|
4.3.2009 | #1 |
Administrator
|
Retro Races
Již delší dobu ve mne d?íme tahle myšlenka a když nyní Ondrejko p?estal organizovat mimoligové závody, tak jsem si ?ekl pro? jí nevynést na sv?tlo!
Jedná se o nezávazné závody p?esn? dle propozic úpln? první ligy, která se v ?echách jela. To znamená vozy XFG a XRG, 15 minut kvalifikace, 4 kola sprint a cca hodinový závod se startovním roštem v opa?ném po?adí, než v jakém jezdci dokon?ili sprint. Prvních 5 závodních ve?er? se pojede na stejných tratích jako kdysi liga. Za?átek kvalifikace vždy ve 20:00. Více informací, v?etn? termín? závod?, se do?tete ve standardních propozicích. Závody se pojedou na ACTUAL LINUX Serverech, heslo bude zve?ej?ováno zde v tomto postu. Standardní propozice Pravidla závodu - doporu?uji p?e?íst, bude vyžadováno jejich striktní dodržování! CHAT v pr?b?hu závodního ve?era (resp. v pr?b?hu kvalifikace a závod? (kvalifikace za?íná objevením se v garáži a kon?í dojetím posledního jezdce, závod za?íná objevením se na startu a kon?í projetím cíle posledním jezdcem)) bude trestán varováním za každý napsaný ?ádek (tj. 3 ?ádky, ban a další závod nejedete). Ud?lená varování: mello - za op?tovné p?ipojování na server, by? jen do spec - prost? vypisování hlášek, dá se p?irovnat k rušení ala CHAT... vitr - zp?sobená vážná nehoda n?kolika jezdc? vlastní jezdeckou chybou, 10kolo dlouhého závodu, následky [d9] - ne?isté p?edjetí v 51. kole, takto ne(gif, 1,3MB) imitator - zp?sobení nehody ve sprintu jezdci vitr, zp?sobení nehody v 1. kole longu jezdc?m Gotha a Peppo - ve všech p?ípadech dle m? špatný odhad délky kapoty XRG Branislav - zp?sobení nehody n?kolika jezdc?... pic mato85 - chat v pr?b?hu závodu tonyg - chat v pr?b?hu závodu Mr.Iceman - chat v pr?b?hu závodu Eisman - chat v pr?b?hu závodu [TV]cz - chat v pr?b?hu závodu zipper (cze) - chat v pr?b?hu závodu miloscz - chat v pr?b?hu závodu mysho - chat v pr?b?hu závodu + zp?sobená vážná nehoda n?kolika jezdc? v 2. kole závodu p?ípadné další varování po dalším prozkoumání záznam?... Server> Actual Linux Server # 1 heslo> bahynko Startovní listina pro 6. závod 24.5. Blackwood RallyX s RB4 - (13/32) P?ihlášky ZDE -------------------------------------------------------------------------------- 01. RB4 BranislavS 02. RB4 Kurt_Kombajn 03. RB4 rEyco 04. RB4 Jakub_mt 05. RB4 Fast Jarda 06. RB4 Petr046 07. RB4 GothaR_SVK 08. RB4 Pedro_CZ 09. RB4 GeppertR 10. RB4 BraveCrow (SVK) 11. RB4 TonyG 12. RB4 Flame CZE 13. RB4 Ghost_CZ 14. RB4 Substance242 15. RB4 pagotamd 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. 26. 27. 28. 29. 30. 31. 32. ------------------------------------------------------------------------------------------ Náhradníci, tj. pokud bude ve 20:00 na jednom ze server? volno, kdo ho d?ív zabere, je jeho... ------------------------------------------------------------------------------------------ pro otev?ení další divize 50 jezdc? celkem p?ípadné rozd?lení na servery bude p?l na p?l, lichý ?lov?k v 1. div, p?ímé rozd?lení bude probíhat losem, zve?ejn?no bude hodinu p?ed závodem spolu se serverem a heslem zde... Výsledky p?edchozího ve?era na LFSWorldu: Server #1, sprint Server #1, long Replaye: Race01, Server #1: pack Race02, Server #1: pack Race03, Server #1: pack Race04, Server #1: pack Race05, Server #1: pack
www.301.cz Robert '[ZT] Chaos' Kotlaba Last edited by Chaos; 24.5.2009 at 18:41. |
4.3.2009 | #2 |
Administrator
|
nevidis spravne, jelikoz prvni liga se jela jen na asfaltu... az dojedem tehle prvnich 5 zavodu, tak mozna nejaky rallycross dame, ale tam me stve, ze je xfg o hodne rychlejsi...
