|
5.2.2012 | #1 |
Regular Member
|
Race 4
Race 4 tiskovka
Asphalt guys asphaltguys@asphaltguys.cz S2 licence od 03.2009 Asphalt guys facebook Volant:Logitech G27 PC:Zákl. Deska MSI ZH77A-G43,CPU Intel Core i5-3470K 3.4 GHz,16 GB DDR3 Ram,Graf. karta MSI GeForce GTX 560Ti Twin Frozer II OC 1 GB DDR5 Ram 256 bit,zvuk. karta ext. Nativ Instrument Komplet Audio 6,monitor BenQ G2220 22" Full HD,systém Win 7 professional 64 bit |
5.2.2012 | #2 |
Regular Member
|
Q: Zajel jsem skoro svoje maximum,ale stacilo to jen na 7. místo
R1: Od startu tvrdé souboje s K?ížem M. a to po celou dob závodu,nervy na dranc,dojezd 6 flek. R2: Start ze 3. místa,super,za zády op?t K?íže M.,op?t souboje,pak se mi povedlo poodjet a bojovat s Dufkem o první pozici,ale jak se ?íká,když se dva perou,t?etí se sm?je,p?edjel m? i K?íž a dotáhl se Drda,t?žké souboje o 3. místo,bohužel m? na výjezdu ze zatá?ky lehce ?uknul,dojel m? Jurák a p?i souboji s ním mi první trojce poodjela a už jsem je nedokázal dotáhnout,dojezd na krásném 4. míst?,jen škoda,mohl být boj o bednu. Dnešek byl super,ale už na to asi nemám nervy :-D
Asphalt guys asphaltguys@asphaltguys.cz S2 licence od 03.2009 Asphalt guys facebook Volant:Logitech G27 PC:Zákl. Deska MSI ZH77A-G43,CPU Intel Core i5-3470K 3.4 GHz,16 GB DDR3 Ram,Graf. karta MSI GeForce GTX 560Ti Twin Frozer II OC 1 GB DDR5 Ram 256 bit,zvuk. karta ext. Nativ Instrument Komplet Audio 6,monitor BenQ G2220 22" Full HD,systém Win 7 professional 64 bit |
5.2.2012 | #3 |
Member
|
Q: Zajel jsem sv?j PB s XFJ -> 18. místo.
S: V první zatá?ce jsem byl oto?en. Pak jsem se hnal dop?edu, ale ve vlásence ve druhém sektoru m? F. Vojtáš p?ehlídl a abych zabránil kontaktu, volil jsem trávu. Dojezd 23. L: Ze za?átku se da?ilo. Pak m? uprost?ed zatá?ky vypadl force feedback a já skon?il v hodinách. Pak jsem se zase za?al dotahovat, ale p?i p?edjížd?ní Maryšky jsem byl vytla?en a skon?il v ka?írku. Poslední t?i kola pak nádherný souboj s Flamem. Klobouk dol?, co ty si s tím UFJ dokázal. Celkem 21. |
5.2.2012 | #4 |
Newbie
|
Replaye
Chlapi, ho?te sem n?kdo prosím vás replaye, aspo? z toho 8kolovyho závodu. Chcu ud?lat rychlovýsledky bez zapo?tení trest?. Díky.
|
5.2.2012 | #5 |
Member
|
replaye: http://dl.dropbox.com/u/31067450/ky_kxr.zip
Uz pred zavodem jsem vedel, ze to bude pro ufr tezky, ale ze me na rovince bez namahy predjedou ctyri xfr najednou, to bylo na me opravdu moc. Uz aby tu bylo Fern Bay. |
6.2.2012 | #6 |
Senior Member
|
Dnes opět pouze 2. závod kvůli Super GT, takže nic moc najeto. Díky moc Klouczechovi za set
Na začátku jsem měl kolizi s Maryškou, takže propad na konec; nejspíš moje chyba, neměl jsem přesah atd. atd., taky se omlouvám Bondovi (P. Štengl), že jsem ho tímto celkem odepsal. Pak, jak říkal salik1992, pěknej souboj, ale UFR na XFR na top speedu nemá. Super souboj
6.2.2012 | #7 |
Regular Member
|
Kvlada vysla podle planu a ikdyz se cas moc nepovedl tak 2. misto
R1: start za Lubikem na vnitrku coz sem vyuzil, dostal se na 1.misto a pak uz sem se jenom potil a drzel Lubika za sebou, ke konci sem trosku cuknul a mel trochu klid, dojezd na 1. miste, supa R2: start z 8., po prvnim kole sem byl najednou 4. a pak zacal nekonecnej boj s Barancikem, super souboje, prehazovani pozic az nakonec sem tam zajel trosku tvrdejs a dostal se pod nej, promin ale jinak to uz neslo branils jak pes , navic sem cekal ze to stihnu ale vyneslo me to dal nez sem chtel. Pak nekonecny krouzeni za Krizem a prvnim Dufkem, nemoh sem je zaboha stahnout az par kol pred koncem se mi podarilo dotahnout na Krize ktery jeste i chyboval a dostal jsem se pred nej. Pak pokus stahnout Dufka,coz se mi povedlo az kolo pred koncem a to uz nestacilo na predjeti, v cili 2. Celkove spokojenost, dobrej zavod s dobrejma soubojema. |
6.2.2012 | #8 |
Member
|
Q - utahanej jak kot?, ale cht?l jsem jet, KY jsou moje nejlepší trat?
10 místo R1 - na oválu 2 kola mi to spadlo na lištu, velká omluva všem a hlavn? L. Vivialovi za sest?elení, ale mohl jsi pokra?ovat né?? Zkoušel jsem s tou krabi?kou dojet kolo do pitu, ale po oprav? byla spojka stále v pr...., takže konec nad?jí R2 - start z posledního místa (27), snad dám aspo? UFR za?al jsem se prokousávat dop?edu, ale ve druhém kole šel Flame naštorc, já do n?j a ješt? ?elní náraz do zdi , a hned ztráta kontaktu s polem (10s), takže znovu odzadu, nakonec 16. místo, chyb?la ješt? tak hodina o mohl jsem být i líp |