|
21.2.2010 | #1 |
Senior Member
|
Tiskovka ALTP8 BABY GTR 4. ve?er
Pišt? své pocity a dojmy, radujte se, nadávejte, chvalte, d?kujte, kritizujte
Snad nevadí, že jsem založil:-) |
21.2.2010 | #2 |
Senior Member
|
Q: myslel som, ze na tejto trati mam na viac, nakoniec z toho bol klasicky stred pola
R1: Vsetko islo relativne podla planu, po jednej chybe som si upravil odklon PP kolesa, ale nebolo to velmi citit, tak som jazdil v pohode dalej asi na 8. mieste. Potom prisla druha chyba, druhykrat takmer strecha, ale skoncil som "iba" s upravou geometrie a uz som zacal stracat vo vyjazde na rovinku. Predbehol ma AG_Tomas a az do konca som sa ho snazil dohnat, ziskaval som v sikane za rovnikou, ale stracal som vo vyjazde na tu istu rovinku, takze som sa nedokazal poriadne priblizit a bolo z toho 9. miesto, no v ramci moznosti to bolo moje maximum. R2: Po starte som nejake to miesto stratil, potom na konci rovinky sa vedla mna pekne presmykol Puma (tebe v EGT pribalili nejake turbo? ), potom zas nejaka chyba a ostal som za Rodo-m na 12. mieste. Citil som, ze som rychlejsi, ale Rodo vyborne branil niekolko kol az ma vyprovokoval k chybe a predbehol ma aj WT_Tomas, asi za 4 kola som ich dobehol, predbehol Tomasa a vzapati to Rodo otocil na strechu. Bolo 20. kolo a na dalsieho jazdca som stracal asi 6 sekund, ktore som na konci stiahol asi na 2-3. Vysledne 11. miesto ma neuspokojilo, najlepsi cas kola som mal asi 5. spomedzi vsetkych, ale bohuzial v preteku treba vediet aj predbiehat
21.2.2010 | #3 |
Member
|
Trening:Celý týdem presvedcenej ze pojedu R4 no Slow Jarda m? p?ekecal a dal instrukce(za což mu moc d?kuju)..
Q:Salto spec a start s posledniho R1:Bezva sett od jardy z posledniho na TS3ce EGT tak jedeme n?jak jsem jel(ani newim jak) a skon?il 11.tej R2:start z 11.týho klid a n?jak jsem p?edjel vše okolo a jsem za Masterfoollem(nevím ak se pise) dohaním a najednou mi ujedde 1vterinu na kolo na TS slysim ,,Ho Puma neho? je to starej mazák,šet?i gumy" Uposlechnu a najednou sliším že se kmn? blíží nebezpe?n? rychlej OMR_PEPO ok nádhernej fairplay souboj a p?edjel m? (trvalo mu to asi 5kol(sneci obrana )) jedeme jedem a zluta spomalime a Jarda a masterfool hodiny a já obrubník a s radostí jsem se k nim p?idal takže m? p?edjel ješt? Baby a ?íká ,,Pojed ja te pustím"?íkám ,,Ne, až další kolo" další kolo jedu a a oni znova v sobe takže Baby na urovni Mastera a ja jsem dojel Jardu... Baby bojoval s Masterem a last T master salto (asi na nej znova prisla manzelka) já to poílám Jardovy pro slávu šnek? a on hle m? i se zdemolovanym autom nakonec predjel a 8(nebo 9)misto spokojenost velká p?ímo obrovská te? jen doufat že se mi to nezdálo..... D?kuju kluk?m na TS za velkou podporu a EGT za organizaci a hlavn? Jardovy za sety p?ece. T?ší se na další závod Puma
21.2.2010 | #4 |
Regular Member
|
se ti za to omlouvam
tak na tento zavod sem moc netrenoval, jelikoz uz mi opravdu dosluhuje volant, ale kktci mi porad neposlali ten novej z reklamace, no i tak sem se do toho vrhnul.
