11.7.2011 | #242 |
Senior Member
|
11.7.2011 | #243 |
Senior Member
|
Q: Nasko?il jsem do rozjeté kvalifikace, trochu omezil p?i výjezdu z boxu Klouczecha, ale ten to vzal sportovn?. Stihl jsem jen jedno m??ené (mé první) kolo na téhle trati, ?asem to sta?ilo na 17. pozici. Podle nejrychlejšího kola v závodu jsem m?l ale v kvalifikaci slušnou rezervu.
Sprint: Start byl takový, jaká jsem od FXO ?ekal, takže následoval propad. V první zatá?kách jsem zažil leh?í krizovku, ale díky p?ednímu náhonu jí v klidu ustál, ale stálo mi to pár pozic. Ve zbytku závodu jsem hledal limity a p?edjel pár jezdc?, takže jsem dojel na 15. míst?. Long: Do tohoto závodu jsem startoval z 12. místa. Po startu jsem za?al voln?ji, protože jsem to necht?l p?ehnat s pneumatikama u kterých jsem neznal životnost. Bohužel jsem se p?ipletl do kolize, tak jsem za?ínal z konce startovního pole a pustil se do stíhání soupe??. V tom mi pomohla i nehoda n?kolika jezdc?, po které jsem šel na 15. místo. P?kný souboj jsem si užil s Billem a Masterfulem, škoda Masterfulovo chyby. Do cíle jsem dojel na 10. míst?, takže spokojenost vzhledem k úvodu závodu. Mým nejoblíben?jším místem na p?edjížd?ní byla ta nová zatá?ka o 180° na sjezdu z oválu. Taky m? p?kn? vyd?sil AG Tom s bou?kou, protože bydlí 30 km od nás, ale nám se n?jakým zázrakem bou?ka vyhla. |
11.7.2011 | #244 |
Member
|
Má n?kdo replaye prosím??
Jinak u nás taky prásklo, ale p?ipojení nevypadlo (sice se tomu divím), probliklo to a spadlo mi to na lištu. A než jsem se vzpamatoval, auto (gumy) bylo v háji zeleném, tak doufám, že jsem nikoho nesest?elil. |
11.7.2011 | #245 |
Regular Member
|
Tak tato tra? mi n?jak nesedla, sice p?kná, ale na m? az moc dlouha a po?ád jsem se nemohl dostat pod 4:11, to se povedlo az v Q a bylo z toho necekany 5.misto
Ve sprintu se toho moc neudalo a dojel sem na stejne 5.pozici Hlavni zavod uz byl o necem jinym, hned prvni kolo mi dokazalo zvednout tepovou frekvenci ktera pak dlouho neustala , bylo to jak z nejakeho beckoveho filmu Formule nebo tak neco, vzdy se prede mnou stala kalamita a ani nevim jak sem projel nejakou malou skulinkou ktera zustala volna a se zadrzenym dechem pokracoval dal az jsem se dostal na 6 misto, pak ovsem zacli dotahovat rychlejsi jezdci a nastavali hezke souboje, ktere probihali az do posledniho kola, nakonec v cili 8. pozice, celkem spokojenost Fajn zavody, celou dobu jsem se bavil PS: v Q sem zapomnel na cekani, tak sem jenom vyjel ale hned mi to doslo, tak sem zas rychle zacouval zpet a chcipnul , za to omluva, ale stejne sem nejak nepochopil k cemu to je dobry ?? |
11.7.2011 | #246 | |
Member
|
Quote:
11.7.2011 | #247 |
Regular Member
|
aha, no *****, tos mi to radsi nemel psat , je to smutný
|
11.7.2011 | #248 |
Newbie
|
No co na to ?íci …
