|
29.11.2009 | #1 |
LFS Guru
|
Tiskovka EGT WTCC 2009 6. závod
---
ESCARGOT Racing Team ?len skup. "W2SX"používám nastavení voz? a se?ízení motocyklu od XEDOX engineering ALSC XRR - 33./SROC - 65./HITSKT - 45./MMHHC XFR - 24./CARDO - 59./ICGTR FXR - 32./PCOŠOC - 90. ALTP1 - 7./ALTP2 - 9./ALTP3 - 11./ALTP4 - 5./ALTP5 - 6./ALTP6 - 7./ALTP7 WTCC - 4./ALTP8 XFR - TBA/FOX CUP - 8./EGT PGTR CUP FXR - 5./EGT WTCC 2009 FXO - 9. |
29.11.2009 | #2 |
Member
|
Kvalda-Super az na to,ze jsem skocil parkrat do garaze,a ted si nejsem jisty,mam takovy pocit,ze jsem vzdycky skocil dvakrat do garaze,ale to uz je jedno
1.Race-Tak s posledniho mista nic prijemneho,ale po pul kole uz na 10.mistenakonec 5.misto.Nic lepsiho jsem si nemohl prat. 2.Race-Start z 4.mista,ale po startu kolem 9.pozice,potom jsem dojel Radka a 3nebo4 kola krouzil za nim a ne a ne ho predjet v technickych pasazich jsem byl evidentne rychlejsi,a pak prisla poslesni zatacka na cilovku a ja to chtel pustit pod neho a trkl jsem do nej,tim se dostal do smyku.Za to se moc a moc omlouvam.Priste se podivam,kdo jezdi o predni mista a dam si vice bacha,ale podle me je WTTC hodne kontaktni viz.real.Ale to me neomlouva ja vim.Nakonec 6,misto,nastesti to i Radkovi vyslo na to celkove 2.misto.Timto gratuluji vsem na stupnich vitezu a dekuji organizatorum za super cup.Diky vsem za super zavodeni |
30.11.2009 | #3 |
Regular Member
|
WE1 jsem si nedavno najezdil pri zavodeni na public serverech a mel jsem pripravene dobre sety.
Q: S casem i umistenim jsem byl spokojen. Za svym PB se zatezi jsem totiz zaostal jen o nekolik malo setin sekundy. R1: Par drobnych chyb v prvnim ostrem kole me stalo rychlost a bohuzel taky par pozic. Nechytil jsem ze zacatku spravne tempo, ale pak se to zlepsilo a ja si tech par mist vybojoval zpet. V cili pekne 3. misto. R2: Jedno misto jsem urval hned na startu na ukor predohrabu, coz jsem s dlouhou 1-ckou ani necekal. Brzo mne ale predjel Klouczech. Chtel jsem ho vic potrapit, jenze jsem zas nemel spravne tempo. Potom jsem vyuzil odpadnuti a souboju jinych, abych si o nekolik mist polepsil. Mrzi mne jen, ze jsem pri tom potloukl Jardu. V jednu chvili jsem totiz dost lagoval a uz to vypadalo na vypadek. Nastesti se to srovnalo. Dojel jsem opet na peknem 3. miste. Celkove je z toho 4. flek, za coz jsem rad, ale za Top 3 bych byl radsi Holt problemy s netem na mestskem okruhu mne staly body, i kdyz pri te konkurenci bych na podium stejne asi jeste nemel (a to nepocitam, ze d9 castokrat nejel).
30.11.2009 | #4 |
Member
|
Na tento okruh jsem se moc tesil, bohuzel problemy s PC udelaly sve , z neznamych duvodu me hra zacala po x?x? minutach padat na listu, ale byla porad aktivni, nez jsem ji odklik zpet na monitor, byl jsem mimo trat.
