.V sou?asné dob? se upravuje zn?ní nákupního formulá?e aby byl ošet?en proti p?ípadným zt?žovatel?m. Slovo obratem je vázáno na podmínky, které v sou?asném zn?ní nákupního formulá?e nejsou z?ejmé. Zn?lo by nejspíše jinak obratem hned jak to bude možné, ale to už jsme u hubokého sloví?ka?ení.Dala by se tu jist? sepsat formule zn?ní na 3 A4 , ale pak by se to minulo ú?inkem jednoduchosti. pokud máš návrh, nebo nápad jak financovat prost?edky pro komunitu LFS neboj se sv?j názor zve?ejnit. B) |
|
21.6.2005 | #14 |
Senior Member
|
No, aby to nevypadalo, že sem takovej prudi? - já si samoz?ejm? vážím možnosti, kterou lfs.cz nabízí, teda zakoupení licence p?es n? a úhrada v K?. V?bec obdivuju lidi, který se ve svým volným ?ase dokážou starat o chod tohohle serveru, organizovat ligu, zajiš?ovat prodej licencí v ?R... :bow:
Moje poznámky a stížnosti jsou ale do zna?ný míry ovlivn?ný tím, že vydání S2 je už na spadnutí a já po?ád nemám ani S1, kterou jsem si objednal a zaplatil už p?ed víc než m?sícem. V?tšina z vás v pátek stáhne S2 a bude slintat nad volantem a pa?it až do rána, ale já budu jak trubka po?ád jezdit na BW (p?íp. BW Rev). Tak se mi pak nedivte, že tady prudim. Jinak na financování ?ehokoliv odborník nejsem, takže radit nem?žu. :no: Tudíž ani prudit...
21.6.2005 | #15 |
Member
|
Proboha, to jsem teda rozpoutal bou?ku :no: Takže p?edevším to RavenakCZE:
Moje zmínka o neš?astníkovi BlodyMarym byla asi neš?astná, ale myšleno tím bylo pouze to, že se do n??eho dobrovoln? upíchnul a te? mu to asi pomalu p?er?stá p?es hlavu - mín?no pouze v dobrém. Moje poznámka byla sm??ována pouze k tomu, že kdyby objednávající ?lov?k, který platí peníze p?edem a službu získává až následn?, v?d?l, že bude n?jaké prodlení v doru?ení voucheru, zp?sobené bla.. bla.. bla.. ?ímkoliv, bylo by mén? povyku. Já osobn? jsem se nachomýtl k LFS p?es ?asopis LEVEL, a po nakouknutí na web jsem obratem objednal. Po zmín?ných ?trnácti dnech (a pokusu o získání informací z obchod@liveforspeed.cz ) jsem pon?kud znervózn?l a POŠ?OURAL SE VE FÓRU A NARAZIL NA ZMÍN?NÉ INFORMACE o objektivních p?í?inách ?asového skluzu. Te? jsem v klidu a po?kám. Záv?rem zd?raz?uji: SKLÁNÍM SE P?ED LIDMI, KTE?Í OB?TUJÍ VOLNÝ ?AS NA PROVOZ WEBOWÝCH STRÁNEK, HERNÍCH SERVER? a na všechno to kolem a DÍKY. (to jenom, aby bylo z mé strany jasno). Až p?ijde voucher, dáme si to místo na fóru na trati. :up: :up: Petr CGY |
21.6.2005 | #16 | |
Regular Member
|
Quote:
|
|
21.6.2005 | #17 | |
Regular Member
|
Quote:
BTW : Nikdo se tady s nikým nehádá, aspo? z mé strany tomu tak je.Jde pouze o vým?nu názor?, myšlenek a p?ipomínek a vpodstat? to elou v?c posunuje jen sm?rem vp?ed...vzadnikrok Na trati si rád zajezdím s kýmkoliv... B) |
|
21.6.2005 | #18 | |
Moderator
|
Quote:
BTW. nadruhou stranu i ja osobne jsem spokojenym zakaznikem lfs.cz, ale to jeste nebyl problem s devs.
21.6.2005 | #19 |
Member
|
v sou?asné dob? se upravuje zn?ní nákupního formulá?e...
Njn, jediny co se zatim zmenilo je cena, licence nechodi stale :geez: A nejvic se mi nelibi, ze jsem tady nevidel jediny prohlaseni od bloodymaryho, ono by to tem, co cekaji na licenci pomohlo a ulehcilo. Tenhle pristup opravdu neni idealni EDIT: Pokud je problem vyresen, jsem rad, ale zajimalo by me co se bude dit az se "nacne" dalsi dvacitka cekajicich... Dnes jsem poslal penize, takze doufam ze v patek budu moct hrat...
http://www.skins.mcz-team.net/Avatars/podpis4.gif MCz. The Master Czech Team. \"The Speed is The Purpose of Our Lifes. Live For Speed.\" ......................... Wndows XP Home Edition SP1 powered by Intel Celeron D 2,8 GHz; 512 MB RAM; GeForce FX 5500; Logitech WingMan FF; S2 LICENSED (Lesza); CRC Member ......................... [ WELERY Design Studio ] [ webdesign na míru ] [ www.welery.cz ] [ info@welery.cz ] |
21.6.2005 | #20 |
Administrator
|
no mohli jste to rozpoutat v threadu k tomu urcenemu, ale co je hlavni problem se zrejme zdarne vyresil...
Display Modes | |
|
|