Q: d?s, b?s, díky provozu na trati jsem zajel jen jediné skute?n? Q kolo … R1: Moje první závod?ní s FXO …. Start hrozný, ale dalo se to s p?edokolkou ?ekat, na rovince bez šance, ale v zatá?kách to auto bylo zase moc rychlý, takže po pár p?edjetích jsem bohužel oto?il TomaseAG v jedné pomalé zatá?ce. Myslel jsem si, že zkrátka odjede rychleji - neodjel :/, takže jsem musel ?ekat a p?edjelo nás celé startovní pole … pak jsem se zase zapojil do boj?, ud?lal pár p?edjetí a zase se mi neš?astn? poda?ilo oto?it druhého s týmu AG … takže další ?ekání a propady. V posledním kole jsem tam zmuchlal ješt? n?koho s RB4, který blokoval pozici ješt? urputn?ji než já, ale vytla?il m? daleko z ideální stopy a já už nem?l kam vyjet, takže to dopadlo velkým driftováním pro m? a velkým vyjetím mimo tra? pro n?j … v cíly 20.místo :/ R2: ten už dopadl líp, i když to FXO se 4% res je prost? tragický a na XRT nesta?í na rovince. Já se navíc n?jak nesžil dob?e s ABS, brzdil jsem strašn? brzy, takže až na jedno slušné kolo jsem se tam vyložen? plácal s p?eh?átýma pneumatikami celou dobu. START op?t hrozný, ale to se dalo ?ekat. Pár š?ouchanc? plynoucích z toho, že prost?ední ?ást trati FXO vážn? sedí a v zatá?kách jsou tam XRT celkem pomalý, takže jsem se tam dostal na jedné z kratších rovinek do kontaktu s XRT z týmu APR, kdy jsme evidentn? ani jeden necht?li sundat nohu z plynu, což po menší p?etla?ované pro m? znamenalo malý výlet z trat?, a pro n?j zbyte?né hodiny … následovalo trochu drsn?jší p?edjetí RB4 a udržování druhé pozice v závod?. Jenže pak to šlo s pneumatikami od 10 k 5 a ze zadu se p?ihnala o dost rychlejší XRT. P?i stavu mých pneumatik se mi moc dob?e nejelo, takže to byla jen otázka ?asu, kdy se jim poda?í se p?edem? protla?it. Snažil jsem se, co FXO v tu chvíli dovolovalo, ale i za cenu urputného držení pozice v zatá?kách – hlavn? cílová rovinka pro m? znamenala bezmocné sledování toho, jak m? snadno XRT dojíždí a p?edjíždí :/. Konec závodu byl dost divoký, ale v cíli 7 pozice, což na tu bídu s FXO šlo, ale ty závodní ?asy hrozný – nemohl jsem se v?bec dostat do závodního tempa. Ale jinak dobrý závod?ní … i když s FXR se mi tedy jezdí líp. To FXO je neskute?n? pomalý Sorry všem, kterým jsem své TDI obtiskl na auto, ale znáte to ... Diesel, ten prost? jen jede a jede
11.7.2011 | #249 |
Senior Member
|
No ja sa tiez vyjadrim, aj ked to bola hanba ako nikdy predtym
Q: vdaka dlzke trate sa mi podarilo dat jedno merane kolo, ale aj to bolo dost biedne, v druhom som sa zahrabal a bolo hotovo. Predtym som trenoval len velmi malo a toto bolo moje jedine merane kolo, ktore sa mi na trati podarilo zajazdit, v treningu som este bud upravoval setup alebo ma potom odpojilo. R1: prve kolo sa este dalo, potom sa mi podarilo uvarit gumy a uz som len bojoval s autom a snazil sa nenabrat obrovsku stratu za predposlednym, no nepodarilo sa Mal som si radsej zobrat RB4, to viem uriadit aj s prehriatymi gumami, no nic, moja chyba Do R2 som radsej ani nenastupil. PS: je to dosledok toho, ze v LFS som dlho nezavodil a pri Race 07 som si odvykol od LFS fyziky.
11.7.2011 | #250 |
Senior Member
|
11.7.2011 | #251 |
Regular Member
|
Q: Druhy misto... pohoda, ale umel sem lepsi casy a Ghostovi to asi nevyslo, takze na pole sem asi mel, ale druhy misto taky pekny.
S: Ghost trosku hur odstartoval takze sem mel sanci se dostat alespon vedle nej, ale byl sem na vnejsku a Ghost si to tam pohlidal. Pak uz krouzeni na druhym miste... E: Sice se moc nedarilo se probijet dopredu, ale kdyz uz se to zacinalo otevirat tak sem se dostal na 8. misto a pak prisla bourka a byl konec Tak snad priste to dopadne lip :-) |
11.7.2011 | #252 |
Member
|
Týden na dov?e, vrátili jsme se v sobotu ve?er, takže trénink žádný.
