|
8.8.2006 | #1 |
LFS Guru
|
najlepsie lfs drift videa ... hladam !!!
hladam nejake pekne drift videa. ak nejake poznate pls hodte link :-)
8.8.2006 | #2 |
Administrator
|
Nevim jestli ti budou vyhovovat po obsahový stránce, ale kvalitou obrazu jsou dobrý (linky nemám, musíš pohledat podle názvu):
gaz3ta_lfs_xrt.avi LFS_ERHABI.avi Out of control.wmv SDDriftCompetition_TDS2006_Summary.wmv Team ADA Movie 3.avi xrt-fernbay-slowmotion.avi pak všechny Donovy slowmotiony, protože on jezdit normáln? neumí, t?eba: slowmotion_RB4.avi Team SaikoD at DS drift competition event 2005.wmv - zajimavy napad s propojením real záb?r? a pak je tu spousta s už horší kvalitou obrazu, t?eba TZ.avi |
8.8.2006 | #3 |
LFS Guru
|
TZ.avi jen doporu?uju, jen nevím, jak jsi to myslel s horším obrazem? Záb?ry nebo obecn? kvalita ve smyslu mizernej kodek, nízkej bitrate? Obojí mi p?ijde velmi solidní (ob?as p?i pomalým pohybu/otá?ení kamery je patrný trhání...)
8.8.2006 | #4 |
Administrator
|
M?l jsem na mysli to trhání, hodn? patrný v slowmo sekcích v poslední t?etin?. Kdyby byly blbý záb?ry nebo kvalita jako taková (bitrate), tak to video nedoporu?uju - zkrátka obecn? drift videí je spousta, n?kdy i obsahov? ujdou (i když to není m?j šálek kakaa ) ale najít videa který jsou dobrý záb?rama, kvalitou grabu a následn? i kvalitn? zakodovaný, t?ch moc není. Ur?it? kdo tyhle videa sbírá jich bude mít dobrých víc, já jsem vypsal ty co si z n?jakýho d?vodu pamatuju, že m? n??ím tenkrát zaujaly.
Ale slušn? jsou ud?laný i další, ješt? co m? napadlo: Jhk.wmv lx6-sosprint-slowmo.avi |
9.8.2006 | #5 |
LFS Guru
|
Mes e osobne libi Out of Controll, Bosse and Losah 2, potom skoro vsechny Saiko D video (i z S1)...
[LOL] a samozrejme moje[/LOL] to byl kruty zert
9.8.2006 | #6 | |
LFS Guru
|
Quote: