|
4.2.2009 | #1 |
Newbie
|
Burnout
Co nan hovorite?
Som dal prvych 50 kilakov a zatial celkom sklamanie. Nic arkadovejsie som v zivote nehral a hlavne minimalne tie prve zavody su VELMI jednoduche. Este som nezistoval, ci sa da nastavit obtiaznost. Kazdopadne je pre mna zatial jednoznacnym vitazom flatout. EDIT: Dementnejsie spravene menu som este nezazil. Havarky su spravene celkom dobre a motorky tiez ujdu. Last edited by Pútnik; 4.2.2009 at 03:06. |
8.2.2009 | #2 |
Moderator
|
jj, je to m*dka
vubec me to neba, nechapu, proc tomu na tiscali dali 9/10
8.2.2009 | #3 |
LFS Guru
|
Hm... arkádovit?jší hra není... že by vývojá?i cht?li vytvo?it arkádu? ... pro m? zatím asi nejlepší závodní arkáda (uznávám, že menu stojí za starou ba?koru) posledních let. Vynikající na vyblbnutí, devítce od Tiscali se nedivím, i když sám bych to vid?l na 8.
23.3.2009 | #4 |
Senior Member
|
Mna to bavilo, ale vo faze hry ked som sa dostal k rychlejsim autam sa uz mojich 2GB RAM prejavilo ako nedostacujuce mnozstvo a hra zacala vo velkej rychlosti dost drsne sekat a bolo vidiet, ze nestiha nacitavat, takze som to odinstaloval...
Ale dovtedy ma to bavilo, sice menej ako Flatout 1,2 ale bola to zabava, neskor by to mozno upadlo do stereotypu, ale to nemozem zhodnotit |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|