Q: celou dobu nic moc ale posledni dve kola zajety 2krat PB a z toho 11 misto R1: zavod celkove peknej i nejaky souboje nastaly, mrzi me ze sem kontaktil s wt-Tomasem a zadelali sme se o par mist, jeste jednou se ti za to omlouvam.Pak se jentak krouzilo a celkove 10 flek.¨ R2: super zavod, opet tvrdy souboje, Tomas a Gothar mi totalne propotily pyzamo , branil sem jak sem moh a kdyz sem si konecne udelal naskok tak sem to profesionalne hodil na boudu . Ale i tak to byl super zavod, zatim asi kde sem si nejvic zazavodil. |
21.2.2010 | #5 |
LFS Guru
|
q: ze za?átku pár kol, ale po?ád to nebylo vono, pak jsem v p?lce p?evrátil Pacha na st?echu (ješt? jednou se omlouvám) a dobrovoln? jsem odstoupil.... 14. místo
r1: super, probíjel jsem se polem kup?edu a kup?edu, p?kny souboje s Jardou, Masterfulem, Pedropanem a víc už si nepamatuju ... p?edemnou byl Jirka, ale byl už hodn? daleko, takže 3. místo r2: start asi ze 7., suprovi p?ejížd?ní op?t s Masterfulem, Jirkou, Franckem, Jardou a Ag Tomášem, nakonec jsem jim ujel a 2. místo po dlouhé dob? zase závod, který jsem si naplno užil a ješt? dík Jigrovi za hladky p?edjetí na modrou edit: a ješt? gratz Pumovi za ten skv?lej výkon, to sem ne?ekal
1.92 prispevku na den, celkem slusnej spammer ne? "Gepase nenasereš... Gepas je kli?as" << v?tšinou S2 licence od 25.12.07 Radovan Geppert 30.10.1992 Czech Last edited by Gepas; 21.2.2010 at 23:51. |
22.2.2010 | #6 |
Senior Member
|
Trénoval jsem opravdu dost, setupy byly tentokrát hotové b?hem 1. dne tréninku, takže jsem jen d?lal malé úpravy, v?d?l jsem co auto dokáže, kde má limity atd.
Q: Cíl byl jasný - dojet 1. mezi normálními lidmi a to se mi taky poda?ilo. Zárove? jsem dle plánu zajel pod 1:21 (1:20.94), takže jsem si na 2. místo v Q nemohl st?žovat. Lehce za p?lkou Q jsem to odstavil v boxech a doufal, že n?kdo velice rychlý p?edemn? nep?jde. Trochu m? d?silo p?ipojení, Francek hlásil, že laguju, tak jsme vypli mumble (Zkusíme TS3?), d?lám testy p?ipojení, vše OK, pro jistotu restartuju modem. P?ípojím se a jde se na závod. Race 1: Škoda mluvit... Na startu šli p?eedm? TeeDee a Jirka... TeeDeeho jsem udolal v 1. šikan?, docela to bylo na t?sno a hodn? nás to rozhodila... za to omluva. Takže jsem jel 3. a na záda dýchal masterful a Gepas. Oba šli p?edem? a já nejel co jsem pot?eboval. Nevím pro?, ale PP se pálila a dotahoval se Peppo. Já si ?íkal, že to nev?stí nic dobrého, pá? Peppo je takový m?j Kat. No ale tenktorát zabil sám sebe, v posledním vracáku šel na boudu, já se docela dlouho usmíval a nahodilo m? to pozitivní psychickou sílu a za?al jsem jezdit co jsem pot?eboval. Stahoval jsem Gepase i Masterfula a to docela výrazn?, ale k Masterfulovi chyb?lo kolo, možná dv?... takže 5. místo. Race 2: P?ed závodem jsem pro jisotu ubral p?ední péra, aby se to neh?álo, kdyby se stalo n?co neo?ekávaného a šlo se na v?c. 1. Startoval Tomáš a musím ?íct, že 1. 10 kol jel opravdu skv?le. D?lal mi tím radost, pá? on pat?í mezi tu partu lidí z damo, ze Zacleru a najednou jsme se mlátily o 1. flek, takže moc p?kný pocit. Ovšem zbytek sv?ta tahal a to docela hodn?... V?bec celý závod se jel ve vysokém tempu. Dotáhl se Francek, Gepas a Jirka. Byla to paráda, všechno velcí kamarádi a najednou se ?ežem o 1. 