|
10.2.2008 | #1 |
Newbie
|
!!!Hledám!!!
Ahoj všem, hledám n?kolik mladých nadšenc? pro Live for Speed. Pár m?síc? jsem jezdil demo, než jsem si koupil volant a S2 licenci. Jezdíval jsem p?edevším s vozem BF1, ale po vydání nejnov?jšího patche bylo na tomto voze provedeno mnoho zm?n, proto jsem "p?esedlal" na servery typu "projíž?ka", kde se jízdou vyd?lávají peníze na pokuty () a další auta. Již n?kolik týdn?, pravideln?, den co den navšt?vuji S2 server
<[J4F]> KYOTO CRUIZE, který považuji opravdu za kvalitní. V sou?asné dob? tam den co den s vozem XRT () jezdím jako s v?trem o závod, abych si vyd?lal na n?jaký lepší auto. Jak už jsem se již zmínil, hledám n?kolik lidí, se kterými bychom vytvo?ili tým a vše, co k tomu pat?í a spole?n? bychom na tomto serveru a jim podobným jezdili a navzájem si pomáhali (p?i dostrkání do box?, když nám dojde palivo, o p?evrácení zp?t na kola, když se p?evrátíme na st?echu), ale hlavn? p?edevším proto, abychom se ve svých schopnostech a dovednostech v Live for Speed zdokonalovali a samoz?ejm?, abychom si užili trošku legrace. Procházel jsem již desítky webových stránek r?zných tým? a vzešla mi z toho informace, že všechny týmy se zú?ast?ují r?zných lig a závod?, kde jde p?edevším o dobré umíst?ní...Proto nyní nabádám všechny, kte?í mají zájem být ?lenem prvního (!) týmu, který se bude orientovat na "projíž?ka servery", aby m? co nejd?íve kontaktovali na ICQ 286-136-734. Podmínkou je pouze S2 licecne, chu? se zapojit do mého "projektu" a pravidelné hraní Live for Speed (alespo? t?ikrát týdn?). Mockrát všem p?edem d?kuji |
19.4.2008 | #2 |
Newbie
|
dal bych
Hoj... LFS jjezdím teeprv chvilku a liceenci mám ješt?? na cest?? ... Rád bych jezdill za n?jakej tým. Mám zkušenosti zz rfactoru a F1 challeenge. Taaky jjsem jezdcem Czech Rally Fans RBR teamu v Richard Burns Rally. hledám zm?nu. ICQ mmi tto neenašlo, ttak se kdyžtak ozvi na 244251841.
|
19.4.2008 | #3 |
Member
|
..mas rozbitou klavesnici a rFactor nevim jestli je dobry argument. GL anyways
|
19.4.2008 | #4 |
LFS Guru
|
nauc se psat
19.4.2008 | #5 |
Moderator
|
Sorry za spam, ale pro? to tady musíte hned každýmu otrávit? To že n?kdo nepíše jak knihovna a jezdí jinou hru z n?j hned d?lá "psance" ? Opravdu poslední dobou nesta?ím zírat jak jste proti nová?k?m agresivní.
|
19.4.2008 | #6 |
LFS Guru
|
TO jak pise vypovida casto o cloveku, tudiz neni moc dobry "tah" takto psat kdyz schani team.
19.4.2008 | #7 | |
Member
|
Quote:
1) predpokladam, ze se mui rozbila klavesnice, protoze opravdu uz nevidim sebemensi smysl v "koktani pri psani" 2) ja jen zpochybnil rFactor jako argument..nic jsem mu nevycetl zadnou agresi v tom nevidim. flamujes |
|