4.3.2009 | #3 | |
Administrator
|
Quote:
tak jestli pojedes, tak mas do 6. zavodu cas zjistit, na kolik je nastavit trat vyber
www.301.cz Robert '[ZT] Chaos' Kotlaba Last edited by Chaos; 4.3.2009 at 21:36. |
|
5.3.2009 | #4 | |
Administrator
|
Quote:
a o vyrovnanosti GTR tridy do kratkych zavodu snad ani nemuze byt rec, kdyz je rozdil ve WR na nekterych delsich tratich i 2-3s ... jedine misto kde se da +- mluvit o vyrovnanosti jsou endurance zavody... cituji z clanku a z 1. postu "nezávazné závody" ... navic se bude prihlasovat na kazdy zavod zvlast...
www.301.cz Robert '[ZT] Chaos' Kotlaba Last edited by Chaos; 5.3.2009 at 00:12. |
|
5.3.2009 | #5 |
Administrator
|
No jsem taky docela prekvapen ze to byl takovej fofr
Jinak vidim tam dost lidi co neznam a nevim jak jezdi. Durazne varuju, ze budu tvrde vyzadovat dodrzovani pravidel zavodu, s hlavnim durazem na nehody v 1. zatacce! Uvedomte si prosim, ze v dlouhem zavode, ti pred vama jsou ve vetsine pripadu pomalejsi nez vy a ze mate temer HODINU cas, na to je dojet a predjet. Takze prvni kolo prosim HODNE v klidu...
5.3.2009 | #6 | |
Regular Member
|
Quote:
|
|
6.3.2009 | #7 |
Administrator
|
To, ze bude zajem jsem cekal, ale udelat z toho neco vic nez nezavazne zavody... Asi takhle: Ja jsem toto vyhlasil, jelikoz si chci zajezdit a ne zas mit plnou hlavu organizacnich zalezitosti velkyho podniku... Kdyz by se toho nekdo chopil, nemam nic proti a rad se zucastnim jako radovej jezdec...
5.3.2009 | #8 | |
Administrator
|
Quote:
server snad nebude problem, na admina bych asi nekoho ukecal, akorat nevim jak s rozrazovanim... asi losovani... nebo chcete hotlapy? jak myslis shootout?
6.3.2009 | #9 |
Administrator
|
no to nemuze nikdo vedet, ze to mas stejny jako nick na foru zejo... proto jsem napsal, at se kazdej nahlasi LFSnickem a autem...
ano, bude to tak, diky ti
www.301.cz Robert '[ZT] Chaos' Kotlaba Last edited by Chaos; 7.3.2009 at 01:56. |
15.3.2009 | #10 | |
Administrator
|
Quote:
UPDATE 1. postu Trenink oteveren na serveru ACTUAL LINUX Server # 2, heslo 4fun.
15.3.2009 | #11 |
Administrator
|
sry, ale jet si klidne mohl, pravidlo pod jakym by jses mohl pripojit tu uz padlo a ja fakt nemuzu sedet 24h u compu a stale hlidat kdo se na posledni chvili pripsal, jen abych ho moh pripsat do 1.postu,... mels 14 dni nato, sem neco placnout...
