|
5.11.2006 | #1 |
Newbie
|
LiveTiming a LiveTracking
Napsal jsem si vlastni program pro LiveTiming a nyni i pro LiveTracking LFS zavodu, jestli byste meli nekdo zajem o tento program na Vas server pro Vase zavody tak dejte mi vedet. Odkazy na ukazky jak to asi vypada.
LiveTracking LiveTiming Zdrojove kody Jestli chcete videt na zivo jak to funguje tak aplikace bezi na FOXCup ligovem serveru. Zavod je 9.11.2006 ve 20:00 (qval) a 21:35 samotny zavod. Last edited by jet5et; 9.11.2006 at 10:05. |
5.11.2006 | #2 | |
LFS Guru
|
Quote:
5.11.2006 | #3 |
Senior Member
|
Napiš n?co, co bude um?t po?ítat kola ve vytrvalostních závodech i v p?ípad?, že to n?koho kopne a p?ipojí se zpátky, a budeme ti vd??ni.
5.11.2006 | #4 |
LFS Guru
|
No mám takový dojem, že tohle je tak napsané.
6.11.2006 | #5 |
Newbie
|
Endurance
Ano ten LiveTiming umi presne to tedy, ze i kdyz nekdo vypadne a znovu se pripoji tak to nepocita od zacatku ale tam kde skoncil. Samozrejme prijde o to kolo ve kterem vypadnul ale to se jinak neda ( i kdyz i to by slo zjistit tedy ve ktere casti okruhu mel posledni zaznamenany prujezd a na konci zavodu by se to dalo pricitat zatim toto nemem promyslene jestli by to pak nedelalo ve vysledcich neplechu). Zaklad je takovy ,ze je pocitan kazdy prujezd cilem od zacatku zavodu. Kola si pocita program sam, neprebiraji se kola z LFS a lidi si hlida taky sam, takze kdyz se nekdo odpoji tak ho sice LFS vymaze ale muj program si ho ponecha az do konce zavodu s tim ,ze kdyz se zase pripoji tak pokracuje normalne v jizde a kola mu naskakuji dal. Lze to samozrejme pouzivat k endurance zavodum. Nyni jak vidite mam program dve webove nadstavby a to LiveTiming a LiveTRacking. Program sam je maly EXE soubor co potrebuje pro svuj beh wokna a .NET 2.0 je to psano v c#. Program musi bezet nebo by mel bezet na lokalnim PC tam kde je instalovany LFS server. Ma to jeden jediny duvod. Vyuzivam knihovny treti strany kterou nekdo napsal ke spojeni na LFS a bohuzel ten nedko to napsal tak blbe, ze to nechodi po LANce ale musi to byt na lokalnim PC.
|
6.11.2006 | #6 |
Moderator
|
Tak to je velmi dobre odvedena prace! Tohle je neco na co se tu ceka uz pekne dlouho. Rekl bych, ze tim udelas spouste lidem velkou radost.
|
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|