|
19.2.2007 | #1 |
LFS Guru
|
Tiskovka ALTP 4 (pro vsechny zavody)
Predem se chci omluvit za spozdeni s nastavenim serveru.
No a k závodu Kvlada : no dal sem 4 kola 9. cas pohoda. Závod: no pohoda race, jedna vetsi chyba - chodiny 7s ztráta ale pohoda. tém?? celej závod sem se nahán?l na dálku a blízko s Vázlim a super souboje i když n?kdy z obou stran na han? ale parada. asi v 33 kolem když sem cht?l vázliho doklepnout sem strcil zadni kolo do travy a hodiny.ztráta 7s na nej a na motta za mnou naskok 14 s tak sem rek dojedu to v klidu. No udržel sem woodbine za sebou takze spokojenost. Výsledky se pokusim dát dohromady dnes az shledu replaye a dam dohromady vysledne casy tech co se znova pripojili do závodu. Dale pak chci kluci rict ze ten chat behem rozrazovani, kvalifikace a zavodu me depta.V kvalde se jenda o tonyho a tusim pedropana.Priste ticho nikoho z jezdcu nezajia ze vam dosel benzin a ze si delate ***** a takovy! Dále me nastval palo, který vlez na server a zustal tam priste bude kick nebo ban.Místo bylo ale každý zbyte?ný pripojeni na server na vic je k nicemu. Tak tesim se na priste byly to dobry zavody
ESCARGOT Racing Team ?len skup. "W2SX"používám nastavení voz? a se?ízení motocyklu od XEDOX engineering ALSC XRR - 33./SROC - 65./HITSKT - 45./MMHHC XFR - 24./CARDO - 59./ICGTR FXR - 32./PCOŠOC - 90. ALTP1 - 7./ALTP2 - 9./ALTP3 - 11./ALTP4 - 5./ALTP5 - 6./ALTP6 - 7./ALTP7 WTCC - 4./ALTP8 XFR - TBA/FOX CUP - 8./EGT PGTR CUP FXR - 5./EGT WTCC 2009 FXO - 9. |
19.2.2007 | #2 |
Regular Member
|
KxR - Miri - (4. misto)
Ahoj,
byl to opravdu skvelej zavod a moc jsem si ho uzival. Uz kvalifikace vysla lip, nez jsem doufal (4.). V zavode jsem v prvnim kole byl tak opatrnej az jsem pred sebe pustil Lukiho a kdyz jsem chtel zpatky tak se prede mne dostal jeste Vazli. Po krasnejch fer soubojich jsem se dostal zpet na 4. a pak i na 3. po vyletu Masterfula. Po pitstopu jsem si zopakoval souboj s Lukim a nasledne po nekolika malych chybach vicemene pustil Masterfula. Pak uz jsem jen krouzil a modlil se za palivo a gumy. Gratulace TonyG (ten souboj prvnich dvou musim jeste jednou zkouknout).
19.2.2007 | #3 | |
Member
|
Quote:
Priste si pohlidam pocet ujetych kol a budu dodrzovat hovorovou kazen...:-)) Btw: Byl jsem jako prvnicka trochu roztekany... |
|
19.2.2007 | #4 |
LFS Guru
|
v pohode jen na to upozornuju :-) kdyz zustanes stat skoc hned do pozorovat nebo do garaze a je klid ale jak psal xedox v hlavnim vlaknu byly ste hondy zazili sme uz horsi vecery
edit:spis me stvali keci jezdcu co uz meli zavod za sebou UPOZORNUJU ZE DOKUD NEPROJEDE POSLEDNI ZAVODNIK CILEM JE ZAKAZAN JAKYKOLIV CHAT
ESCARGOT Racing Team ?len skup. "W2SX"používám nastavení voz? a se?ízení motocyklu od XEDOX engineering ALSC XRR - 33./SROC - 65./HITSKT - 45./MMHHC XFR - 24./CARDO - 59./ICGTR FXR - 32./PCOŠOC - 90. ALTP1 - 7./ALTP2 - 9./ALTP3 - 11./ALTP4 - 5./ALTP5 - 6./ALTP6 - 7./ALTP7 WTCC - 4./ALTP8 XFR - TBA/FOX CUP - 8./EGT PGTR CUP FXR - 5./EGT WTCC 2009 FXO - 9. |
19.2.2007 | #5 |
Member
|
Chtel bych vsem podekovat za pekne zavody a hlavne za pekne souboje s Vazlim .Ale asi se budu muset omluvit z ostatnich zavodu kvuli nekvalitnimu pripojeni vcas dam jeste vedet
|
19.2.2007 | #6 |
Regular Member
|
Pro me to byl prvni velkej zavod a za cil jsem mel hlavne dojet, coz se mi bez vetsich problemu povedlo.