V kvali jsem proto nestacil zajet naky dobry cas, dal jsem se do pozorovani a nekolikrat se odpojil v domeni, ze se to vyresi, zdalo se to byt uz vklidu a tak jsem nastoupil do zavodu. 1.race - pekny zavod, uzival jsem si to bohuzel jen do 10 kola, pak zase pad hry na listu a uz jsem byl na trave a svodidlo me hodilo auto na bok a do cile jsem nedojel. 2.race - startoval jsem posledni, po nekolika kolech, plnych krasnych souboju jsem se probojoval na 9. misto. Na zacatku 7. kola zase pad hry na listu a to uz jsem se radeji, ale se vztekemodpojil. Sonyk, Vitr > omlouvam se za ten chat na konci 1. zavodu, byl jsem s autem 2 kola na boku a cekal az vsichni projedou cilem, abych mohl napsat tu prosbu o pomoc, myslel jsem, ze Francek na cilovce uz je posledni a na Tofireho jsem uplne zapomel. Klouczech > moje auto bylo na boku a stacil jemny tukanec do strechy abych byl zpet na kolech, opravdu jsem chtel dojet do cile! Misto toho si to do me narval na plny plyn v rychlosti 180 km/h! Potom se to tam demolovalo navzajem, nevim proc, auta litaly vzduchem, kdyz uz jsem byl konecne na kolech, uz to nejelo, kola z meho vraku uz nemely kontakt s vozovkou. (jinak si te vazim ) Organizatori > vam patri podekovani za moc pekny cup. |
30.11.2009 | #5 |
Regular Member
|
Na Westhil jsem se desne tesil, ta trat se mi libi.
Mel jsem sice obavy, ze tady budou mit XRT vyrazne navrch (zkusenosti z minulyho WTCC), ale XRT mely dostatecne nalozeno, tak mohly vepredu jet i FXO- ja teda ne Kvali: nic moc cas, nic moc umisteni, ale mne je to stejne celkem fuk 1. zavod: hned nejak ze zacatku se o me v tahlej levej trochu oprel Francek, ja jsem to neustal a skoncil v hodinach. Usmevny bylo, ze Francek na me cekal, aby me pustil pred sebe (diky), ale brzo pridal plyn, vlitnul do sikany vedle me a to jeste rychle a zas do me strcil ) Tentokrat jsem zustal na trati a Francek vzadu. Pak jsem az do cile krouzil sam. 2. zavod: desne jsem si chtel zazavodit se Sonykem, ale tomu to ukrutne dobre jelo, takze jsem byl bez sance. hezky jsem si zazavodil s Franckem a tusim, ze s Gepasem. Ke konci jsem se dotahnul na Radka (asi mel upeceno), ale potreboval bych asi vic kol ho uhnat. Celkove jsem spokojenej, a i kdyz byly zavody a cupy, kdy jsem zazil lepsi souboje, bavilo me to. Samozrejme dekuju organizatorum za moznost se svezt a tesim se na pristi cupy.
30.11.2009 | #6 |
Regular Member
|
Trocha OT, ale treba to pomuze i jinym, nez adresatovi.
Keen: Pouzivas AVG? Na LFS foru si hromada lidi stezuje, ze se u nich nedavno taky objevil problem s minimalizaci LFS na listu a spojuji to s AVG 9.0. Ja jsem to u sebe taky spozoroval pred nekolika tydny. Zprvu jsem podeziral test patche LFS, ale pak jsem si uvezomil, ze se to objevilo nekolik dni pred tim, nez jsem na ne presel. Stalo se mi to jen parkrat a zkusim s AVG neco udelat teprve odpoledne, takze zatim nemuzu povedet, co spolehlive zabere.
30.11.2009 | #7 |
Newbie
|
Westhill mi nesedl loni a letos tomu nebylo jinak. Naložený XRT nebylo o moc rychlejší na rovince než lehký FXO. V kvali se mi nepodarilo zajet to, na co jsem mel, takze až 10. nejrychlejší ?as.
Race 1: Risknul jsem jet na setu od (pana) Polmy, který mi poslal t?sn? p?ed kvaldou a pral jsem se s tím, takže v cíli 7. místo. Race 2: Se setem jsem se už trochu zžil, ale moc jsem se na ježd?ní nesoust?edil, d?lal jsem hodn? chyby a ztrátil zbyte?n? hodn? ?asu, takže op?t až 7. místo. Jinak p?kný souboj s Radkem. Tentokrát trochu chyb?la motivace, protože jsem od za?átku cupu v?d?l, že jeden závod kv?li služebce nepojedu a tak na n?jaké rozumné umíst?ní mohu zapomenout. Tréninku jsem pak v?noval mí? ?asu, než bych pot?eboval, což v této konkurenci znamenalo celkov? 5. místo. |