Zkusil jsem si asi 15 kol ho?ku p?ed závodem. Tra? úžasná, moje ruce podstatn? horší. Q : Nad o?ekávání dobrý, mohl být o n?co malinko lepší, ale dohnala mi Popelka, tak jsem ji pustil, ta m?la v?tší šance než já. 20. místo spokojenost S : Dojel jsem. Mohlo to být lepší, byl jsem i 14tý, ale po ?ukancích jsem se propadal. R : Omluva všem za T3. Brzdil jsem normáln?, ale n?kdo (myslím asi P@cho) tam najednou skoro stál, já do n?j n?kdo do m? a už jsem stál o 180 obrácen?. Snažil jsem se rychle zmizet, ale nešlo to, pak byla skulina, tak jsem za?adil R a mizel, drobet jsem zbrzdil Ghosta, tak se omlouvám. No a v 7 kole, kdy jsem se už prokousal kousek dop?edu, rána jako z d?la, prásklo a vše probliklo (spojení z?stalo - nechápu) a m? LFS spadlo na lištu. Co se d?lo potom, jsem vid?l až ted z replaye, smetl jsem Kinga (velká omluva. ) a auto šlo na ze? a caput. Zkusil jsem to, ale už by to bylo nebezpe?ný pro ty, co by mne dojeli o kolo, takže spec. Ale už se se zadokolkou zlepšuj??????. |
11.7.2011 | #253 |
Member
|
M? to tak tak ješt? vyšlo no lejzl si mi zadkem pravy dve?e Sem z toho málem m?l nad?lano v gatich
11.7.2011 | #254 |
Member
|
A já m?l radost, že už mám za sebou i Substance
Jen takový post?eh, taky, když n?koho p?edjedete nebo n?kdo vás, tak až do mezi?asu se vaše pozice nem?ní ??? Last edited by Petersbond; 11.7.2011 at 15:22. |
11.7.2011 | #255 | |||
Regular Member
|
Quote:
Prost? ty auta jsou stabilnejší a lítaj ?umákem ven místo zadkem, nebo mají diferenciály zav?ený na p?edku atd. Je to škoda že lidi co s tim jezdí nejsou ob?as až tak ohleduplní. Quote:
Quote:
--- Q: jedu deru ne?ekam hodn? aut asi šet?ilo gumy a ?ekali tak jsem se rval dop?edu co to šlo. S: Moc už nepamatuju jenom že jsem za n?kým visel a nebylo moc kde jak se dostat dop?edu. A jak koukam do stats tak prvních 7 na startu dojelo úpln? ve stejném po?adí. R: Chaos, start n?kde odzadu, v T1 se to docela zastavilo, tak jsem ?ekal a nechal si místo pro manévry, n?kdo m? hned p?edjel, že jo Cagaš? V dalších zatá?kách se to tam n?jak vymlelo, postupn? jsem potkával auta nap?í? v silnici a r?zné kolize kde jsem jel i po obrubníku nebo trávou abych se vyhnul, ob?as to n?kdo n?kde oto?il v kolizi tak jsem jen tak tak prolet?l kolem. N?koho jsem i n?co líznul nebo? doty?ný stál na výjezdu ze zatá?ky a nedalo se jet vn?jší a na vnit?ní bych musel hodn? zpomalit což s davem za zadkem není moc dobré Nakonec jsme se tak n?jak zdárn? procpali dop?edu, ob?as n?kdo blokoval ale brzy zjistil že asi p?ijde o kufr pokud bude pokra?ovat Ghost to tam ob?as p?kn? schytal od n?koho tak jsem si ?ekal až se tam navzájem vymelou. Na za?átku se mi hned v n?jaké kolizi poškodil levý zadní odklon takže jsem m?l asi jenom -1 camber místo -2.8 co bylo na druhém kole, guma se h?ála defakto rovnorm?rn? byly zatá?ky kde byla na gum? stejná teplota nebo i v?tší ne vn?jšku, ale nejelo se na tom zase tak hrozn? a n?jak to nep?etá?elo což m? p?ekvapilo. Posledních pár kol závodu jsem tla?il na Cagaše aby si tam p?kn? uh?ál gumy postupn? d?lal víc chyb a vypadalo to že zadní gumy opravdu selhávají, v posledních kolech jsem už m?l gumy tak n?jak rozumné tak jsem za?al dohán?t a v posledním jsem Cagaše p?edjel a pozici udržel až do cíle. Takže parádní druhé místo Což jsem ani ne?ekal, vždycky totiž skon?ím v n?jaké boura?ce v T2-3 a pak se nem?žu dostat dop?edu p?es kolize a další nep?íjemnosti. Parádní závod Setup: hehe, n?jaký m?j, p?ed závodem jsem tam od oka ubral odklony o asi 0.4 a doufal že se n?kde nevymelu, stejn? se to h?álo hodn? na vnit?ních.
11.7.2011 | #256 |
Member
|
Omlouvam se ze vcerejsiho vecera...byl jsem v Brne
|
11.7.2011 | #257 |
Regular Member
|
Je ?as zahájit doskuzi - chceme tu následující tra? ve stavu jakém je, tedy s tím velkým skokem?
11.7.2011 | #258 |
Regular Member
|
tak ja to zahajim, tezko rict no, je blby ze uz je to krivy i pred a kdyz tam cpu XRT na plnej tak odchazej tlumice, a brzdit se mi zas nebude chtit , asi at to bude jakkoliv tak je to jedno, mozna nejlepe udelat retarder pred skokem
|
11.7.2011 | #259 | ||
Senior Member
|
Quote:
Te? vážn?... ta sou?asná varianta je dobrá. Kdyby jsme tam dali ten "objezd" tak by na tej trati bylo FXO ješt? o pár desetinek lepší než XRT a to taky nikdo nechce Quote:
Je to tak jak ?íkáš. Vzhledem k tomu, že to jsou jen layouty a né plnohodnotné trat? (Z hlediska této problematiky), tak toto je jediný zp?sob jak ukázat jezdci jeho po?adí, které se dá aktualizovat pouze na mezi?asech. |
||
11.7.2011 | #260 |
Moderator
|
Neskákat, ale dát šikanu a pak normáln? rovno. I když by mohl být t?eba sprint na pár kol se skokem a long bez n?j.
|
|