|
5.3.2009 | #1 |
Regular Member
|
?o upgradnú??
Zdravím,
LFS sa síce vyvíja pomaly, no môj PC ešte pomalšie a preto by som sa Vás rád spýtal, ?o vylepši? na sú?asnej zostave. CPU: AMD Sempron 2600+ 1,9GHz GPU: ATi Radeon A9550 Gamer edition RAM: 256MB MB: ASRock K7VT4A Pro Napríklad som dnes skúšal 19*AI + ja na konci po?a a pri štarte som mal iba okolo 8 FPS. Ke? sa to trochu roztiahlo tak 20 - 25. Všetko na rozlíšení 800*600, + takmer plné detaily. Viem, že je to stará šunka, ale nechcem kupova? celkom nové železo, ke?že hrávam iba LFS. Takže ?o na tom sú?asnom upgradnú? aby sa to FPS trochu zdvihlo? |
5.3.2009 | #2 |
Senior Member
|
Tak ur?it? pam?ti RAM! Je to nejlevn?jší upgrade. Jinak by upgrade pot?eboval celej tv?j komp
|
5.3.2009 | #3 |
Senior Member
|
Procak a pamate ,to je zaklad
5.3.2009 | #4 |
Regular Member
|
Komp ja príliš nevyužívam, jedine na LFS aj to niekedy hrám na MacBooku . Inak sa používa jedine na brázdenie po nete (rodina) a preto do toho nechcem moc vráža?. Mojou hlavnou prioritou je teraz G25, ale pokia? nebude kde spusti? LFS, tak G25 mi bude na ...
Ale trochu RAMky naviac ma sná? nezabije. A ?o grafika, je na LFS posta?ujúca? |
5.3.2009 | #5 |
Senior Member
|
Ja osobne by som vymenil aj grafiku ,ved taka teraz postacujuca na LFS stoji cca 30eur ,ale tam je problem potom s komplatibilitou na maticnej doske. Z mojho pohladu je zbytocne kupovat grafiku (teraz bude priklad) ktora bude na AGP 8x a doska podporuje max 4X agp.
Chapes ma Dalsi navrh mam taky ,ze sa snaz predat pocitac v celku (jasne ze s co najvyzsim ziskom ,co bude trocha tazke) ,pridaj neake chechtaky a skus skupi vykonnejsiu masinu (podla financii ). Kedze mas nieco kde mozes vykonavat surfo gamersku cinnost
5.3.2009 | #6 | |
Senior Member
|
Quote:
inac s ostatnym suhlasim, do kompa ked das aspon 512 ramku tak aj maily a surf po nete bude rychlejsi, nedaj boze az mas popri tom otvoreneho dajakeho kecalka a co ja viem MS World... Ja sa tiez priklanam k celkovemu predaju/nakupu Last edited by Megin; 5.3.2009 at 16:51. |
|