|
27.11.2007 | #1 |
Senior Member
|
Týmová bitva FE Rallycross - XFG - tiskovka
Zajtra (vlastne dnes ) som na sluzobke takze zacnem:
DIK ZA SET dnes parti SIRovi. Kvalda: 8. miesto, cas pod 1:19, z mojej strany spokojnost Sprint1: Po starte som sa dostal na 6. miesto. Ku koncu mi odchadzali pneu. takze ma polahki zdolal Kid. Sprint2: Start z 1. miesta vzdy potesi Do 5. kola to bolo v pohode. Potom v priebehu 2 kol preleteli okolo mna 5 ufoni. Nasledne som podlahol aj Sonikovi. Opat sa prejavil set, ze som sa v nom po prvom sprinte vobec vrtal. Este to bolo horsie a PP bola totalne prehriata. V poslednom kole sa este okolo mna prehnal dajaky ufon a Miri si ma vychutnal na cielovej rovinke pri peknom fotofinishi! No pekne ale ako pre koho Long: Start zo 4. mista tiez nebolo najhorsie riesenie. Po par kolach som sa dostal cez Jirku a aj pred Bigmana (ozaj DIKES) Xedoxa som uz ale dobehnut nemohol. Konecne som prisiel na to ako jazdit aby som tak nenicil PP. Tusim v 11. kole sa pchal Krpas tam kde nemal a ako som videl z replaya stastie mal, ze neskoncil na streche V tej pasazi so skokom som bol rad, ze sa drzim medzi zvysenymi okrajmi trate, a pri skokoch sa nie dobre manevruje, preto priestor som ti tam nechat nevedel... Ked prisli PITSTOPY tak som stratil poziciu a dostal sa predomna Branislav. Medzi nami sa este ocitol aj Xedox. Xedox bol opat nad moje sily ale Branislava sa mi predbehnut podarilo. A este sa okolo mna prehnal dajaky ufon :-) Inac nic zvlastne sa uz nedialo a v relativnej pohode som dikruzil do ciela. Pekne preteky, vsetky tri. Last edited by Megin; 27.11.2007 at 01:49. |
27.11.2007 | #2 |
Regular Member
|
S funk?ním PC a internetem jsem se t?šil jako malej kluk na závod...
kvalda - t?etí od konce pokud si dob?e pamatuju, 2x bouda zp?t na kola, 3. bouda finální . sprint1 - jediný závod dokon?ený. umíst?ní není d?ležité, fajn jsem se projel. zlepšil si PB (to ostatn? tuším v každém dalším eventu) sprint2 - bouda... long - tak do pit? to vypadalo dob?e jenže... n?kde kolem 14. kola jsem na cílovce upravoval nastavení pitu a dal ze?. Auto to p?ežio a já ztratil jednu pozici. Ovšem toto upozorn?ní jsem nebral vážn? a p?i nájezdu do "pit lapu" jsem v rychlé šotolinové pasáži, b?h ví pro?, za?al nastavovat množství paliva a po?ítat kolik toho bude sta?it... Za tuto pitomost jsem zaplatil -> konec závodu. V ten moment jsem málem vytrhl volant ze stolu. Nicmén? dále jsem sledovat "LFS TV" a hlavn? souboj týmového kolegy Agarashe, perfektní souboje n?kolik kol se SIRem, pak ovšem n?kdo rozhodl, že ALeRT ostrouhá a odpojil Agarashe z netu... Ješt? b?hem závodu jsem sledoval jak tu a tam se vzneslo auto soupe?e, obvzlášt? efektní byl Sonyk,který se nakonec dostal zp?t na kola a pokra?oval, sm?lu m?l Kid, ten dozávodil hlavou dol?l. Celkov? jsem spokojený z toho, že net nelagoval a technika spolehliv? pracovala. replaye jsou zde
Team: ACTUAL LINUX e-Racing Team . . . . . . Sponzor: ACTUAL LINUX s.r.o. Jabber: alert.gabel(zavinac)jabber.actual.cz . . MSN: gabelhirsch(zavinac)hotmail.com S1 + S2 since 2005-08-04 . . . . . . . . . . . . . . . . láska na první svodidla |
27.11.2007 | #3 |
LFS Guru
|
Kvalda: parada pb pod 19 a tusim 5. misto na startu to sem na crossu fakt necekal.
