|
17.11.2014 | #1 |
Administrator
|
GTEYE progresivní brzdová pružina pro Logitech G25 & G27
Siln? uvažuji o koupi GTEYE progressive brake spring for Logitech G25 & G27
Všude jsem na to ?etl chválu, progresivní pružina pomáhá p?evážn? u aut bez ABS, noha si mnohem lépe "zapamatuje" tlak než pozici a v?bec celkov? to prý posunuje pedály a pocit z nich dost jinam. Zkoušel jsem to zbastlit z u nás dostupných pružin, ale sehnat ty správné se nakonec ukázalo jako dost problém, i tak jsem už jich nakoupil v podstat? v cen? tohoto výrobku a výsledek nic moc. Pro? to píšu: 1. máte poslední možnost m? zastavit , jestli máte n?jakou špatnou zkušenost nebo lepší vychytávku za rozumný peníz 2. máte možnost se p?idat, pokud byste to cht?li zhruba o 100K? levn?ji |
17.11.2014 | #2 |
Member
|
To vyzera celkom zaujimavo, uz davnejsie som uvazoval o nejakom upgrade brzdoveho pedalu, ale pozeral som sa len cestou load cell . http://www.apelectrix.com/ no cenovo je to uz zasa niekde inde. Neviem co z toho sa oplati viac
|
18.11.2014 | #3 |
Senior Member
|
Já si do pedál? G25 dal tužší pružinu a gumu na gumování, aby tam byl jakýsi doraz. Docela dob?e to fungovalo, ale pak jsem koupuilod Windmouse Club Sport Pedals V1 a drží dodnes...
Za 600,- je to docela drahá úprava. Já p?emýšlel, sehnat si tu pružinu n?kde v CZ. |
18.11.2014 | #4 |
Regular Member
|
po te co jsem zkusil load cell, tak to je dle me jedina rozumna investice do pedalu, pruzina bude porad pruzina i kdyz progresivni a senzor bude merit drahu.. trochu to pujde polecit asi nelinearitou, ale citlivost na konci pedalu pak podle me bude o nicem..
|
19.11.2014 | #5 |
Newbie
|
Taky jsem po tom koukal, ale ty peníze za to nedám.
Spíš by se m? líbil o trochu v?tší volant na g25 :-) |
19.11.2014 | #6 |
Administrator
|
Puma: na ten Apeletrix jsem taky koukal, chválili to i na ISR, ale $75+17+jestli na to ješt? napálí clo a DPH z US, tak to je cenov? dost jinde.
Klouczech: za pružinu se mi to zdá taky na první pohled dost, ale jak píšu, zkusil jsem to ud?lat z n?kolika v ?R dostupných pružin a nakonec to nebylo levn?jší a výsledek nijaký, nepo?ítám toho ?asu. Tohle by ve 2 lidech vyšlo na 500 k? i s poštou. Miondir: no to je slovo do pranice, v??ím, že je loadcell jinde, ale furt nevím, jestli za to chci utratit tolik Ale hlodá to ve mn?. Suke: mám G27 a ten volant mi p?ijde proti pedál?m (teda hlavn? brzd?) jako vyšší liga, takže chci ?ešit "úzký hrdlo", vylepšením volantu bych ten nepom?r ješt? zv?tšil. |
20.11.2014 | #7 | |
Senior Member
|
Quote:
Tenkrat ho brali hromadne na simracingu.cz tak jsem se pridal do houfu. Byla snad i lepsi cena, necela 1000, ale uz nevim. Je fakt, ze dolar byl za 15 a ne 22. Vyrobne je to kus plastu, tvrda guma, tycka a load cell sensor.
BabyOnWheels Last edited by BabyOnWheels; 20.11.2014 at 14:23. |
|