11 misto jsem ani necekal. Diky vsem za vybornej zavod a budu se tesit na dalsi. ALTP rulezzzz
19.2.2007 | #7 |
Newbie
|
Dík
Tak já se samoz?ejm? p?idávám k pod?kovaní za perfektní závod.V?d?l sem,že na místa vp?edu mít nebudu a tak sem jel spíš na jistotu.Celkem v klidu a pohod? sem kroužil a úsp?šn? i uskute?nil zastávku v boxech a byl rád za dvanácté místo.K mému p?ekvapení se v 38 kole stalo to co sem ne?ekal,p?erušilo se p?ipojení,poda?ilo se mi znova p?ipojit a tak sem pár kol dojel,ale samoz?ejm? se ztrátou a tak z toho nakonec 14 místo.Kv?li LFS sem si nechal navýšit rychlost p?ipojení z 512 na 2048 a už z o2 ?eším pro? to p?erušilo takže do p?íštích závod? už to snad bude OK.
Takže ješt? jednou díky za super závod a t?šíme se na pokra?ování.
AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5000+,2,61GHz,2 GB Ram,NVIDIA GeForce 8800 GTS,LG 19",Momo racing -------------------------------------------------------------------------- CHS-Racing team mé statistiky Last edited by StandaCZ; 19.2.2007 at 14:45. |
19.2.2007 | #8 |
Regular Member
|
?au. Já bych cht?l taky pod?kovat za super závod a za to že jsem moh takhle zastoupit bráchu:-). Trošku jsem teda zazmatkoval a v kvald? si zapomn?l snížit množství paliva proto jsem sko?il rovno do garáže a startoval až ze zadu. Ale jinak to byl super závod, ikdyž jsem podniknul 4 výlety mimo tra? a díky tomu musel i 2krát do box?:-). V budoucnu bych se rád stal taky plnohodnotnym "závodníkem" a doufam teda že jsme se nevid?li naposled. Ješte bych se rád omluvil Vázlimu za to že jsem ho ve 26. kole ne?mysln? trochu zav?el a musel vyjet na trávu. Takže díky všem za férové a sportovní chování a hodn? zdaru. 4au, Véna...
19.2.2007 | #9 |
LFS Guru
|
pro VENA CZ: pokud muzes jezdit i kdyz jede 00Ja klidne se muzes pridat pokud teda luki opravdu odstoupi a i tak je vzdy moznost jet jak si videl i s nahradnikem nas bylo jen 19
to all: pokud vam selze pripojeni znova se pripojite a dojede to budevam secten cas a podletoho se zaradite
19.2.2007 | #10 |
Regular Member
|
Zatim bohužel neni možný abysme jeli z bráchou sou?asn?, což ale v blízký budoucnosti po?ešíme:-). Takže díky a zase n?kdy ?au. Véna.
19.2.2007 | #11 |
Regular Member
|
takze ja taky dekuju za paradni zavod a za pekny souboje. Necekal sem ze budu v kvalifikaci na 8. miste a v zavodu dokonce na 5. miste takze fakt diky vsem byl to paradni zavod i kdyz ke konci uz sem mel otlacenou prd...
20.2.2007 | #12 |
Regular Member
|
I kdyby se tymy hodnotily tak bychom byli s Knipexem stejne druzi s 11 body za prvnimi TAXI Riderz se 14 body.