Sprint 1: pokousel sem se chvilku o Krpase ale opravdu jen chvilku pak uz sem videl jen dosedat prach co rozvirili ufouni.Hlidal semsi megina v zadech a dojel si pro krasne 5. misto Sprint 2. : boj s ufouny co startovali za mnou, chvilk use darilo ale byly rychejsi taksem je tak nejak ani neblokoval. 6. misto v cili Long: Pohoda sem vsecky pustil pred sebe at se pobyjou, pak sem si uzival super souboje s Gabelem a nedarilo se mi ho dostat.Po par kolech se podarilo a stihal sem Miriho, v souboji s nim sem blbe najel T1 skrtnul o gumu a jak psal Gabel efektne si zaletal, ale bohudik me reklamy vratili na kola a dojel sem do boxu.Opravil a pokracoval, koukal jsem ze sem nebyl sam a tak v cili 8.misto pohoda.Na modoru sem snad poustel v poradku:-) Nas cil byl porazet KxR a Insert coz se myslim moc dobre darilo takze sem zvedavi jak je to ted ve vysledkach a sem zvedavej na Enduranci
ESCARGOT Racing Team ?len skup. "W2SX"používám nastavení voz? a se?ízení motocyklu od XEDOX engineering ALSC XRR - 33./SROC - 65./HITSKT - 45./MMHHC XFR - 24./CARDO - 59./ICGTR FXR - 32./PCOŠOC - 90. ALTP1 - 7./ALTP2 - 9./ALTP3 - 11./ALTP4 - 5./ALTP5 - 6./ALTP6 - 7./ALTP7 WTCC - 4./ALTP8 XFR - TBA/FOX CUP - 8./EGT PGTR CUP FXR - 5./EGT WTCC 2009 FXO - 9. |
27.11.2007 | #4 |
Moderator
|
Nemusim rikat dvakrat, ze rally vubec nemam rad. Vcera to ale byla vyjimka.
Pred zavodem jsem se rozjizdel pomalu, pod 1:20 jsem se dostal vlastne az v kvalde (diky Sirovi za set), kde jsem skoncil 7. R1: Po startu preze me sel Megin, zkouseli to i Branislav s Mirim, ale ty jsem odrazil. Dojel jsem Xedoxe, ktery me pak dve tretiny zavodu zamestnaval. V technicky casti predjet nesel, protoze drzel stopu a nedelal chyby a na rovince predjet nesel taky, protoze pri kazdym pokusu o predjeti jsem skoro skoncil v trave. Za mnou navic jezdili dalsi, ktery jsem musel odrazet. Nakonec jsem ho ale dal, v T1 jsem nekolikrat naznacil a v 9. kole se mi utok povedl. Megina jsem pak dojel behem dvou kol a v poslednim kole jsem ho predjel. 6. R2: Pred zavodem jsem udelal mensi upravy na setu, jelo to o neco rychlejc. Start z 2. Po startu si me dal Sonyk, vratil jsem mu to v T1 tretiho kola. V 5. kole Megin vyklidil prostor, takze jsem sel zadarmo do vedeni. Za chvili se za me dotahl SIR. Toho jsem pak i pres par chyb za sebou udrzel az do cile. Navic PB pod 1:18, super. 1. Long: Start zezadu, par souboju se Saxikem, probijeni se dopredu az do 9. (?) kola, kdy jsem pod tlakem od Sira udelal chybu na skoku a skoncil na strese. Pak uz jenom sledovani toho, jak si vedou ostatni.
27.11.2007 | #5 |
Member
|
V?era p?kné závody, akorát že jsem m?l plné o?i prachu ale to dodá závod?m tu správnou atmosféru, skv?le jsem se bavil.
Sprinty super. Long už byl horší, v 10.kole jsem nezvládl pís?itou šikanu a prásk do op?rné zdi, která m? odhodila na prot?jší zí?ku, z ní jsem se zkutálel zp?t na silnici a z?stal na boku. Za mnou jedoucí Bigman a Branislav se jen smáli (ani se jim nedivím :-)). Auto na mad?ru a já byl na tom ješt? h?? (naražená noha, rozbitá prd... a zlomená klí?ní kost). Další p?ijížd?jící Miri m? kolegiáln? "?uknul" zp?t na všechny ?ty?i a vrátil do závodu (díky). Tak jsem alespo? mohl, i s tímto hendikepem, "dohopsat" k mechanik?m na neplánovanou opravu. V 17. kole op?t boxy (povinné) a pak už jen poušt?ní na "modrou", snad v poho. Byl jsem rád, že jsem vid?l cíl. Gratuluji vít?z?m a uznání všem z??astn?ným. Díky za krásný závodní ve?er. |
27.11.2007 | #6 |
Regular Member
|
super, super super, jinak to vyjadrit nejde, uzil jsem si to maximalne, diky vsem za super zavody
PS: jeden screen |