15.3.2009 | #12 |
Newbie
|
Tak zavod sem nakonec stihl sice bez qvali ale stihl, bohuzel me zradil internet roku 2008 od UPC takze jsem si zakrouzil jen par kol ale i tak jsem spokojenej.. Vsem gratulace a v pristim zavode plechu zdar
|
15.3.2009 | #13 |
Regular Member
|
Tak ja som už skon?il . Kvali s ?asom 58:09 moje PB, ?iže spokojnos?, šprint úplne nahovno, ke?že sa každý tla?il dopredu hlava-nehlava ako sa aj dalo ?aka?. Hlavný závod od za?iatku úplna nádhera, najskôr tretie miesto, po pár kolách sa to utíšílo a krúžil som asi 20 kôl tesne za Meginom, ?o som si vážne vychutnával. Ke? som ho kone?ne predbehol, Megin to neviem pre?o vzdal a aj sa odpojil, o rados? menej . Tak som si nejaký ?as krúžil štvrtý, ke? sa znenazdajky zozadu dovalil Poly, a zanechal ma ?aleko za sebou. Stále to ale bolo pekné piate miesto až do myslím 44teho kola, ke? sa PC jednoducho rozhodlo, že ma s prepá?ením najebe a za?ne mi zobrazova? dianie na trati pri cca 0,6FPS. To som samozrejme zvládol po prvú zákrutu, š?astie, že som nikoho nesejmnul. Takže 44 kôl a pre m?a neš?astný koniec. Ale vážne ma to kurevsky nasralo, som rád, že som nedostal infarkt. Piate miesto - pre m?a nado?akávania pekná pozícia a naviac som bol do konca si ju udrža? a zrušila ma takáto pi*ovina.
|
15.3.2009 | #14 |
Member
|
|
15.3.2009 | #15 |
Member
|
Skvelej zavod! Na SO se hrozne blbe predjizdi, ale i tak jsem si dobre zazavodil. Na zacatku jsem se nechal nesikovne predjet, bohuzel o par setinek pomalejsim, dojel jsem ho, ale nebyl jsem dostatecne rychli na predjeti... Ve 14 kole jsme se spatne potukali v zatacce a ja jsem se otocil do protismeru... musel jsem nechat projet skoro cele pole takze jsem byl na 16 miste, ale i tak nebylo vse ztraceno, zacal jsem dojizdet jedce predemnou... a pak ve 20 kolem vypadl internet Jsem se tak na ten zavod tesil!!!
Jeste 3 min pred kvalifikaci mi nesel net, behem kvalifikace vypadnul net a pri zavodu taky... To fakt nastve! Zvlaste kdyz do te doby behal vpohode a mam pripojeni, ktere tohle zvlada bez problemu, az na dnesek! |
15.3.2009 | #16 |
Administrator
|
Rozdeleni na servery + heslo v 1. postu.
15.3.2009 | #17 |
Administrator
|
paradni pozavodeni na AL Server #1,
prozatim udeluju 3 varovani> mello - za opetovne pripojovani na server, byt jen do spec - proste vypisovani hlasek, da se prirovnat k ruseni ala CHAT... vitr - zpusobena vazna nehoda nekolika jezdcu vlastni jezdeckou chybou, 10kolo dlouheho zavodu, nasledky d9 - neciste predjeti v 51. kole, takto ne(gif, 1,3MB) pripadne dalsi varovani po dalsim prozkoumanim zaznamu...
www.301.cz Robert '[ZT] Chaos' Kotlaba Last edited by Chaos; 15.3.2009 at 23:39. |
15.3.2009 | #18 |
Newbie
|
Ahoj, omlouvám se ale dnes jsem to nestihl, p?ijel jsem až te?, snad p?íšt?.
|
15.3.2009 | #19 |
LFS Guru
|
Poprve za rok a pul, co mam licenci, sem si dokazal, ze sem se precijen neco naucil
Q: kolem 8. mista S: asi 12. R: skvely race, ze zacatku sem hodne tezil z chyb ostatnich a asi po 10ti kolech sem byl prvni!! 20 kol sem krouzil ale pak me dojel pagotamd a kalio, skvele souboje ale po chvili mi ujeli... zbytek zavodu sem krouzil asi 2 vteriny za nimi, asi 4 kola pred kolem kalio udelal chybu, ja sel pred nej, v poslenim kole sem udelal chybu ja, v posledni zatacce vedle sebe, na rovince taky ale v cili sem byl driv, 2 misto!
15.3.2009 | #20 |
Newbie
|
husty rozdeleni rostu , uz nevim kolikaty kolo,ale neunikl jsem kurefskej rane zezadu,ktera me pekne pokrivila pekac, nastesti geometrie zustala jaks-tak, dalo se celkem pekne zavodit ,cekal jsem mnohem vetsi problemy v tej sikane ,kde se jelo ale dost ohleduplne
tech 45 l bylo dost presny , kdybych nehledal vjezd do pitu ,tak sem asi jel v 60kole tankovat ,pac sem uz cekal kde to klekne |