19.2.2007 | #13 |
Member
|
to all: pokud vam selze pripojeni znova se pripojite a dojede to budevam secten cas a podletoho se zaradite[/quote]
Tak možná p?íšt? . Jinak moc hezkej závod a už se t?ším na další. Díky po?adatel?m za zvládnutí té hordy kobyl,neposlušných divák? a jiných pobýhajících stvo?ení po trati.Až na ten muj internet to bylo super . |
19.2.2007 | #14 |
Regular Member
|
tak sem se prave ze statistik ze zavodu dozvedel ze sem aspon v necem prvni a to v top speed
EDIT: doufam ze nekdo udela nakej sestrih dulezitych a zajimavych okamziku
www.vyvonenakara.cz Last edited by Vazli; 19.2.2007 at 18:58. |
19.2.2007 | #15 |
Member
|
Se vsema musim souhlasit,byli to opravdu perfekni zavody,na me sice trochu dlouhy ale zato pekelne dramaticky Par hodin sem na to trenoval a vyplatilo se,diky jetovymu uploadu na infernu sem mel k dispozici supr nastaveni takze stacilo jen par drobnych zmen a prvnim mistem v kvalifikaci sem si zadelel no dobrej vysledek.Start zavodu probehl bez problemu a hra nervu zacala.V prubehu prvnich 10 kol me v zrcatkach prudili Atti s Masterfulem ale pak sem si udelal mensi naskok.Nicmene asi delsi zastafka v boxech zpusobila ze po vyjeti z pitu se na me opet povesil Atti .. No a tak sem zacal na studenych pneu. chybovat a ztracet vterinky.V posl. fazi zavodu a po vycerpavajich bojich s Attim stalo stesti vic na me strane.. Timto bych chtel podekovat organizatorum! a jezdcum za ciste souboje a skvely sportovni zazitek!
Last edited by ŠakaL; 19.2.2007 at 19:43. |
19.2.2007 | #16 |
Regular Member
|
Tak se mi poda?ilo rozluštit tu svoji "záhadu" ( http://forum.czechlfs.net/showpost.p...5&postcount=54 )
Ach jo, demence je v??ná - m?l jsem dva sety: Jeden byl pro krátké závody a druhý byl pro sout?žní ve?er. Až te? podle záznamu jsem si všiml, že jsem m?l ten na krátký závody a když jsem to v garáži kotroloval, tak jsem si ani neuv?domil, že to není ten správný. Mezitím jsem se trochu projel s FOXem na zlepšení nálady (i když to moc nepomohlo), takže když jsem potom znova zkoušel co bylo špatn?, tak jsem si musel znova volit set a samoz?ejm? jsem zvolil ten, co jsem m?l na ALTP EDIT: Prosim n?koho, aby uploadnul replay ze závodu nebo mi ho poslal mailem (kdo.vi@centrum.cz) díky. EDIT2: TonyG > díky, jsem si nevšiml Last edited by Kdo.vi; 19.2.2007 at 20:43. |
20.2.2007 | #17 | |
Member
|
Quote:
Tak možná p?íšt? . Jinak moc hezkej závod a už se t?ším na další. Díky po?adatel?m za zvládnutí té hordy kobyl,neposlušných divák? a jiných pobýhajících stvo?ení po trati.Až na ten muj internet to bylo super .[/quote] Jo, skoda Tveho odpojeni. Podstatnou cast prvni pulky zavodu jsem si te prohlizel zezadu, po zastavce a Tvem prujezdu PitLine jsme si to vymenili a tlacils na me hezky. V podstate jsem mel kliku, protoze dve kola pred cilem jsem neudrzel koncentraci, kdyz me vedouci dvojka nalozila kolo a rozrazil dvoje gumy. Kajak, ktery jsem z toho vyrobil, byl jen tezce riditelny a posledni dve kola jsem dobrouzdal do cile vyletnim tempem...:-)) |
|
20.2.2007 | #18 |
LFS Guru
|
pokud se nepletu tak týmy se nehodnotí :-)a první gtr to taky není :-) m?ly sme už kombinaci FZR ,XRR, FXR a jednu jen FXR