5 míst. Byl to p?kný souboj, do kterého se p?ipletl i Masterful. Situace byla po pár kolech taková, že Francek byl fu?, Gepas taky poodjel a Já, Jirka, Tomáš a Masterful jsme se mydlily... Ovšem tento souboj dopadl hroziv?. P?i nájezdu do 1. šikany do m? štrejchl Jirka a já to prolet?l pískem, v?d?l jsem, že je zle, zadupl jsem brzdu a modlil se, a? to kluci neschytaj. Bohužel jsem to moc neubrzdil a narval Masterfula, fakt se omlouvám, ale moc jsem d?lat nemohl.... P?ehnal se p?es nás Baby, Mastera jsem nechal jet a zjiš?uju, že je geometrie v hajzlu, strašn? to lítalo, ale moc m? to nespomalilo. Master nejel na 100%, tak jsem ho v poslední kole cht?l dojet a v nájezdu na protilehlou rovinku jsem cht?l jít p?ed n?j, ale chyba, vzal jsem moc obrubník a jedu po dvou, chci to vybrat a zase rána do Mastera....... v tu chvíli jsem si fakt už cht?l nafackovat, pá? se dotahoval Puma, ale toho jsem p?edjel v posledním vracáku a dojel až 7. Puma: Není za co, dokázal si, že na to máš jezdit rychle a jednou nás budeš porážet Jinak ze závodu jako celku jsem fakt sklamanej.... pokaždý se mi n?co zvorá... Nevybral jsem si té sm?ly už opravdu dost?.... Last edited by Fast Jarda; 22.2.2010 at 00:21. |
22.2.2010 | #7 | ||
Regular Member
|
Quote:
Quote:
|
||
22.2.2010 | #8 |
Senior Member
|
JJ mas pravdu... touha odmenit mladeho za super vykon v druhem zavode byla vetsi .. nez dojet pred nim Kdyby se nesnazil brzdit z kopce dolu a vyhnout se vam... tak bych nemel sanci se k nemu ani priblizit. Ale cekani by bylo dlouhe, navic z mapky to vypadalo, ze se k nemu blizi dalsi = ohrozil bych tim pak asi i je...
No jo ... bojovne srdce me asi fakt chybi
BabyOnWheels Last edited by BabyOnWheels; 22.2.2010 at 09:55. |
21.2.2010 | #9 |
Regular Member
|
Tak kvalda mi vyšla na 10. místo,tak jsem po?ítal že bych se mohl v R1 na 10. míst? udržet,ale poda?ilo se mi dostat na 8.místo a držel jsem ho zuby nehty p?ed Gotharem,toužil jsem startovat z 1. místa a splnilo se.
V R2 super start a s Jardou jsme ujeli celému poli.Sám jsem se divil,že jsem udržel první místo dlouhých 15 kol a odolával Jardovi,pak p?ifr?el Francek a nem?l se mnou moc práce:-).Pak jsem bojoval o druhé místo s Jardou,kterému dýchal na záda Jirka. Jarda pak m?l nehodu s Masterfullem a byl za mnou Gepas a Jirka.Gepas m? samoz?ejm? p?edjel stejn? jako Francek na rovince a nem?lo smysl n?jak bojovat v poslední šikan? a riskovat kolizi.A v posledním kole m? p?edjel i Jirka. Jsem sám p?ekvapen s umíst?ním v obou závodech,Jirka jel skv?le a moje 8. a 4. místo je super.Op?t se mi vyplatila má defenzivní jízda a t?ší m? že i rychlejším jezdc?m jsem dokázal odolávat a ješt? více m? t?ší pochvala od Vás Ufon? za dobrou jízdu. Super závod :-)))
Asphalt guys asphaltguys@asphaltguys.cz S2 licence od 03.2009 Asphalt guys facebook Volant:Logitech G27 PC:Zákl. Deska MSI ZH77A-G43,CPU Intel Core i5-3470K 3.4 GHz,16 GB DDR3 Ram,Graf. karta MSI GeForce GTX 560Ti Twin Frozer II OC 1 GB DDR5 Ram 256 bit,zvuk. karta ext. Nativ Instrument Komplet Audio 6,monitor BenQ G2220 22" Full HD,systém Win 7 professional 64 bit Last edited by Tomas Ag CZ; 22.2.2010 at 00:32. |
22.2.2010 | #10 | |
Senior Member
|
Quote:
Jinam to vypada ze na Masterfula "nevlitla manzelka", ale Jarda (jen vtipek... neber to osobne )