|
2.5.2006 | #1 |
Newbie
|
Mám volant Logitech Wingman formule force GP a doposud bylo vše v pohod? ale až ted se to za?alo srát(vlastn? se m? to stalo p?i driftování(
Nevím jak tento problém popsat ale když nap?íklad oto?ím volantem upln? doleva a pak se pomali?ku vracím tak v ur?itém záb?ru cca 10cm oto?ení je mrtvej a d?lá si co chce? Prost? jako že ho držím vyto?enej a volant se ve h?e otá?í a kola se hejbou samo?jemn? upln? cik cak takže to auto vlastn? nem?žu ani po?ádn? ovládat(( Jako kdyby byly zanesený náký snímaci senzory polohy nebo neim(..N?co jako když máte špinavou optickou myš a ten kurzor se r?zn? klepe.Nevíte co stím?rozd?lat to a nak vy?istit?Setkal se stím už n?kdo?? Nebo reklamace?Volant mám p?l roku.. Docela m? to sere pa? LFS je moje droga a nevím co si bez toho po?nu asi budu muset poslat volant na reklamaci. :brow: :brow:
2.5.2006 | #2 |
Member
|
Chce to rozebrat volant a vycistit potenciometr, nekde tady na foru byl navod jak to udelat, zkusim ho najit a pak to sem dam
|
2.5.2006 | #3 |
Newbie
|
Okejos..díky moc
2.5.2006 | #4 |
LFS Guru
|
bud je zaspinenej potak neboje vydrena jeho draha, pokud je jen spinavej pomuze jehe vycisteni,pokud vydrenej tak musis sehnat novej.
dostanes se k nemu normalne, rozeber volant, vyjmi potak na konci osy volantu (takova mala kosticka), a normalne ho rozloupni nozem, je ze dvou kusu, a drzi to na takovejch plastovejch "nytech". ty nesmis znicit jinak pak nebude drzet pohromade... pak to vevnitr pekne vsechno vycistis lihem, promazes silikonem nebo wd42 a vratis do puvodniho stavu, pokud se to nezlepsi tak novej potak.
2.5.2006 | #5 |
Newbie
|
díky moc kluci..až seženu imbus tak to rozd?lám pa? tu nemám na?ádí?ko a snad to pom?že..jinak reklamace
|
|